Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova teplotu mas etse aj tak krasnu.... ja som mala take maximum v tehotenstve :D
@katkaholiova aj ja ju vidim. Drzim palce, aby silnela.
@katkaholiova utekaj kúpiť digitálny ♥️
@zojeva lekaren zavreta ta u nas
@katkaholiova skus rozobrat, niekedy to skresluje
@mima1991 bol rozbraty aj tak nic nevidim ☹️
@katkaholiova skus vydrzat do rana a uvidis co ukaze test 🙂 nadej je stale
@katkaholiova mne tiež in time urobil takú čiarku aj ked nič, ale ja by som určite urobila ráno lebo teplota na ms podľa mna nie je
@zojeva nikdy mi intime takto neukazal preto som ostala zaskocena
@lubik2005 krasna ciarka aj napriek ze si vcera klesala
@katkaholiova ved toto. Dva dni som klesala, dnes som drzala teplotu. PReto som v soku.
@lubik2005 drzim palce len tak dalej .nech pekne tmavne
@katkaholiova dakujem. Napodobne 🙏🏻
@katkaholiova to ma velmi mrzi, vyzeralo to velmi nadejne :/
@katkaholiova mrzí ma to 😰
@marinecka95 mrzi ma to.ako vidim obe sme sa predcasne tesili
@marinecka95 boze ja som ti to tak priala by si neverila😭🙏❤a uz nie je ziadna sanca??
@marinecka95
@katkaholiova mrzi ma to baby 😔 vyzera to velmi nadejne..pravdepodobne sa to neuchytilo 🙁
@katkaholiova @marinecka95 dievčatá je mi to strašne ľúto držala som silno palace, až ste ma ná ráno rozplakali ľútosťou...😭
@katkaholiova
@marinecka95 je mi to strasne luto :( ja nechapem co sa to deje?????? Ked som sa pokusala o prveho syna takv ten mesiac sa mi ani nechce verit kolko nas v ten januar otehotnelo same pozitivne grafy testy vsetko a teraz........? Ja nechapem co sa zmenilo behom 2 rokov :(
Och baby ☹ ☹ toto ma tak rozosmutnelo ☹ ☹ ☹
Baby, nejdem Vás označovať každú zvlášť. Ďakujem za podporu ale myslím, že je naozaj všetkému koniec.
Ráno o 6 som urobila 2 testy, oba jasne negatívne.
Testy som nechala položené v kúpeľni a po príchode domov ma čakalo toto (viď foto) 😀 áno, viem, že výsledok je neplatný 🙂
Ráno tie testy boli ozaj negatívne. Som sklamaná ale bojujem ďalej
@marinecka95 tynsa chystas ma predbehnut v pocte “nezdarov” moja? Alebo ako si toto predstavujes vlastne? Teplota sa dnes spravala ako? V car si bola na tej krvi?

@sparkling to nie je pepino ale in timene