icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patrixxx23
18. aug 2022

@domulibalazova ano,presne,je to tazke vyhodnotit z druhych grafov,hlavne ked su tam vselijake vykyvy hore dole,to mozme uz len hadat a domnievat sa ,ale istotu nemame…asi preto je najlepsie si robit spolu s BT aj ovu testy

zuzanaa2010
18. aug 2022

@bejka90 toto mam graf z marca..vtedy som mala anoovulacny urcite ale teploty boli ovela nizsie..no nic budeme merat dalej a uvidime kedy dorazi ms

zuzanaa2010
18. aug 2022

@patrixxx23 to nieee ja mavam po ovulacii aj 36,8-36,9 niekedy aj 37..skor toto bude anovulak zial

zuzanaa2010
18. aug 2022

@domulibalazova
@bejka90
@patrixxx23 Ja viem ze je to hlupost ale povedala som si ze skusim test..ostal mi doma pepino a intimed..ja uz sa z tych testov zblaznim..🤣

patrixxx23
18. aug 2022

@zuzanaa2010 🤩 no toto som necakala…su tam duchovia na oboch! To by aj vysvetlovalo ze ti nechodi ms…ale preco ta nizka teplota dnes?? Nechapem 🤔

zuzanaa2010
18. aug 2022

@patrixxx23 neviem..netusim..mozno falosne testy..pepino duchuje ako blazon..no nic mozno z toho bude nakoniec ovulacia..skusime sa dnes posnazit🤣

patrixxx23
18. aug 2022

@zuzanaa2010 ovulacia?? Cosi…to by bola velka nahoda zeby oba testy inej znacky duchovali 🤔 skus este zajtra alebo pozajtra spravit..a ty nemas nijake priznaky,ze by si bola tehu?

bejka90
18. aug 2022

@zuzanaa2010 no ty kokoos tak ja tiez pozeram ako taky puk ze na oboch vidno ducha...lebo keby len na 1 tak ok ale na oboch.... a ta nizka teplota...zvlastne... skus si ten clearblue test co ukazuje akoze aj tyzdne.... ale neviem no nechcem kazit radost ale pri tej nizkej teplote velmi neverim zeby nieco z toho mohlo byt :( ale mozno sa mylim 🙂 bodaj by! Citala.som ze aj cysty a neviem co moze ukazat pozitivny test:( skoda z eked ja som mala cystu a vedela o nej ze som sa neotestovala aby som si to vyskusala na vlastnej kozi ci by ukazalo

bejka90
18. aug 2022

@zuzanaa2010 n oneda mi pokoj tvoje nizke.teploty a tak citam a docitlaa som sa ze moze byt v tehotenstve akoze bizsia teplota ale moze to byy sposobene nedostatkom progesteronu... tak zajtra si urob dalsi test ze co ukaze a neviem no ja kebyze som ty tak by som potom zavolala dr a opytala sa ho na danu situaciu 🙂

patrixxx23
18. aug 2022

@bejka90 ze?ake prekvapenie si pre nas pripravila @zuzanaa2010 😀 na tehotenstvo by si ani ty nepomyslela pri takom grafe 😀🤷🏻‍♀️ Ja som este asi viac zvedava ako dotycna,ze co to je 😅 ja asi snad nezaspim dnes 🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

zuzanaa2010
18. aug 2022

@patrixxx23
@bejka90 zial dievcata ja si nemyslim ze je to tehu..x testov tu bolo...a ja sama som mala x falosnych...a ta nizka teplota tomu vobec ale ze vobec nenasvedcuje..ale je od vas velmi velmi mile ako to prezivate so mnou❤😉🥂

patulka2
19. aug 2022

Ajojte, tak u mňa tiez predsa ešte ovu nebola. Podľa appky by mala byť cez víkend, no som zvedavá ako zmeriam, mame ho perný

patrixxx23
19. aug 2022

@patulka2 ahoj,no ved uvidis..aj si robis ovu testy ci len merias? Ja som tento mesiac mala ovu az na 28 Dc 🫣

patulka2
19. aug 2022

@patrixxx23 nie nie nerobím si, ale uvidím tento víkend. Akože, podľa mňa bola no podla teploty nie 🤷‍♀️

domulibalazova
19. aug 2022

@patulka2 Pati vitaj v klube, ach, ja by som už uvítala pravidelnejší cyklus 😏

zojeva
19. aug 2022

@bejka90 dnes teplota klesla, ale ovulacne dnes aj včera negatívne tak uvidíme aké teploty budú ďalej

bejka90
19. aug 2022

@patulka2 dobre ranko. Ale preco akoze nebola? Ved su tam tie 3 dni vyssie ako pred ovu... nie kvoli tomu 1 trojuholnicku?

bejka90
19. aug 2022

@zojeva tak tak uz len cakat musime :( ach ten cas...skoda ze s aneda pretacat trosku do buducnosti aby sme vedeli kedy a co :D

bejka90
19. aug 2022

@zuzanaa2010 ahoooj. A nerobila si dnes test teda?

bejka90
19. aug 2022

@patulka2 mozno chybaju appke len teploty pred tak to nevie vyhodnotit este :( skoda z esi nemerala skorej

zojeva
19. aug 2022

@bejka90 to máš pravdu :D zišlo by sa :D ja si myslím, že ovu bude zas neskoro len nechápem prečo sa to tak posunulo ked som už mávala pekný 28-32 dnové cykly a zrazu že 52 dni a také strašné čísla :D musíme len číhať a sledovať. Ja si dávam aj vellenu už ale akurát mam pocit, že ma len nafukuje z nej :D

bejka90
19. aug 2022

@zojeva hmmm no neviem cim to je ze sa to tak posuva dufam ze to tu neni "nakazlive" na koniku :D lebo ako sledujem tu v skupine tak vela vas tu ma tak neskoro ovu....mna by slak trafil tolko cakat :( ja uz odratavan tie 2 tyzdne cca ze kedy uz pride :D a nie este mesuac by som mala ratat len na ovu ach jaj :( no drzim prsty nech pride skoro a mame xo sledovat 🙂

zuzanaa2010
19. aug 2022

@domulibalazova aj ja😭

zuzanaa2010
19. aug 2022

@bejka90 ahoj..skusila som dr max...takze negativny..ale teplota stupla..mozno to bude fakt anovulak

zojeva
19. aug 2022

@bejka90 že nákazlíve :D no dúfam, že nie :D ja mám inak pocit, že ked som to nesledovala tak bolo ok a akonáhlae som sa začal zaujímať teda, že kedy ovu mávam tak zrazu sa ten cyklus zľakol :D a celé sa to rozhasilo :D

patulka2
19. aug 2022

@domulibalazova to ja taka klasika, málokedy som mala ovu pred 20dc
@bejka90 ale na druhej strane, ako si dala typ, dala som si hodnoty ešte 3 pred a jednu vyššiu a už mi vybehla ovu na ten 18dc. Tak som zvedavá. Zvyčajne inak mam prvé dni po ovu nižšie.

zuzanaa2010
19. aug 2022

@bejka90 skusila som este druhy ranny moc ..dr max

mirus11
19. aug 2022

@zuzanaa2010 Zuzka ja vám poradím z vlastnej skúsenosti,zbytočne sa netestujte každý deň,ak máte byt tehu,tak vám test ukaze,lebo takto je to dosť len na psychiku.viem o čom hovorím

zuzanaa2010
19. aug 2022

@mirus11 ja to viem...ale ja to nijako neriesim ani nepredpokladam ze som tehu vzhladom na BT ..len dievcata ma navnadili😉testy nekupujem to mam este zo zasoby doma..ale dakujem za radu🙏

zuzanaa2010
19. aug 2022

@bejka90 zabi ma..este som mala doma Livsane🙊🤣..a uz koncim s testami..zajtra cestujeme prec tak bude klud a mozno dorazi ms