icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
22. aug 2022

@zojeva ahojk inoako? Testovala si este? Bola ovulka ci nie?

bejka90
22. aug 2022

@majoralka @patulka2 @domulibalazova dievcata vy ako teploty?;)

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 dnes kusocek vystupila

bejka90
22. aug 2022

@patrixxx23 supper 🙂 a ak osi sa rozhodla s testovanim?

domulibalazova
22. aug 2022

@majoralka Áno aj ja to tak chápem 🙂, len či je vajko ešte ,,živé’’ keď už výstupi teplota, my sa teraz nesnažíme, mali sme sexik na obed v prvý deň vystúpi teploty, ale myslím, že tie šance sú už minimálne 😊🙈

domulibalazova
22. aug 2022

@bejka90 Ale zasa zo zdravotného hľadiska, že vraj ideálna MS okolo týždňa, ja nemám ani z čoho krvácať, keďže mi malinko narastá sliznica maternice…

@patulka2 Pati asi prebehla, mám dva dni vyššiu teplotu, aj bolesti by sedeli, nemám už ovu testy, tak uvidíme podľa ďalšej teploty, som zvedavá na teba 😊

domulibalazova
22. aug 2022

@bejka90 Beji, zrejme som 2dpo, aspoň že to nebude anovulačný, takto neskoro (22dc) som mala ovu len pri covide (27dc) 😅

bejka90
22. aug 2022

@domulibalazova tak drzim palce;) ja s auz neviem dockat konca ms :D tak aalon nieco "ppvzbudzujuce" si mi napislaa k tej mojej dlzke uz ked tolko "trpim" s nou :D

majoralka
22. aug 2022

@bejka90 dnes takto ☺️ Takže čakám co bude ak nieco bude 😁
@domulibalazova a mozno motyka vystreli u oboch 😁🙈 a budeme živé príklady, ze aj takto sa to dá 😁🙈

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 no ani nehovor 😕 spravila spm si rano 2 🤦🏻‍♀️ A samozrejme ze nic 😀😅🤦🏻‍♀️

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 po 2 hodinach ked sa na to pozeram,tak ako keby som tam nejaky tien videla 😀 alebo uz si to namyslam 🤦🏻‍♀️🫣 lebo ja fakt,ze uz aj na cistom papieri vidim ducha 🤣🤣

patrixxx23
22. aug 2022

Vy tam vidite nieco?? Ale aj keby,tak je to az po 2 hodinach,takze je to prd platne

zojeva
22. aug 2022

@bejka90 teplota je dnes 36,49 takze vysoká na ovu le test je pozitívny takze možno zajtra bude uvidime podľa teplôt ☺️ Ms ti už konečne skončila ?😃

patrixxx23
22. aug 2022

@majoralka ahoj,u teba bola ovu toho 13teho? Dobre som to pochopila?

patrixxx23
22. aug 2022

@zojeva ano,test je pozitivny 🙂

majoralka
22. aug 2022

@patrixxx23 ahoj, podľa teplôt áno….ale hlien som mala kremovy a ziadne bolesti 🤷‍♀️ Teraz mam akokeby egg hlien, tak som zvedava…ale tak co uz, z tohto nic nebude tento mesiac

patulka2
22. aug 2022

@domulibalazova
@majoralka tak dúfam, že vám už teda prebehla. Mne určite nie, ja som klesla na 36,25 a dnes ma bolelo brucho akoby som mala dostať ms. Tak možnože dnes/zajtra aj bude. Ale neresim. Keď bude chuť bude xx, ak nie, nebudeme to naháňať a siliť.
@bejka90 takze takto 🙂
@patrixxx23 s grafom ti to vyzerá nadejne ale na teste nič nevidím. Podľa mňa je ešte skoro a držím ti moc palce ❤🍀
@zojeva ciiii pana tak toto už hej 😊 sup sup na snaženie najbližšie dni. 😊

bejka90
22. aug 2022

@patrixxx23 joj no ja nevidim zial nic na tych testoch :,( ale je to este skoro aj🙂 mne ani na 10dpo nebolo absolutne vidno ani naznak a bola.som tehu takze nadej stale je ;)

bejka90
22. aug 2022

@zojeva eeej kde bymne skoncila este furt mam hrozneee dnes 7.mi den :( a este celkom dost ide zo mna taze este verim ze zajtra este stale nebudem cista :( to na porazku kolko vloziek ja odpouzivam :D nooo to vyzera byt na pozitivny ovu test 🙂 takze by mala nastat do 48 hodin ak dobre viem takze sa snazteee 🙂

patrixxx23
22. aug 2022

@patulka2
@bejka90 hej viem,je to skoro testovat,no co uz,moja zvedavost 🤦🏻‍♀️ Ale aj tak z toho nic nebude asi,lebo dnes mam uz krce ako ked ma ms prist 😕 a este som aj nafuknuta a kilo naviac mam ako vzy pred…😕

bejka90
22. aug 2022

Joj zeny ja tak teraz uvazujem o minulom mojom cykle :( :D chcem sa vas opytat ak mate s tym skusenost... ci som nemohla mat biochemicke tehotenstvo..akoze bolo mi dost zle na zaludok na zvracanie asi 4-5 dni kavu som nevedela vypit zo vsetkeho mi stal zaludok 3 testy mi vysli take ze uuuplne jemny slaby duch a potom zo dna na den mi nebolo nic a aj biely test a potom ms prisla na cas:( mna tak dnes naoadlo ci som nemohla mat biochemicke tehu ked som videla tych slabych duchov a aj tie priznaky a potom zo dna na den nic... alebo som si to tak ja vsugerovala? :(

bejka90
22. aug 2022

@patrixxx23 tie krce nemusia este nic znamenat 🙂 skusis aj zajtra test alebo pozajtra ? Ty merias tetaz 1.cyklus ze? Takze ani mevies aku dlhu mas tu lutealnu fazu...ci? Kedy mas dostat?

zuzanaa2010
22. aug 2022

@domulibalazova no uz sa v tom sama nevyznam..moj graf dnes...a to som 40dc preboha🤷‍♀️🥳no nic damtomu este tyzden a ked tak vyvolavacka to isti..len tento cyklus sme mali sex pekne pravidelne a zial nic z toho

patulka2
22. aug 2022

@bejka90 vieš čo môže byť biochem aj nie a môže to byť aj ta vsugeracia. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Vždy som postla biele testy kde sa mi marilo, že aha duch aj rysuje. Raz som mala aj príznaky, aj muž videl ciarku no prišla ms. To možno bolo biochem, že sa nestihlo zachytiť. Ale moje ostatné prípady su myslím, že to bola čistá vsugeracia a už som videla to co som chcela vidieť a nebolo to tam. Potom som si aj domyslala, že tu ma boli, tu ma picha. Teraz keď sa na to spätne pozriem tak sa smejem. Každá žena má veľkú tuzbu o bábätko a niekedy až takú, že to takto prehaname. Možno to vyznie hlúpo, ale vôbec to tak nemyslím 😊 ale každá jedna mi dá možno za pravdu, že je to smutné ale je to tak.

bejka90
22. aug 2022

@zuzanaa2010 noneverim vlastnym ociam ze vysla aj vyssie ta teplota :D

bejka90
22. aug 2022

@patulka2 tak ja som tie testy aj manzelovi ukazalaa a tiez videl ked sa lepsie pozrel na tie testy...a ked som to hodila do negativu tak tam vidno aj v negative tu ciarku... len fakt tak to bolo ze 1 test bola lepsie viditelna druhy som robila o den ale nie z prveho mocu bola slabsia treti bola asi taka ista a 4ty test uplna belota.. no nic akoze nezmenim to len som chcela vediet vase skusenosti 🙂

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 no ved to,ze neviem aku dlhu mam tu lutealnu fazu ,meriam prvy krat 😕 minuly mesiac som mala 37 dlhy cyklus a teraz,podla ovu mi vyznacuje,ze by som mala dostat v sobotu- 42 dnovy cyklus 😳 tak uvidime..ale ja citim ,ze kazdu chvilu pride,i ked by to bola velmi kratka ta faza.kebyze dostanem zajtra,tak to by bolo len 10 dni,a to je kratko,nie? Tak je tazko otehotniet

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 skusim pozajtra spravit test

patrixxx23
22. aug 2022

@bejka90 podla mna ano,moze byt…preto sa neodporuca testovat tak skoro,lebo tych bio byva vela a potom je to len sklamanie 😕😩 lebo to neni nahoda podla mna,ked na viacerych testoch vyjde duch,nieco na tom bude

bejka90
22. aug 2022

@patrixxx23 tak ak by to nahodou nevysko tento mesiac (co dufam ze vam to vyjde) tak budes vediet aku dlhu mas tu fazu. Aj ja som sa tak dozvedela :D lebo som nemala ani len predstavu a teraz uz viem apson na den presne kedy mam ocakavat ten sudny den ;)