Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova musis vidiet pohar napoly plny a nie napoly prazdny. Hovor si, ze zatial neklesla. Nie ze ved este klesne 😚
@sparkling dakujem pekne
@marinecka95 uz budes iba stupat moja 🥰
@sparkling by som odpadla keby to bola pravda .. že by vklady, potraty nejako dobre zapôsobili na moju maternicu? 😂 a podarilo sa keď som sa na to vykašľala ? 😉
Uvidime, nejdem si robiť nádeje. Uvidíme ako bude teplota ďalej.
To bude testovacia mania 😂😂
@katkaholiova vyzera to sľubne 🙂
Baby moje 🙉 dnes teplota vyskočila späť hore. V grafe mi chýbali dve teploty z víkendu tak som ich doplnila aby bol graf prehľadnejší.
Ak by sa jednalo o implantačný pokles kedy by mi test ukázal?
Bol by to úžasný zázrak po štyroch rokoch snaženia 🙏
@marinecka95 dakujem aj ked som riskla testa bol biely 🤔☹️
@marinecka95 no pekne to vyskocilo
@katkaholiova ešte môže ukázať, nezufaj 😘
@katkaholiova ja by som bola v riadnom šoku keby z tohto bolo tehotenstvo 🙏 veľmi si to prajem no nechcem si nič nahovárať.
Prvý krát som otehotnela zo styku 5 dní pred ovuláciou, teraz ak to vyšlo tak 3-4 dni. Styk bol v nedeľu večer a ovulacia až v stredu. Uvidíme 🙂
Kedy by som podľa teba mohla skúsiť test?
@marinecka95 myslím, že 5 dni po uhniezdeni by mohol 😊♥️
@bejka ako už si po ovu ? Nestíham zo tu sledovať 😁
Ja mám testovaciu mániu bohužiaľ nie ovulacne ani tehotenské ale covid testy 🤦🏻♀️ O týždeň svadbu tak sama neviem čo sa ide diať takze tento mesiac nemeria takze len sledujem vas všetky 😁♥️
@marinecka95 no sama neviem skor asi ako 12dpo nie, vidis ja 11dpo a test biely a to po vyskoku uz treti den teplota hore.aj ja by som si velmi priala ale po 2rokoch tomu nejak neverim ani raz nebol pozitivny
@zojeva mala som pohnútku kúpiť krvný tehu test 😂 ale už ma táto myšlienka opustila. Vydržím do času, kedy mi ukáže aj test z mocu.
Po KET som mala čiarku už 4 dni po vložení. Uvidíme 🙂
@katkaholiova áno tak aj plánujem testovať 🙂 teda ak vydržím 😂
Už som bola po štyroch rokoch riadených cyklov, medzitym prirodzené otehotnenie, IUI niekoľkokrát, IVF, 2 vklady v štádiu rezignácie alebo ako to nazvať a teraz toto 🙉😂
Nejdem si ale nič nahovárať, bude tak ako má byť 🙂
@marinecka95 presne uvidi sa.nie je to uz v nasich rukach
@katkaholiova tak tak ale budeme si držať palce 😘🥰
@katkaholiova ja som už aj rozmýšľala, že zajtra už nebudem merať BT :D akosi ma to stresuje 😂😂
@marinecka95 to veru drzime si navzajom palce.ja meriam ked klesne viem ze pride ms a viem co cakat
@katkaholiova ved ako sa poznám odmeriam aj ja 😝 to dnes len taká úvaha 😂
@katkaholiova krasny graf. Ja som klesla ☹
@marinecka95 múdra literatúra píše že 4-5 dni ale aj pri každom tehu je iné množstvo HCG a rozdiel je tiež či je to prirodzene oplodnenie alebo nie 😊 takze preto radšej 5 dni rátam ♥️ Ale ako sa poznám skúsila by som test aj po 4 😀
@lubik2005 dakujem aj ked test bol biely
@katkaholiova este stale moze ukazat.
@lubik2005 dakujem za povzbudenie
a ty si velmi klesla?
brucho trocha citim ako pred ms
@zojeva to áno, uvidím v akom psychickom rozpoložení budem 😂
@katkaholiova nie vela,akosi mi to skace 😂 mne pri prvom tehu ukazal test az po menstruacii. Ja som to totiz dostala, tak som si test nerobila, az po tom, ako mi to skoncilo.

@sparkling verím 🥰 .. uvidíme ako budeme stúpať/klesať nasledujúce dni. 😂