icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patrixxx23
•
1. sep 2022

@majoralka
@zojeva jeej 😍 toto su krasne grafy! ❤️ Uz sa neviem dockat testovania baby 😀

majoralka
•
1. sep 2022

@zojeva chcela som sobotu, ale skúsim už zajtra ráno 😊
@patrixxx23 ani ja sa už neviem dočkať 😜😄

patrixxx23
•
1. sep 2022

Baby,nieje to nejake divne? Ze ta kontrolna ciarka je taka slaba? Ci je to naopak a moja tehotenska je taka slaba? 🤷🏻‍♀️🤔

adules
•
1. sep 2022

@patrixxx23 to je tvoja tehotenská taká silná, a už máš také hcg, že sa spotrebovalo skoro všetko farbivo na ňu a na kontrolnú už nezvýšilo 🤣

patrixxx23
•
1. sep 2022

@adules 😅😅😅 teraz si ma rozosmiala 😀😀 ale akoze teraz naozaj? 😯😀

patrixxx23
•
1. sep 2022

@adules lebo som pozerala na internete tieto testy a na obrazkoch bola ta druha ciarka taka silna ako ta moja prva 🤔 tak som sa trochu zlakla,ci mam nejaky chybny test,ci co

adules
•
1. sep 2022

@patrixxx23 pozri si prípady keď testovacia je silnejšia, podľa mňa to nič zle neznaci....toto je fotka z netu a tiež je to tak

patrixxx23
•
1. sep 2022

@adules hej,hej 😁

pria7
•
1. sep 2022

Ahojte dievčatá 🙂)) chcem vás veľmi pekne poprosiť, či by ste sa mi vedeli pozrieť na graf. LF mám 12 dní a teda či mám správne vyznačenú ovuláciu. Už som zúfalá, snažíme sa o bábo viac ako 2 roky :((( ďakujeeeem za každú odpoveď 🙂

bejka90
•
1. sep 2022

@pria7 ahoj. Ja si myslim ze ano;) ty mas take vysoke teploty aj pred ovu? Test si nerobila? Ak mas 12dni lf tak by ti uz mala teplota dnes klesnut

anny29
•
2. sep 2022

Ahojte dievčatá, čo myslíte, mohla byť ovu na 12-ty deň ? Jeden deň tam nemám lebo sme boli na svadbe, ale nikdy som tak skoro ovu nemala preto som prekvapená z tých skorých vyšších teplôt

pria7
•
2. sep 2022

@bejka90 ahoj , ďakukem za odpovef🙂 áno mám také vysoké teploty pred ovu. Dnes teplota o trochu klesla. V utorok v noci som mala strašné bolesti v podbrušku, asi 20 minút, no hrozná bolesť. Test som ešte nerobila, nechcem ďalšie sklamanie, tak chcem počkať do nedele aspoň. Posielam dnešný graf.

bejka90
•
2. sep 2022

@anny29 ahoj no podla toho teplotneho rozdielu asi aj ano. Appka etse asi potrebuje 3 dni aby to pptvrdila

terry658
•
2. sep 2022

Ahojte baby, dnes som 34DC. Prvýkrát mám poovulačnú teplotu vyššiu ako 36,65. Myslíte, že už je čas kúpiť test?

patrixxx23
•
2. sep 2022

@terry658 ahoj,to si 10dpo? Dobre pocitam? Lebo ja som na 10dpo mala slabeho ducha,ked si chces byt ista,pockaj este 2 dni…ale ak patris k tym netrpezlivym,ako ja 😅,tak skus 🍀

bejka90
•
2. sep 2022

@patrixxx23 ahoj nene ona je uz asi 15dpo ak ja dobre pocitam len nema tam teploty kde je medzera...

bejka90
•
2. sep 2022

@terry658 ahoj a aku mas dlhu lf? Akzoe neike to horibilny rozdiel 36.65 a 36.7....ale na to ze si uz 15 dpo ak dobre ratam tak ja by som uz isto urobila test 🙂 drzim palce

bejka90
•
2. sep 2022

@pria7 a ty mas inak take kratke cykly? Kedpises ze lf mas 12 dni tak 5o by si mala 23 dnovy cyklus? No budem zvedava na dalsie dni a samzorejme aj test v nedelu 🙂

pria7
•
2. sep 2022

@bejka90 no práve to je problém, že mám nepravidelný cyklus. Mávam tak , že najkratši 21 a najdlhší 28 dní. Ale zvyčajne mám tak 24 - 25 dní. Podĺa lf keďže ju mám 12 dní, tak už by som mala mať mrchu. No počkám ešte teda do nedele a uvidím. Sama som zvedavá, čo z toho bude 😀

zojeva
•
2. sep 2022

@terry658 ja už by som skúsila test ak si 15DPO 🙂 síce medzi predovulačnými a po nie je veľký rozdiel, ale predsa je 🙂
@bejka90 @majoralka @patrixxx23 ja idem dole s teplotou, takže nejdem ani testovať, uvidím podľa ďalších teplot 🙂 @majoralka ty si už robila ? <3

pria7
•
2. sep 2022

@bejka90 posielam ti ešte jeden graf z júla, či mám dobre vyznačenú ovulku. Ak áno, tak mám lf 12 dní. Lebo som už z toho mimo, či to aj dobre počítam 😀

patulka2
•
2. sep 2022

Och baby, už som mohla mat dávno po ms. Ovulka ma na to ešte týždeň, inak ma picne a ja dostanem ms na svadbu, kde mam bledé šaty 😭😭 babyyyy ako tomu dopomoct? Dám si ten inofolic ešte?

zojeva
•
2. sep 2022

@pria7 podľa tohto grafu by som ja povedala, že bola ovu o dva dni skôr, ako je vyznačené a LF by bola teda 14 dní ....aj ked ovu by mala byť posledná nízka teplota tak neviem :D to je len podľa mna 🙂

bejka90
•
2. sep 2022

@pria7 tak poto mv poriadku ;)uf ale take kratke cykly by ma porazilo ja som oar mrat mala 25dnj ved to ledva skoncim a zacnem novy :D nolen u mna ms trva 7-8 dni :,( :D tak drzim prsty daj vediet potom aj kazdy den aj s teplotami 🙂

bejka90
•
2. sep 2022

@pria7 tak v july mas ms v tento 13ty den ci ako s ato presne rata :D takze ak dnes nedostanes tak je sanca ze budes tehu 🙂

majoralka
•
2. sep 2022

Ahojte, tak ja takto 🙁 nic nevidím a teplota klesla

bejka90
•
2. sep 2022

Zeny nevyzera to u mna na anovulak? Ovulku zvykenm mat 14-15ty den dnes je uz 18 :,((( vcera som myslela ze umriem take bolesti podbruska som mala a vecer neskutocne hlava bolela :,( uz som taka "prevrtana" ze uz nevladzeme :D ale dnes sa este premozeme... uz aj muz co je vecne nadrzany mivravi vcera ze je vystaveny :D

zojeva
•
2. sep 2022

@majoralka neklesla si moc, takto presne som klesla aj ja dnes 🙂 ale niečo sa mi marý na tom teste 😎

pria7
•
2. sep 2022

@zojeva no aj ovulačný test mi vyšiel pozitívny v ten deň, keď mám vyznačenú ovulku a aj bolesti som vtedy mala, tak ja už neviem 🙄 . Ale ďakujem za odpoveď 🙂

bejka90
•
2. sep 2022

@majoralka no ja tam tiez vidim akoby nejaky naznak 🙂 teplotu mas este stale krasnu 🙂 neskusis to odfotit viac zblizka? Macro efekt :D ;) nech prestudujeme