Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 no bol :( sklamaná som bola ráno strašne ......v kútiku duše som dúfala že to višlo no nič 5tejo októbra ideme na reproimuno (mali sme ist teraz pondelok ale chlap ako naschval višiel v nedelu pozitivny 😞 ) a potom do CAR znovu a uvidime co povedia 🙂 ci ideme rovno do IVF alebo skúsime este jednu insemináciu s liekmi
@majoralka ahoojky no vitaj opat v merani ;) dufamz e uspesne ;) no ja som dnes padla na 36.67 :( tak velmi dufam, zeby to mohlo byt uhniezdenie...mam asi druhy den obcasne slabe menstruacne bolesti ale naozaj len minimalne a trosku prsia citim :( do ms mam 6 dni...takze moze to byt uz aj pms pomalicky
Ahoj. Môžem sa opýtať čo si myslite o mojom grafe ? Teplota neklesá, urobila som si tehotenský test na jednom vyšla veľmi veľmi slabá čiarka. Bolesti mam viac už ako týždeň akoby mala prísť MS, taktiež prsia a už som párkrát rano aj vracala. Môžem byt tehotna ? Cyklus mam pravidelný +- 1 den. Myslela som, že v den MS mi ukaze už silnú výraznú čiarku.
Dakujem za odpovede 🙂
@marinecka95 bohužiaľ už som ho vyhodila. Ale čo som pozerala tuto na stránke tak tu sa taký test označuje ako slabý duch, ale s manželom sme videli jasne, že to bola slabá ružová čiarka v limite. V com je podľa teba graf neprehľadný ?
@aiv no bez toho aby to bolo uhniezdene ziadnu ciarku mat nebudes. Takze uhniezdene je. Ale tak ked nevidime test tak ti nevieme povedat nic viac. A dokonca ani keby sme ho videli 🙈🤣 v tejto skupine sa tehu testy nevyhadzuju ale odkladaju a lepia chronologicky aby sme videli ako ciarka tmavne/netmavne. Áno, je to trochu doiagnóza 🙈🤣🤣🤣🤣
@sparkling aha, tak dik za poučenie nabuduce odložím 😂 vieš, bola tam slabá ružová tak reku urobím nabuduce a uvidím. Nenapadlo má odložiť ho . Ale opakujem klasika bol taký ako tu dávajú ženy taká slabá nie žiadne hľadanie s lupou po teste. A teda myslíš, že to uhniezdenie bolo pred 4-5 dňami, keď si tak pisala alebo si to nemyslíš ? Prosím ta, kedy by som mala urobiť další test ? Tak o 2-3 dni ? Aj keď mam všetky príznaky ? Nemôžem si to len nahovárať ? Alw nejde mi do hlavy ta teplota, že neklesá, keďže vždy pred ms alebo v den ms mi klesla na 36,6 alwbo 36,5… môže to byt psychika ? Som nešťastná ja som myslela podľa testu, že tam budú pekne 2 čiarky jasne ružové koľajnice skôr u niektoré dievčiny pridávajú .. dlhšie sa už snažíme tak mi to nepridáva nič dobre .. a dakujem ti za odpovede
@aiv odhadujem to uhniezdenie na 9 dpo kvoli tomu poklesu teploty na grafe. Vobec nemusis mat tmavu ciarku, dolezite je aby tmavla. Test by som kludne robila uz zajtra. Na čo čakať? 🤣 to sa tu len tvaria niektore tazko nad vecou ked hovoria ze otestovst o dva-tri dni. Nahovarat si priznaky sice mozes, ale pozitivny tehu test si asi velmi nenahovoris. Ten bud pozitivny je alebo nie je. 🙈☺️
@marinecka95 s tym jej radsej ani nemotajme hlavu, lebo celkovo su tie teploty akesi vysoke aj pred ovu. A chyba info o hliene napriklad. Ale od 10 dc jej nestupala tak ta teplota ako po 15 dc. Po 15 dc sa drzala dlhsie hore.
Pridám vám pre predstavu aj ďalšie predošlé dve grafy. Viac grafov nemám, keďže meriam len 3mesiac. V com je podľa vás graf cudný ? Mam ist na nejaké vyšetrenie ? Nemám žiadne potiaze aj MS pravidelná aj v obdobi +- 2 dni mam bielkovín hlien tak ako vyznačuje ovuláciu. Dik baby. Až som sa zľakla, keď píšete že je neprehľadný a že mi nebudete motať hlavu 😫
@marinecka95 je divny. Aj predovulacne teploty su vysoke, preto ten rozdiel nie je tak markantny ako u inych zien. A tazko sa v tom vyznat potom
@marinecka95 pozri tu to pridam jeden taky moj graf… kde mam vyssie teploty pred ovu

@anny29 ja tiez a uz sa aj spúšta :(