icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
15. sep 2022

@lubik2005 to si mala normalne ms? a preco si potom testovala,? no je tam pokles ale zaujimavo skace drzim palce

lubik2005
15. sep 2022

@katkaholiova lebo nebola uplne ako kazda predtym. Bola zvlastna. Dva dni silna a potom len spinenie. A celkovo som sa tak zvlastne citila. Tak mi to nedalo 😂😂
Teraz ma prsia bolia, krize ma bolia, podbrusko citim. Tak asi nic z toho☹

katkaholiova
15. sep 2022

@lubik2005 je to zaujimave u kazdej zebe to je ine.mne pri dvojkach pravidelne meskala ovulacia cize aj ms a vtedy mi mesklala ms len tri dni a nedalo mi to a spravila test a riadne hrube ciarky

bejka90
15. sep 2022

@katkaholiova krasne sa drzisskus test o 2 dni znova ;)
@marinecka95 juuj no dufajme ze to bol ip ;))))
@zojeva hahaha no moja ovulka je uz davno zabudnuta, tento mesiac mam najcudnejsi graf aky som kedy mala :D no ale uz dnes cakam ms takze cakam ma 1dc potom tyzden pokoj od merania a mozme zas a znova :( a ty coze sa tak testujes na ten covid teraz? Mate niekoho pozitivneho? Ci len tak pre istotu?

marinecka95
15. sep 2022

@bejka90 dufam 🙂🥰

zojeva
15. sep 2022

@bejka90 synova opatrovatelka je pozitívna 😏 a samozrejme cely týždne bol tam takze čakáme čo bude takze na meranie a veci tehotenské neostáva čas myslieť…a cakas ms klesla si ? Nenašla som tu tvoj graf

bejka90
15. sep 2022

@zojeva jaaasne klesamnejaksko4o cely cyklus noale dnes uz tutovka a aj lf mam 13 dni takze to vychadza na dnes..aj ked podla tohto grafu sme myslela s dievcatami ze ovu bola az 2 dni po tom ako mi to vyznacilo ale asi nie... n oto je jedno :D takze caakam dnes uz netrpezlivo :D joj tak to hej no teraz etse ten blby covid pred svadbou riesit no pptesi tak dufam ze ostanete negativni ;)

zojeva
15. sep 2022

@bejka90 ale tiež by som povedala že, ovu bola až o dva dni neskôr, ale áno klesas možno ešte dva dni budeš a potom ms…Joj ďakujem ♥️ Pevne verím, že áno pozitívna by som mohla byt ale na tehotenstvo a nie covid 😀💪🏻

bejka90
15. sep 2022

@zojeva joojnestras n3chceme ste dalsie 2 dni takto cakat ved to uz na porazku :( no hej pozitivita na tehotenskom teste nie na covidovom ;)

majoralka
15. sep 2022

@bejka90 no tak nech cim skor pride MS az sa môžete znova snažiť 🤞❤️😊 a tentokrát úspešne 🥰😊

lubik2005
15. sep 2022

@katkaholiova ano, kazda zena ina, kazde tehu ine.

marinecka95
16. sep 2022

Baby takže ja dnes takto 🙏

katkaholiova
16. sep 2022

@marinecka95 pekne sa drzis

katkaholiova
16. sep 2022

ja dnes takto 12dpo ale test stale biely

lubik2005
16. sep 2022

@katkaholiova ale stale krasne hore. Dufam,ze ciarky sa este ukazu.

katkaholiova
16. sep 2022

@lubik2005 jaj bodaj by.in time test a nic

patrixxx23
16. sep 2022

@katkaholiova som ti pisala,ze skus poobede..mne poobede ukazoval vzdy silnejsiu ciarku ako rano 🙂

majoralka
Autor odpoveď zmazal
adules
16. sep 2022

@anny29 ahoj ako si na Tom? Dostala si nedostala? Ja už dnes končím takže sa začínam pripravovať na ďalšie kolo... Budúci piatok by mala byť folikulometria, tak uvidíme...

anny29
16. sep 2022

@adules ahoj jasné že dostala, dnes som 4dc, tento mesiac necháme ešte na nás a ak to nevyjde tak budúci mesiac ideme IUI

bejka90
16. sep 2022

@majoralka yz som dnes dostala juchu :Dteraz to vydrzat tych 8 dni a mozme ist na to :D

@marinecka95 juj to vyzera superrr velmi ti to prajem ;)
@katkaholiova kraaasne teploty no uz aj test by mohol nieco ukazat neviem preco sa nechce ukazat aspon duch 🙂 ale vyskusaj poobed3 ako radi patrixxx23

marinecka95
16. sep 2022

@bejka90 ďakujem, snáď sa budem mať prečo tešiť 🙏

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
17. sep 2022

dnes takto.pred chvilou som mala bolest v podbrusku taku divnu chvilkovu uz neviem co si mysliet

patrixxx23
17. sep 2022

@katkaholiova skus spravit test 🙂 graf mas pekny

katkaholiova
17. sep 2022

@patrixxx23 test stale biely uz fakt neviem co si mysliet

patrixxx23
17. sep 2022

@katkaholiova ukaz? Fakt ani dusik tam neni? 🤷🏻‍♀️

katkaholiova
17. sep 2022
patrixxx23
17. sep 2022

@katkaholiova ako ja tuto cosi vidim,ale to je asi kanalik alebo nieco zacinajuce

patrixxx23
17. sep 2022

@katkaholiova skus poobede,vtedy vychadza silnejsia ciarka