Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva chcela som sobotu, ale skúsim už zajtra ráno 😊
@patrixxx23 ani ja sa už neviem dočkať 😜😄
@patrixxx23 to je tvoja tehotenská taká silná, a už máš také hcg, že sa spotrebovalo skoro všetko farbivo na ňu a na kontrolnú už nezvýšilo 🤣
@adules 😅😅😅 teraz si ma rozosmiala 😀😀 ale akoze teraz naozaj? 😯😀
@adules lebo som pozerala na internete tieto testy a na obrazkoch bola ta druha ciarka taka silna ako ta moja prva 🤔 tak som sa trochu zlakla,ci mam nejaky chybny test,ci co
@patrixxx23 pozri si prípady keď testovacia je silnejšia, podľa mňa to nič zle neznaci....toto je fotka z netu a tiež je to tak
@adules hej,hej 😁
@bejka90 ahoj , ďakukem za odpovef🙂 áno mám také vysoké teploty pred ovu. Dnes teplota o trochu klesla. V utorok v noci som mala strašné bolesti v podbrušku, asi 20 minút, no hrozná bolesť. Test som ešte nerobila, nechcem ďalšie sklamanie, tak chcem počkať do nedele aspoň. Posielam dnešný graf.
@terry658 ahoj,to si 10dpo? Dobre pocitam? Lebo ja som na 10dpo mala slabeho ducha,ked si chces byt ista,pockaj este 2 dni…ale ak patris k tym netrpezlivym,ako ja 😅,tak skus 🍀
@patrixxx23 ahoj nene ona je uz asi 15dpo ak ja dobre pocitam len nema tam teploty kde je medzera...
Zeny nevyzera to u mna na anovulak? Ovulku zvykenm mat 14-15ty den dnes je uz 18 :,((( vcera som myslela ze umriem take bolesti podbruska som mala a vecer neskutocne hlava bolela :,( uz som taka "prevrtana" ze uz nevladzeme :D ale dnes sa este premozeme... uz aj muz co je vecne nadrzany mivravi vcera ze je vystaveny :D

@majoralka
@zojeva jeej 😍 toto su krasne grafy! ❤️ Uz sa neviem dockat testovania baby 😀