Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 ahojky..bola som mimo sr..nic sa nezmenilo uz len to ze som nemerala 5 dni🤣ms nikde a test biely..volam na gyndu na vyvolavacku..som uz 46dc
@zuzanaa2010 fuuha tak to je viac nez cudne.... o som zvedava co z toho vznikne nakoniec joj ake skoda ze biely test :,(
@patulka2 ty ideš veľmi zaujímavo.ja ani netuším,či mám už po ovu,alebo pred ňou.my to už neriešime,ani nesledujeme,a tak teraz ani netuším,kedy mám čakať ms.kedze tieto moje cykly sú veľmi rozhádzané.ale už som povedala,že nebudem to ani riešiť,a už vôbec nie nejaké tabletky na úpravu cyklu.
@marinecka95 ides namkreslit Vysoke Tatry?:D u man sa to tiez najskor tvarilo ze bude skor, ale predsa sa rozhodla asi na cas :D tak uvidime ako budem pokracovat dalsi 3dni...ale vcera som mala egg hlien, dnes mam potopu a aj podbrusko ma vcera aj pobolieva tak uvidime.
@majoralka no ty mas tak kradny graf drzim prsty nech sa drzi hore budem sa tesit na testy ;)
@zojeva no dnes som aj ja utiekla na wcko :D
@adules tak uz len cakat ako to bude pokracovat ;)
@patulka2 joj teba tie teploty riadne natahuju ;(
A na zaver prikladam moj graf :D dufam ze dnes mam ovu vsetko tomu nasvedcuje tak sa este posnazimea budeme cakat ;) zajtra.mame vyrocie svadby, tak by to mohol byt pekny "darcek" ak byto vyslo;)
@majoralka woow,super,to vyzera veeelmi slubne ❤️ Aj ja som chcela takyto graf,kde bude takyto pekny skok-uhniezdovanie..ale nakoniec som mala takyto graf 🤷🏻♀️🥰
Aj ked na grafe to uhniezdovanie nieje vidno,baby verte ci nie,ja som to citila 😳 asi na 4 alebo 5ty den ma zrazu tak pichlo v lavom vajecniku,az som sa zlakla…a myslim ze to bolo ono
@bejka90 ďakujem ☺️ len este aby aj dobre dopadol 🙈 ale testy su uz na ceste ku mne 😁
@patrixxx23 ved aj ty mas pekny graf 🥰 a ked si cítila nieco na 4-5dpo, tak tam mas skok hore 😇
@patrixxx23 ja som presne toto cítila včera (5DPO) takze ja ti úplne verím. Aj keď ja som sa asi skôr prejedla slivkovych koláčov😀 lebo graf nič moc…kedy ides k doktorke ? ♥️
@zojeva jej,pekne sa ti to rysuje 🍀 snad pojde hore teplota…🥰 vies co,dnes alebo zajtra volam k doktorke,lebo ja som mala ovu az na 28 dc,tak aby nebolo zbytocne skoro…
@majoralka Hej mam,ale taky malicky skok 😀 ty mas uplne ze vyrazny 🥰
@patrixxx23
@zojeva inac ja som si vcera vecer ľahla do postele a cítila som v podbrusku take nieco divne, co som nikdy necítila 🤷♀️ sama som zvedava sko dopadnem pri takomto grafe ☺️🤞
@bejka90 dr max..furt tam nieco vidim..uz ma to nebavi..na gynde maju dovcu tak zial musim cakat..
@zuzanaa2010 postni aký máš graf teraz 😊
@zojeva teraz som 5 dni nemerala tak to nema asi zmysel..😉
@zuzanaa2010 lebo mne sa tiež niečo mary na tom teste
@zuzanaa2010 vidno slabu ciarku ale tak to uz by mali podla mna svietit keby to bolo tehu po tolkych dnoch uz :(
@zuzanaa2010 no tak toto je uz pekny duch
@bejka90 jasne ja viem..a pritom je to dr max ktory vacsinou neduchuje
@bejka90 no Vysoké Tatry veru 😂 neviem čo to za výkyvy - som zvedavá na teplotu zajtra, či to bola ovu či čo to malo znamenať 😂
Som zvedavá či už aj u teba bola/bude ovu 😂

@adules ja chodím bežne v noci cikat a vôbec to neberiem na nejaký zreteľ, niekde som to aj čítala že že keď ides v noci na wc a ľahneš si naspäť a spis tak by to nemalo mat vplyv a ja by som teplotu nechala 😊