Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 no bol :( sklamaná som bola ráno strašne ......v kútiku duše som dúfala že to višlo no nič 5tejo októbra ideme na reproimuno (mali sme ist teraz pondelok ale chlap ako naschval višiel v nedelu pozitivny 😞 ) a potom do CAR znovu a uvidime co povedia 🙂 ci ideme rovno do IVF alebo skúsime este jednu insemináciu s liekmi
@majoralka ahoojky no vitaj opat v merani ;) dufamz e uspesne ;) no ja som dnes padla na 36.67 :( tak velmi dufam, zeby to mohlo byt uhniezdenie...mam asi druhy den obcasne slabe menstruacne bolesti ale naozaj len minimalne a trosku prsia citim :( do ms mam 6 dni...takze moze to byt uz aj pms pomalicky
Ahoj. Môžem sa opýtať čo si myslite o mojom grafe ? Teplota neklesá, urobila som si tehotenský test na jednom vyšla veľmi veľmi slabá čiarka. Bolesti mam viac už ako týždeň akoby mala prísť MS, taktiež prsia a už som párkrát rano aj vracala. Môžem byt tehotna ? Cyklus mam pravidelný +- 1 den. Myslela som, že v den MS mi ukaze už silnú výraznú čiarku.
Dakujem za odpovede 🙂
@aiv skús pridať foto testu, graf je akýsi veľmi neprehľadný
@marinecka95 bohužiaľ už som ho vyhodila. Ale čo som pozerala tuto na stránke tak tu sa taký test označuje ako slabý duch, ale s manželom sme videli jasne, že to bola slabá ružová čiarka v limite. V com je podľa teba graf neprehľadný ?
@aiv no bez toho aby to bolo uhniezdene ziadnu ciarku mat nebudes. Takze uhniezdene je. Ale tak ked nevidime test tak ti nevieme povedat nic viac. A dokonca ani keby sme ho videli 🙈🤣 v tejto skupine sa tehu testy nevyhadzuju ale odkladaju a lepia chronologicky aby sme videli ako ciarka tmavne/netmavne. Áno, je to trochu doiagnóza 🙈🤣🤣🤣🤣
@sparkling aha, tak dik za poučenie nabuduce odložím 😂 vieš, bola tam slabá ružová tak reku urobím nabuduce a uvidím. Nenapadlo má odložiť ho . Ale opakujem klasika bol taký ako tu dávajú ženy taká slabá nie žiadne hľadanie s lupou po teste. A teda myslíš, že to uhniezdenie bolo pred 4-5 dňami, keď si tak pisala alebo si to nemyslíš ? Prosím ta, kedy by som mala urobiť další test ? Tak o 2-3 dni ? Aj keď mam všetky príznaky ? Nemôžem si to len nahovárať ? Alw nejde mi do hlavy ta teplota, že neklesá, keďže vždy pred ms alebo v den ms mi klesla na 36,6 alwbo 36,5… môže to byt psychika ? Som nešťastná ja som myslela podľa testu, že tam budú pekne 2 čiarky jasne ružové koľajnice skôr u niektoré dievčiny pridávajú .. dlhšie sa už snažíme tak mi to nepridáva nič dobre .. a dakujem ti za odpovede
@aiv odhadujem to uhniezdenie na 9 dpo kvoli tomu poklesu teploty na grafe. Vobec nemusis mat tmavu ciarku, dolezite je aby tmavla. Test by som kludne robila uz zajtra. Na čo čakať? 🤣 to sa tu len tvaria niektore tazko nad vecou ked hovoria ze otestovst o dva-tri dni. Nahovarat si priznaky sice mozes, ale pozitivny tehu test si asi velmi nenahovoris. Ten bud pozitivny je alebo nie je. 🙈☺️
Baby a myslite, že u @aiv je ovulácia vyhodnotená správne ?
@marinecka95 s tym jej radsej ani nemotajme hlavu, lebo celkovo su tie teploty akesi vysoke aj pred ovu. A chyba info o hliene napriklad. Ale od 10 dc jej nestupala tak ta teplota ako po 15 dc. Po 15 dc sa drzala dlhsie hore.
@sparkling to áno máš pravdu ale celkovo mi príde ten graf akýsi divný 🤷♀️
Pridám vám pre predstavu aj ďalšie predošlé dve grafy. Viac grafov nemám, keďže meriam len 3mesiac. V com je podľa vás graf cudný ? Mam ist na nejaké vyšetrenie ? Nemám žiadne potiaze aj MS pravidelná aj v obdobi +- 2 dni mam bielkovín hlien tak ako vyznačuje ovuláciu. Dik baby. Až som sa zľakla, keď píšete že je neprehľadný a že mi nebudete motať hlavu 😫
@marinecka95 je divny. Aj predovulacne teploty su vysoke, preto ten rozdiel nie je tak markantny ako u inych zien. A tazko sa v tom vyznat potom
@marinecka95 pozri tu to pridam jeden taky moj graf… kde mam vyssie teploty pred ovu

@anny29 ja tiez a uz sa aj spúšta :(