Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patrixxx23 no vidis to 😊 drzim palce nech to dobre dopadne 🤞😊 ja som mala ovu na 16dc
@zojeva inak ja dávam do pozornosti, že do konca septembra je akcia na lejdyvita na ich stránke...rozmýšľam, ze keď mam doma balík, objednám si ešte tie dva, nevyjde to ani 20e dokopy za 2 krsbicky. A majú akciu aj na folandrol a inofolic a ich výrobky. Tak si to aj ostatne pozrite 😊
@majoralka coo 😨😞😞 to som necakala…mrzi ma to 😕
@patrixxx23 ďakujem 🥺 velmi ma to mrzi, lebo sa to podľa teplôt vyvíjalo az moc dobre 🤷♀️ a dnes pád….Mrzi ma to aj z toho, ze vcera u nás pred potravinami tehotna ci.ana ožrata jak delo a vulgárna horšia jak chlap 🥺 takýmto je dopriate a ty co by si neviem ako chcela, tak to nejde 😢😢😢
@majoralka https://www.lejdyeshop.sk/lejdyvita-chcem-byt-m...
Ja som mala pravidelnejsi cyklus. Inofolic mi síce vyliecil, resp úplne minimalizoval pcos ale pri lejdyvite som mala lepšie cykly. Aj keď som z nej pribrala. Ale mala som ovu už aj pod 20dc. Za mna bola na toto super. No a je to zmeska vitamínov pre tehotnosť 😊
@terry658 to ma veľmi mrzí 😞 držím palce, nech ti to tento masiac vyjde, teda nám obom a všetkým babám , ktoré sa snažia . My sme sa rozhodli s manželom , že tento mesiac ešte budeme skúšať a potom končíme. Vzhľadom na môj vek, už popravde ani nedúfam, že sa nám to podarí 😞 jedného syna už mám z prvého manželstva, ale strašne sme chceli aj my dvaja, keďže manžel nemá deti. Tak držím palce dievčatá, nech sa zadarí ❤
@bejka90 ja si myslím, že 3.9
@anny29 u mňa neviem z čoho to bolo lebo samozrejme keď som mala ducha hneď som išla na digitálny a ešte aj tam, že som tehotná 1-2 a v krvi hcg nič. A ani neprišli na príčinu, čo mi to robilo, lekár mi neveril tak som čakala aj unho na test..... Takže mnou sa neruadit, lebo aj kontrolovali, či nemám čisty- nemam, či náhodou nádor- všetko ok, takže asi tak... Jediné čo mám je ľahké pco, ale to mám už od puberty
@anny29 v deň odberu krvi ocikany test u lekára, podľa testu tehu podľa krvi nie.... Ale vtedy som bemerala teplotu nič, len plakala ako blázon keď som odchádzala, že v krvi nič.... Čiže ja aj tak až po potvrdení u lekára tomu uverim.. pri biochemickom by bolo nejaké hcg ak sa nemýlim

@pria7 no skoda..ale inak teraz ked pozeram,tak ty si mala vysoku aj ovulacnu teplotu-36.7 ak dobre pocitam…tak potom je normalne ze ti poovulacna vyskoci nad 37… ja som mala ovu teplotu 36.1 a teraz ked som tehu viac ako 36.8 mi nikdy nevystupila 🤷🏻♀️