Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova lebo nebola uplne ako kazda predtym. Bola zvlastna. Dva dni silna a potom len spinenie. A celkovo som sa tak zvlastne citila. Tak mi to nedalo 😂😂
Teraz ma prsia bolia, krize ma bolia, podbrusko citim. Tak asi nic z toho☹
@lubik2005 je to zaujimave u kazdej zebe to je ine.mne pri dvojkach pravidelne meskala ovulacia cize aj ms a vtedy mi mesklala ms len tri dni a nedalo mi to a spravila test a riadne hrube ciarky
@katkaholiova krasne sa drzisskus test o 2 dni znova ;)
@marinecka95 juuj no dufajme ze to bol ip ;))))
@zojeva hahaha no moja ovulka je uz davno zabudnuta, tento mesiac mam najcudnejsi graf aky som kedy mala :D no ale uz dnes cakam ms takze cakam ma 1dc potom tyzden pokoj od merania a mozme zas a znova :( a ty coze sa tak testujes na ten covid teraz? Mate niekoho pozitivneho? Ci len tak pre istotu?
@bejka90 dufam 🙂🥰
@zojeva jaaasne klesamnejaksko4o cely cyklus noale dnes uz tutovka a aj lf mam 13 dni takze to vychadza na dnes..aj ked podla tohto grafu sme myslela s dievcatami ze ovu bola az 2 dni po tom ako mi to vyznacilo ale asi nie... n oto je jedno :D takze caakam dnes uz netrpezlivo :D joj tak to hej no teraz etse ten blby covid pred svadbou riesit no pptesi tak dufam ze ostanete negativni ;)
@katkaholiova ano, kazda zena ina, kazde tehu ine.
@marinecka95 pekne sa drzis
@katkaholiova ale stale krasne hore. Dufam,ze ciarky sa este ukazu.
@lubik2005 jaj bodaj by.in time test a nic
@katkaholiova som ti pisala,ze skus poobede..mne poobede ukazoval vzdy silnejsiu ciarku ako rano 🙂
@majoralka yz som dnes dostala juchu :Dteraz to vydrzat tych 8 dni a mozme ist na to :D
@marinecka95 juj to vyzera superrr velmi ti to prajem ;)
@katkaholiova kraaasne teploty no uz aj test by mohol nieco ukazat neviem preco sa nechce ukazat aspon duch 🙂 ale vyskusaj poobed3 ako radi patrixxx23
@bejka90 ďakujem, snáď sa budem mať prečo tešiť 🙏
@katkaholiova skus spravit test 🙂 graf mas pekny
@patrixxx23 test stale biely uz fakt neviem co si mysliet
@katkaholiova ukaz? Fakt ani dusik tam neni? 🤷🏻♀️
@katkaholiova ako ja tuto cosi vidim,ale to je asi kanalik alebo nieco zacinajuce
@katkaholiova skus poobede,vtedy vychadza silnejsia ciarka

@lubik2005 to si mala normalne ms? a preco si potom testovala,? no je tam pokles ale zaujimavo skace drzim palce