icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
26. aug 2022

Tak ja dnes rano takto, prehodilo mi ovu 🙈

patrixxx23
26. aug 2022

@majoralka ano,sedi to…a ako ti pekne stupla,to ja som viac ako 36,8 nemala doteraz. A to by som mala byt podla vsetkeho tehotna 🤷🏻‍♀️

majoralka
26. aug 2022

@patrixxx23 ja som zvedava co z tohto bude 😇 ja mavam ovu tak 13-14dc a teraz takto 🙈 ved ked si tehu, nemusíš mat vysokú teplotu, ci? Nemeraj a nestresuj sa zbytočne

adka3321
26. aug 2022

@patrixxx23 nemusis mat teploty nad 37. zalezi aj pri akej teplote si mala ovu a ty si mala tusim okolo 36,10. tak je rozdiel ci mas ovu pri 36,10 alebo 36,40 a potom ten teplotny vzostup je dolezity a ten mas pekny. aaa hlavne sa uz nestresuj a nemeraj

adules
26. aug 2022

@sparkling asi máš skúsenosť s ovitrelle tak sa spýtam pichala si si sama? Je to ťažké? Lebo ja práve idem folikulometria, a predpísal mi ho, ale, že v nedeľu si mám pichnúť a toho sa bojím. Teraz mám dve folikuly vpravo 20 MM a vľavo 18mm. Že ešte nech dozrie do nedele.

patrixxx23
26. aug 2022

@majoralka
@adka3321 ano,mala som ovu pri teplote 36.1 tak dufam je to ok tato teplota..neviem,nejako ma to chytilo to meranie bt 😀🤦🏻‍♀️

bejka90
26. aug 2022

Ahojte ;) ja sa niekde hrabem do nizin neviem ci viem este viac klesnut :D takuto teplotu som mala pri ovu l4i prvom tehotenstve :D ale este na ovu mam podla mna skoro ved to by som mala ms dostat na 24-25dc to dufam ze nieee a priznaky nemam ziadne ani hlien ani bolesti takze dufam ze som mala len chladnu noc :D

bejka90
26. aug 2022

@patrixxx23 aale.prosim ta nestresuj teplota sa ti pekne drzi🙂 u mna bola taka drziaca sa teplota 36.9...az 1x mi vyslo na 37nieco na 16ty den a ptoom to skakalo 36.8-9 a niekedy 36.6

zojeva
26. aug 2022

Nemala by som mat tie poovulacne teploty vyššie ? 😀

bejka90
26. aug 2022

@zojeva mozno vyjdu ppstupne mne tie ztak pomalicky idu smerom hore

patrixxx23
26. aug 2022

Baby,jedna mimo otazka 😅…ked pisem sukromnu spravu,preco mi tam nevyhodi ten panel s moznostou odoslania fotky a tak? 😳

lucecita
26. aug 2022

@patrixxx23 daj si prec to HOTOVO a tam by to malo byt, ak sa nemýlim

patrixxx23
26. aug 2022

@lucecita no stlacila som to ,,hotovo” a takto to nabehlo

patrixxx23
26. aug 2022

@lucecita vobec nic,nechapem…sa tu hram s tym 15 minut a uz nervy stracam 🤬

sparkling
26. aug 2022

@adules pichala som so to sama. Je bud injekcia alebo pero. Nemusis sa toho bat, spravis koznu riasu a pichnes. Ale tak jauz mam co to odpichane aj vramci stimulacie a tak, cize mne to problem nerobi. Ale tiez som mala zo zaciatku respekt.

sparkling
26. aug 2022

@patrixxx23 musis sa prerolovat este smerom dole aby ti to nabehlo.

patrixxx23
26. aug 2022

@sparkling uz to maaam😁 musela som ist do Nastavenia webovej stranky 🤦🏻‍♀️

sparkling
26. aug 2022

@patrixxx23 ja som s tym tiez jednu dobu tak bojovala, skoro ma porazilo 🤣

patrixxx23
26. aug 2022

@sparkling aj ja uz take nervy som chytala 🤯 ach…

adules
26. aug 2022

@sparkling nejako to dám. Veď nie sme bábovky, mi to zvládneme, veď chceme klbko šťastia. Mám injekcnu striekačku napustené, len či som pozerala video, neviem či som pochopila správne, ten vzduch nemám vypúšťať vín, ale nechať ho a tak pichať?

sparkling
26. aug 2022

@adules aky vzduch? Mas v striekacke vzduch?

adules
26. aug 2022

@sparkling áno je tam taká bublinka

sparkling
26. aug 2022

@adules no teraz si ma zaskocila. Naposledy som mala ovitrelle v pere a predtym zo dva razy injekciu. Ale nepamätám si, že by som odtial vypúštala vzduch. Ked som stimulivala tak áno, ale pri ovitrelle tuším nie. Kukni aj do navodu pre istotu

adules
26. aug 2022

@sparkling no pozerala som video na YouTube ako to pichnúť, tak tak vraveli, že nevypustat, len klepnúť po striekacie aby sa ustálila pri piestiku striekačky. Tak urobím tak ako bolo vo videu

sparkling
26. aug 2022

@adules no ta tekutina by sa ti mala presunit smerom k ihle. Taknsi dobre pamatam ze som nevypustala vzduch.

bejka90
26. aug 2022

Ja som dnes rano lridavala graf ze ako mi klesla teplota...ze to je etse skoro na ovu ved som len 11tyden a zvyknem mat 14-15... no od poobedia mam vzdy po utreti na papieri take velmi jemne spinenie slaboruzovucke alebo neviemako to nazvat ako "vlasocnica" taka zafarbena :D myslite z eto moze byt ovu spinenie? Nikdy som to nemala...a nemam ani ziaden hlien ani bolesti podbruska nic len toto

adules
26. aug 2022

@sparkling áno dobre pamätáš, už to mám naštudované poriadne, aj tak ďakujem, lepšie je aj počuť skúsenosť

adules
26. aug 2022

@bejka90 no čítala som, že môže byť ovu aj v iné dni, ale hlien? No neviem uvidíš teplotu zajtra, lebo v podstate minule sme mali rovnako ovu aj menštruáciu sme dostali rovnako, ale spríjemniť si to môžeš už dnes večer

patrixxx23
26. aug 2022

@bejka90 moze to byt,ja som to tiez raz alebo dvakrat mala,ale vtedy som mala taku silnu ovulku,ze ma cele podbrusko bolelo aj prsia 🤷🏻‍♀️ Ale ako vravim,moze ale aj nemusi to byt..ale tak ak mozes,skuste sa posnazit aj dnes vecer 😁

bejka90
26. aug 2022

No ved toto....ze nic ine okrem toho a tej nizkej teploty ved uvidim zajtra a pozajtra a popozajtra :D ked vyznaci... noo ved jasne chceme sa dnes posnazit len musi odist kamos :D len dufam ze to este bude mat zmysel ze neni neskoro ked nahodou uz nedoslo k uvoleniu vajicka ...lebo to eln par hodin sa moze oplodnit nie?