icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
29. aug 2022

@adules ja chodím bežne v noci cikat a vôbec to neberiem na nejaký zreteľ, niekde som to aj čítala že že keď ides v noci na wc a ľahneš si naspäť a spis tak by to nemalo mat vplyv a ja by som teplotu nechala 😊

zuzanaa2010
29. aug 2022

@bejka90 ahojky..bola som mimo sr..nic sa nezmenilo uz len to ze som nemerala 5 dni🤣ms nikde a test biely..volam na gyndu na vyvolavacku..som uz 46dc

bejka90
29. aug 2022

@zojeva heeej no ja sa tiez zadrziavam aj 2-3 hodky anu na wc ani dat si hlt vody :D az prilis vazne to beriem hahah

bejka90
29. aug 2022

@zuzanaa2010 fuuha tak to je viac nez cudne.... o som zvedava co z toho vznikne nakoniec joj ake skoda ze biely test :,(

adules
29. aug 2022

@zojeva ja som sa pýtala l n preto, lebo sa mi zdal veľký skok teploty.... No uvidíme, či zajtra bude nižšia či vyššia,ale tak dnes mala byť ovu po pichnutie injekcie.

marinecka95
30. aug 2022

Baby ja tu mám tento mesiac akúsi divočinu 😆 Som zvedavá či bola ovu tak skoro na moje pomery či prečo mi to tak skáče 😁

majoralka
30. aug 2022

Dobre ranko, tak ja som späť hore 😁

zojeva
30. aug 2022

@bejka90 to ja ani večer nič nepijem :D lenže po pôrode úrprimne sa mi moc nedá držať :D tak musím odbehnúť v noci, ale u mna je skor výnimka, ked nejdem :D takže teplotu mi moc neskresluje..
@majoralka toto je ale veľmi sľubný graf <3

majoralka
30. aug 2022

@zojeva ďakujem 😇najprv som mala zmiešané pocity z toho, že sme sa netrafili do ovu, ale potom mi ju preznacilo na iný den a hned to bolo lepšie 🙈😁 a vcera som uz aj testy objednala 🙈 nejak tuším a verim, ze to dobre dopadne 😇🤞🍀

adules
30. aug 2022

Ahojte dievčence, aj ja som dnes stúpla a to som merala skoro o 2 hodiny skôr ako zvyčajne, lebo moje dieťa sa rozhodlo, že je výspate o pol štvrtej...

patulka2
30. aug 2022

Och, už som si fakt myslela, že idem hore, už bola a zas dole? Už ani vytokom sa nedá veriť. 🙈

mirus11
30. aug 2022

@patulka2 ty ideš veľmi zaujímavo.ja ani netuším,či mám už po ovu,alebo pred ňou.my to už neriešime,ani nesledujeme,a tak teraz ani netuším,kedy mám čakať ms.kedze tieto moje cykly sú veľmi rozhádzané.ale už som povedala,že nebudem to ani riešiť,a už vôbec nie nejaké tabletky na úpravu cyklu.

bejka90
30. aug 2022

@marinecka95 ides namkreslit Vysoke Tatry?:D u man sa to tiez najskor tvarilo ze bude skor, ale predsa sa rozhodla asi na cas :D tak uvidime ako budem pokracovat dalsi 3dni...ale vcera som mala egg hlien, dnes mam potopu a aj podbrusko ma vcera aj pobolieva tak uvidime.
@majoralka no ty mas tak kradny graf drzim prsty nech sa drzi hore budem sa tesit na testy ;)
@zojeva no dnes som aj ja utiekla na wcko :D
@adules tak uz len cakat ako to bude pokracovat ;)
@patulka2 joj teba tie teploty riadne natahuju ;(

A na zaver prikladam moj graf :D dufam ze dnes mam ovu vsetko tomu nasvedcuje tak sa este posnazimea budeme cakat ;) zajtra.mame vyrocie svadby, tak by to mohol byt pekny "darcek" ak byto vyslo;)

patrixxx23
30. aug 2022

@majoralka woow,super,to vyzera veeelmi slubne ❤️ Aj ja som chcela takyto graf,kde bude takyto pekny skok-uhniezdovanie..ale nakoniec som mala takyto graf 🤷🏻‍♀️🥰

patrixxx23
30. aug 2022

Aj ked na grafe to uhniezdovanie nieje vidno,baby verte ci nie,ja som to citila 😳 asi na 4 alebo 5ty den ma zrazu tak pichlo v lavom vajecniku,az som sa zlakla…a myslim ze to bolo ono

majoralka
30. aug 2022

@bejka90 ďakujem ☺️ len este aby aj dobre dopadol 🙈 ale testy su uz na ceste ku mne 😁
@patrixxx23 ved aj ty mas pekny graf 🥰 a ked si cítila nieco na 4-5dpo, tak tam mas skok hore 😇

zojeva
30. aug 2022

@patrixxx23 ja som presne toto cítila včera (5DPO) takze ja ti úplne verím. Aj keď ja som sa asi skôr prejedla slivkovych koláčov😀 lebo graf nič moc…kedy ides k doktorke ? ♥️

patrixxx23
30. aug 2022

@zojeva jej,pekne sa ti to rysuje 🍀 snad pojde hore teplota…🥰 vies co,dnes alebo zajtra volam k doktorke,lebo ja som mala ovu az na 28 dc,tak aby nebolo zbytocne skoro…

patrixxx23
30. aug 2022

@majoralka Hej mam,ale taky malicky skok 😀 ty mas uplne ze vyrazny 🥰

majoralka
30. aug 2022

@patrixxx23
@zojeva inac ja som si vcera vecer ľahla do postele a cítila som v podbrusku take nieco divne, co som nikdy necítila 🤷‍♀️ sama som zvedava sko dopadnem pri takomto grafe ☺️🤞

patulka2
30. aug 2022

@mirus11 akože, tento cyklus je za trest, prisaham 🙈
@bejka90 aj ja dúfam dnes v ovu... uz asi po tretikrat😀
Ale keď ju budem mat teraz, ms ni vychádza na nástup do prace aaach 😫

zuzanaa2010
30. aug 2022

@bejka90 dr max..furt tam nieco vidim..uz ma to nebavi..na gynde maju dovcu tak zial musim cakat..

zojeva
30. aug 2022

@zuzanaa2010 postni aký máš graf teraz 😊

zuzanaa2010
30. aug 2022

@zojeva teraz som 5 dni nemerala tak to nema asi zmysel..😉

zojeva
30. aug 2022

@zuzanaa2010 lebo mne sa tiež niečo mary na tom teste

bejka90
30. aug 2022

@zuzanaa2010 vidno slabu ciarku ale tak to uz by mali podla mna svietit keby to bolo tehu po tolkych dnoch uz :(

patrixxx23
30. aug 2022

@zuzanaa2010 no tak toto je uz pekny duch

zuzanaa2010
Autor odpoveď zmazal
zuzanaa2010
30. aug 2022

@bejka90 jasne ja viem..a pritom je to dr max ktory vacsinou neduchuje

marinecka95
30. aug 2022

@bejka90 no Vysoké Tatry veru 😂 neviem čo to za výkyvy - som zvedavá na teplotu zajtra, či to bola ovu či čo to malo znamenať 😂
Som zvedavá či už aj u teba bola/bude ovu 😂