Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka ano,sedi to…a ako ti pekne stupla,to ja som viac ako 36,8 nemala doteraz. A to by som mala byt podla vsetkeho tehotna 🤷🏻♀️
@patrixxx23 ja som zvedava co z tohto bude 😇 ja mavam ovu tak 13-14dc a teraz takto 🙈 ved ked si tehu, nemusíš mat vysokú teplotu, ci? Nemeraj a nestresuj sa zbytočne
@patrixxx23 nemusis mat teploty nad 37. zalezi aj pri akej teplote si mala ovu a ty si mala tusim okolo 36,10. tak je rozdiel ci mas ovu pri 36,10 alebo 36,40 a potom ten teplotny vzostup je dolezity a ten mas pekny. aaa hlavne sa uz nestresuj a nemeraj
Ahojte ;) ja sa niekde hrabem do nizin neviem ci viem este viac klesnut :D takuto teplotu som mala pri ovu l4i prvom tehotenstve :D ale este na ovu mam podla mna skoro ved to by som mala ms dostat na 24-25dc to dufam ze nieee a priznaky nemam ziadne ani hlien ani bolesti takze dufam ze som mala len chladnu noc :D
@patrixxx23 aale.prosim ta nestresuj teplota sa ti pekne drzi🙂 u mna bola taka drziaca sa teplota 36.9...az 1x mi vyslo na 37nieco na 16ty den a ptoom to skakalo 36.8-9 a niekedy 36.6
@patrixxx23 daj si prec to HOTOVO a tam by to malo byt, ak sa nemýlim
@lucecita no stlacila som to ,,hotovo” a takto to nabehlo
@lucecita vobec nic,nechapem…sa tu hram s tym 15 minut a uz nervy stracam 🤬
@patrixxx23 musis sa prerolovat este smerom dole aby ti to nabehlo.
@sparkling uz to maaam😁 musela som ist do Nastavenia webovej stranky 🤦🏻♀️
@patrixxx23 ja som s tym tiez jednu dobu tak bojovala, skoro ma porazilo 🤣
@sparkling aj ja uz take nervy som chytala 🤯 ach…
Ja som dnes rano lridavala graf ze ako mi klesla teplota...ze to je etse skoro na ovu ved som len 11tyden a zvyknem mat 14-15... no od poobedia mam vzdy po utreti na papieri take velmi jemne spinenie slaboruzovucke alebo neviemako to nazvat ako "vlasocnica" taka zafarbena :D myslite z eto moze byt ovu spinenie? Nikdy som to nemala...a nemam ani ziaden hlien ani bolesti podbruska nic len toto
@bejka90 moze to byt,ja som to tiez raz alebo dvakrat mala,ale vtedy som mala taku silnu ovulku,ze ma cele podbrusko bolelo aj prsia 🤷🏻♀️ Ale ako vravim,moze ale aj nemusi to byt..ale tak ak mozes,skuste sa posnazit aj dnes vecer 😁
No ved toto....ze nic ine okrem toho a tej nizkej teploty ved uvidim zajtra a pozajtra a popozajtra :D ked vyznaci... noo ved jasne chceme sa dnes posnazit len musi odist kamos :D len dufam ze to este bude mat zmysel ze neni neskoro ked nahodou uz nedoslo k uvoleniu vajicka ...lebo to eln par hodin sa moze oplodnit nie?

Tak ja dnes rano takto, prehodilo mi ovu 🙈