icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzanaa2010
13. sep 2022

Ahojte dievcata idem si po radu ohladim pichnutia vyvolavacky..min.tyzden v utorok mi pichli vyvolavacku...este sme si to v ten vecer s muzom poriadne uzili ...🤣a odvcera ma strasne bolia prsia..uz uz cakam ms..vzdy to dostanem po vyvolavacke max na 3-4 den..tak som mala nutkanie este spravit test...dr max v limite pekne viditelny aj na sucho..moze to sposobit vyvolavacka??

sparkling
13. sep 2022

@marinecka95 výsledky čoho by si mala až po novom roku? Daj si spraviť reproimuno a na hematku nečakaj ak ti je ochotný nasadiť liečbu s riedením krvi. Tam tak ako tak máš možnosť liečby len anopyrin/aspririn, clexan/fraxiparine a nič iné. A ked už si to máš premyslieť, tak si rovno zjednaj, že si preventívne prosíš aj clexane + anopyrin. Kedy máš termíny vyšetrení????

patrixxx23
13. sep 2022

@zuzanaa2010 hm,no ja bohuzial ti neviem odpovedat,ja vidim len peknu zacinajucu ciarku 🙂🍀

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling hematky aj reproimuno …
Áno, rovno mi povedal, že by mi nasadil liečbu na riedenie krvi aj bez výsledkov z hemato.
Termínovo by to aj vychádzalo, že repro by som ešte mohla absolvovať a hemato uvidíme teda podľa toho či vklad vyjde alebo nie.
A odhliadnuc od toho tento cyklus je taký zvláštny akýsi po ovulácii 😂 teplota sa šplhá vyššie a vyššie a to ja bez liekov luetalnu fázu max 7 - 8dní .. uvidíme 🙂

sparkling
13. sep 2022

@marinecka95 no tak hybaj na repro, tam mas vysledky do tyzdna a v pripade potreby nasadi liecbu. Fraxi/clexan a anopyrin ti nasadi aj bez vysledkov, tak mas podchytene vsetko. Ale isto si pytaj anopyrin aj clexane.

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling na repro ideme 4.10, na vklad buď ešte v tom cykle alebo v novembri v ďalšom cykle. Asi urobím tak ako píšeš.
Áno sám mi povedal, že injekcie mi nasadí

sparkling
13. sep 2022

@marinecka95 aj anopyrin 😅 kvoli lepivym dostickam (predsa kvoli tomu ides do MT), lebo tam vysetruju lepive a na tie sa dava anopyrin. Inak ten je volnopredajny, ale isto by som to konzultovala s lekarom

sparkling
13. sep 2022

@marinecka95 okolo 10.10. Uz budes mat vysledky a podla toho sa zariadis.

marinecka95
13. sep 2022

@sparkling áno 🙂 to určite, sama si nenasadím nič samozrejme. Uvidíme ako to vyjde casovo

marinecka95
14. sep 2022

Baby pomooooooc 🙂 táto dnešná teplota 🙉 buď nasleduje menstruácia alebo ? 😉

katkaholiova
14. sep 2022

10dpo

patrixxx23
14. sep 2022

@katkaholiova noo pekne…testovat este nebudes?

katkaholiova
14. sep 2022

@patrixxx23 uvidim rada by som pockala do piatka to zvykne na 12-13dpo uz klesat.

aj ked sa obavam v pondelok som musela na rengen

patrixxx23
14. sep 2022

@katkaholiova coho sa obavas? Ved tam este nemas babatko,tak ako by ti to malo ublizit? 🙂

patrixxx23
14. sep 2022

@katkaholiova drzim palce,nech sa to podari..graf vyzera pekne zatial

katkaholiova
14. sep 2022

@patrixxx23 ani sama neviem 😉

katkaholiova
14. sep 2022

@patrixxx23 no uvidime co bude najblizsie dni.ja skor ako vzdy cakam ze pride ms.tak vzdy si poviem meriam do ovu aby som vedela kedy pride a potom nejak meriam dalej

lubik2005
14. sep 2022

Tak ja takto. 9dpo. Co hovorite?

patrixxx23
14. sep 2022

@katkaholiova dobre,tak pockaj este…ked mavas taketo teploty bezne pred ms,tak radsej pockaj s testovanim,mas pravdu

patrixxx23
14. sep 2022

@lubik2005 vravim,ze to vyzera slubne 🍀🙂

katkaholiova
14. sep 2022

@patrixxx23 no takto dole potom takyto vyskok nikdy ale aj tak neverim zeby

lubik2005
14. sep 2022

@patrixxx23 duufam 🙏🏻

majoralka
14. sep 2022

@bejka90 ahojky, ako teploty? Ja robim hadíka 😆🐍

bejka90
14. sep 2022

@marinecka95 ahojki no duuufam ze nie ms ;)

@katkaholiova velmipekny graf drzim prsty

@lubik2005 aj ty mas pekny graf len tak dalej ;)

bejka90
14. sep 2022

@majoralka aoojky ;) no krasny hadik haha :D tak uz len netrpezlivo cakat ovulku ;) ja zas "netrpezlivo" cakam na spustenie ms :( uz nech ju mam za sebou lebo neznasam to cakanie...u mna zatial najdivnejsi graf :D takyto som este nemala v zbierke

katkaholiova
14. sep 2022

@bejka90 dakujem

marinecka95
14. sep 2022

@bejka90 dúfam aj ja 😉

sparkling
14. sep 2022

@marinecka95 to vyzerá na IP 😍

sparkling
14. sep 2022

@katkaholiova kati, tebe sa to ako pekne drží 🙂