Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010 no tak ja uz vobec nerozumiem... ajoze na tom 1.teste nevidim nic na 2. Niesom si ista a na tomto vidno:D ty to vidis lepsie nazivo ci vidno aj na tych prvych 2... asi by bolo dobre zajst ku gyn ako som pisala vecer.... z3 je viac moznosti kedy moze hcg ukazovat lebi tie nizke teploty no meviem...ale sa mi mari ze ty si davala test uz pred alr dnami ci tyzdnom uz .... ked si cakala ovu a si urobila tehu a tam tiez asi boli 2 ciarky nue?? Idem si to vyhladqt :D
@bejka90 preto hovorim ze niektore testy mi ukazuju stale slabucke 2 ciarky...no nevadi pockame..vcera som dala aj vinko snad pride ms toto je nekonecnee
@zuzanaa2010 ja som raz mala takto dlhy cyklus cez 60 dní a ovu nejako po 40.. inak vraj testy ľúbia blbnut ak máš pcos. Ja mam slabucke, skoro už vôbec ale testy mi blbli aj blbnu.
@patulka2 no moja gynekologicka hovori ze nemam pcos..ze mam dobre hodnoty ze mozno max mierny nabeh..tak neviem..tie testy su otras .ale je pravda ze keby sme netestovali stale ako blaznive mozno by sme to neriesili🙊🤷♀️
@zuzanaa2010 😀🤦🏻♀️ Na prvom nic nevidim,na druhom hej 😀🤦🏻♀️
Alebo este toho 18teho by mohla byt
@patrixxx23 nue, lebo 15 a 16 su nizsie teploty ako pred ovu akoze..tam musia byt vyssie ako 6 dni pred..len zas ten cas merania neviem ci bol dodrzany rovnaky alebo len inokedy zalisany ked su tam yrojuholnicky...ja bysom tiez povedala 18dc
Baby dakujem, tak ja asi skusim verit ze to bolo na ten 18dc teda zajtra to pride. Oh... to bude pad z nebies 🤣
@ladysmurf daj potom vediet 🙂
Pripajam moj graf..nic sa extra nedeje,ziadny vyrazny vystup ani zoskok 😕 normalne poovulacne teploty 😕 a dnes mam aj depku a klasicke pms 😔 uff…citim ze to nevyslo,no co uz
@ladysmurf Ahojky aj podľa mňa bola ovu 18dc, tiež sa mi stalo že ovu prebehla až o 2-3dni od pozitívneho testu 🙂.
@patrixxx23 Budem držať palce toto by bol krásny 3 fázový tehu graf 🙂.
@domulibalazova dakujem,ale ja tomu velmi neverim,dnes mi je total do placu a vsetko ma stve 🤦🏻♀️🤣 klasicke predmenstruacne … a aky to je 3 fazovy graf? 🤷🏻♀️🤔 prepac,ale som v tomto ,,zaciatocnik” 😀
@domulibalazova no uz aj ja zacinam tomu verit, lebo LF mam 13 dni a tym podom som teraz 12dpo takze ta teplota je ok. Zajtra isto klesnem, uz od 10dpo spinim co mi je tiez zahada vzdy max 1 den pred mrchou. Ale aj dnes som si urobila test a aj ten negativny, ani mini naznak. A to od 16dc ma boleli prsia, asi pred 3 dnami prestali. Skoda, na buduci mesiac sa nesnazime, manzel ide na operaciu pupocneho pruhu presne v case ovulacie takze tento mesiac asi aj vitaminy vysadim, vsetko...necham telo oddychnut.
@ladysmurf hm ,to spinenie na 10dpo je zaujimave…nemohlo to byt uhniezdenie?? Posli foto testu ak mozes
Čaute devuchy. Ja som mala dnes teplotu o 8:30 36,60 tak som zapísala o hodinu menej 36,50. Išli sme spat o 2, pili alkohol ale to neriešim, iba som podľa času znížila teplotu. No a prvú hodnotu som tiež pridala aby mi vyznacilo ovu tak snáď teda už bola.
A chcem sa spýtať, či ste to už niektorá mali. Ale strašne ma stipe a pali práva bradavka. Už asi tretí deň. Najskôr som si myslela, že som si na nej lezala ale cítila som to stále a dnes ma stipka, také nepríjemné od rána za každej činnosti to cítim. Nie je to nejako moc hrozne ale skôr nepríjemné. Nestretli ste sa s tým už?
@patrixxx23 To sú také tri schodíky prikladám zaznačené, aj ich vysvetlenie, v podstate to hovorí, ze sa pekne zvyšuje progesteron a jeho dostatočná hladina je dôležitá pre uhniezdenie, aspoň tak to chápem ja 😊
@ladysmurf Špinenie môže značiť aj nedostatok progesteronu, ak ešte neprichádza MS…aj my teraz máme stopnuté snaženie, prajem mužovi skore uzdravenie po opke 🍀🍀🍀.
@patulka2 Pati ja tak mávam pri ovulke pálenie bradaviek a bolesti krížov 😊
@domulibalazova aha,dakujem za vysvetlenie,si ma potesila 😁 i ked je tam napisane ,ze ked nastane druhy teplotny posun 7-10 dni po ovu,tak sa tam automaticky vyznaci trojfazovy vzor 🤷🏻♀️ U mna to uz je treti posun a nie druhy…ale nevadi…som zvedava na zajtra
@zojeva ahojkija som len 5dc :D este mam ms...lebo ja ju mavam 7-8 dni :( takze ja zatial "nezaujimavo" ani nemeriamteraz pocas ms....nech sa aspon tento tyzden ako tak vyspum lebo po meraniach ptoom vela dumem stale a neviem zaspat :D vcera som bola hore v tom case ako meriam bo muz vstaval do roboty tak som mala 36.38 :D ovu ocakavam 30teho +- uvidime 🙂 takze koncom mesiaca trtkame jak zajace :D

@zuzanaa2010 tak dost to tak anovulacbe vyzera bohuzial :( ked nas etse neprekvapi teplota ;)