icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patrixxx23
1. sep 2022

@majoralka
@zojeva jeej 😍 toto su krasne grafy! ❤️ Uz sa neviem dockat testovania baby 😀

majoralka
1. sep 2022

@zojeva chcela som sobotu, ale skúsim už zajtra ráno 😊
@patrixxx23 ani ja sa už neviem dočkať 😜😄

patrixxx23
1. sep 2022

Baby,nieje to nejake divne? Ze ta kontrolna ciarka je taka slaba? Ci je to naopak a moja tehotenska je taka slaba? 🤷🏻‍♀️🤔

adules
1. sep 2022

@patrixxx23 to je tvoja tehotenská taká silná, a už máš také hcg, že sa spotrebovalo skoro všetko farbivo na ňu a na kontrolnú už nezvýšilo 🤣

patrixxx23
1. sep 2022

@adules 😅😅😅 teraz si ma rozosmiala 😀😀 ale akoze teraz naozaj? 😯😀

patrixxx23
1. sep 2022

@adules lebo som pozerala na internete tieto testy a na obrazkoch bola ta druha ciarka taka silna ako ta moja prva 🤔 tak som sa trochu zlakla,ci mam nejaky chybny test,ci co

adules
1. sep 2022

@patrixxx23 pozri si prípady keď testovacia je silnejšia, podľa mňa to nič zle neznaci....toto je fotka z netu a tiež je to tak

patrixxx23
1. sep 2022

@adules hej,hej 😁

pria7
1. sep 2022

Ahojte dievčatá 🙂)) chcem vás veľmi pekne poprosiť, či by ste sa mi vedeli pozrieť na graf. LF mám 12 dní a teda či mám správne vyznačenú ovuláciu. Už som zúfalá, snažíme sa o bábo viac ako 2 roky :((( ďakujeeeem za každú odpoveď 🙂

bejka90
1. sep 2022

@pria7 ahoj. Ja si myslim ze ano;) ty mas take vysoke teploty aj pred ovu? Test si nerobila? Ak mas 12dni lf tak by ti uz mala teplota dnes klesnut

anny29
2. sep 2022

Ahojte dievčatá, čo myslíte, mohla byť ovu na 12-ty deň ? Jeden deň tam nemám lebo sme boli na svadbe, ale nikdy som tak skoro ovu nemala preto som prekvapená z tých skorých vyšších teplôt

pria7
2. sep 2022

@bejka90 ahoj , ďakukem za odpovef🙂 áno mám také vysoké teploty pred ovu. Dnes teplota o trochu klesla. V utorok v noci som mala strašné bolesti v podbrušku, asi 20 minút, no hrozná bolesť. Test som ešte nerobila, nechcem ďalšie sklamanie, tak chcem počkať do nedele aspoň. Posielam dnešný graf.

bejka90
2. sep 2022

@anny29 ahoj no podla toho teplotneho rozdielu asi aj ano. Appka etse asi potrebuje 3 dni aby to pptvrdila

terry658
2. sep 2022

Ahojte baby, dnes som 34DC. Prvýkrát mám poovulačnú teplotu vyššiu ako 36,65. Myslíte, že už je čas kúpiť test?

patrixxx23
2. sep 2022

@terry658 ahoj,to si 10dpo? Dobre pocitam? Lebo ja som na 10dpo mala slabeho ducha,ked si chces byt ista,pockaj este 2 dni…ale ak patris k tym netrpezlivym,ako ja 😅,tak skus 🍀

bejka90
2. sep 2022

@patrixxx23 ahoj nene ona je uz asi 15dpo ak ja dobre pocitam len nema tam teploty kde je medzera...

bejka90
2. sep 2022

@terry658 ahoj a aku mas dlhu lf? Akzoe neike to horibilny rozdiel 36.65 a 36.7....ale na to ze si uz 15 dpo ak dobre ratam tak ja by som uz isto urobila test 🙂 drzim palce

bejka90
2. sep 2022

@pria7 a ty mas inak take kratke cykly? Kedpises ze lf mas 12 dni tak 5o by si mala 23 dnovy cyklus? No budem zvedava na dalsie dni a samzorejme aj test v nedelu 🙂

pria7
2. sep 2022

@bejka90 no práve to je problém, že mám nepravidelný cyklus. Mávam tak , že najkratši 21 a najdlhší 28 dní. Ale zvyčajne mám tak 24 - 25 dní. Podĺa lf keďže ju mám 12 dní, tak už by som mala mať mrchu. No počkám ešte teda do nedele a uvidím. Sama som zvedavá, čo z toho bude 😀

zojeva
2. sep 2022

@terry658 ja už by som skúsila test ak si 15DPO 🙂 síce medzi predovulačnými a po nie je veľký rozdiel, ale predsa je 🙂
@bejka90 @majoralka @patrixxx23 ja idem dole s teplotou, takže nejdem ani testovať, uvidím podľa ďalších teplot 🙂 @majoralka ty si už robila ? <3

pria7
2. sep 2022

@bejka90 posielam ti ešte jeden graf z júla, či mám dobre vyznačenú ovulku. Ak áno, tak mám lf 12 dní. Lebo som už z toho mimo, či to aj dobre počítam 😀

patulka2
2. sep 2022

Och baby, už som mohla mat dávno po ms. Ovulka ma na to ešte týždeň, inak ma picne a ja dostanem ms na svadbu, kde mam bledé šaty 😭😭 babyyyy ako tomu dopomoct? Dám si ten inofolic ešte?

zojeva
2. sep 2022

@pria7 podľa tohto grafu by som ja povedala, že bola ovu o dva dni skôr, ako je vyznačené a LF by bola teda 14 dní ....aj ked ovu by mala byť posledná nízka teplota tak neviem :D to je len podľa mna 🙂

bejka90
2. sep 2022

@pria7 tak poto mv poriadku ;)uf ale take kratke cykly by ma porazilo ja som oar mrat mala 25dnj ved to ledva skoncim a zacnem novy :D nolen u mna ms trva 7-8 dni :,( :D tak drzim prsty daj vediet potom aj kazdy den aj s teplotami 🙂

bejka90
2. sep 2022

@pria7 tak v july mas ms v tento 13ty den ci ako s ato presne rata :D takze ak dnes nedostanes tak je sanca ze budes tehu 🙂

majoralka
2. sep 2022

Ahojte, tak ja takto 🙁 nic nevidím a teplota klesla

bejka90
2. sep 2022

Zeny nevyzera to u mna na anovulak? Ovulku zvykenm mat 14-15ty den dnes je uz 18 :,((( vcera som myslela ze umriem take bolesti podbruska som mala a vecer neskutocne hlava bolela :,( uz som taka "prevrtana" ze uz nevladzeme :D ale dnes sa este premozeme... uz aj muz co je vecne nadrzany mivravi vcera ze je vystaveny :D

zojeva
2. sep 2022

@majoralka neklesla si moc, takto presne som klesla aj ja dnes 🙂 ale niečo sa mi marý na tom teste 😎

pria7
2. sep 2022

@zojeva no aj ovulačný test mi vyšiel pozitívny v ten deň, keď mám vyznačenú ovulku a aj bolesti som vtedy mala, tak ja už neviem 🙄 . Ale ďakujem za odpoveď 🙂

bejka90
2. sep 2022

@majoralka no ja tam tiez vidim akoby nejaky naznak 🙂 teplotu mas este stale krasnu 🙂 neskusis to odfotit viac zblizka? Macro efekt :D ;) nech prestudujeme