Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 no je tam slaby duch 🙂 a aj teplota sa drzi prkne hore no hadam to bude dobreee 🙂 velmi dufam 🙂))
@bejka90 si zlatá ale určite nie … v piatok pozit krvný test, sobota pozit z moču veľmi veľmi slabý .. v nedeľu krvný aj z moču negat .. dnes negat všetko a po tých hodinách toto 🙉
Pridávam foto testu po dvoch hodinách od toho ako som ho urobila .. Dr Max testy používam asi posledný krát .. doteraz vždy negatívny hocijaký test zostal negatívnym a tento Max je akýsi divný
@marinecka95 no moja, ja mam v poslednom case s maxom taku ostu skusenost. Otrasny ostal. Staci ti koncentrovanejsi moc a max ma ducha. Ale robi to aj mama test napriklad. Rapi je uplne nahovno, pepino detto a mne uz zaduchoval aj livsane. Cize tak. Utesovat ta nebudem ani ti hovorit, ze to bude dobre a davat falosne nadeje… nemam to sama rada. Akurat si postraz to hcg odberom krvi nech sa volaco nepoondi nahodou.
@sparkling áno je mi to jasne, že tieto testy mi žiadnu nádej nedajú, ja viem, že to skončilo.
Mne sa osvedčili testy intime, tie ma nesklamali nikdy. Ráno som robila aj ten a je negat.
Jednoducho je po všetkom, v piatok krvný pozit, včera negat. Je to jasné.
Bojujeme ďalej
ms dorazila 1dc
@katkaholiova to ma mrzí …
@marinecka95 tak to mi je luto ☹️
@katkaholiova záver bol jasný, už som to chcela len potvrdiť. Bojujeme ďalej.
@marinecka95
@katkaholiova je mi to luto :( tak som sa potesila ze konecne nejake dobre spravy v skupine :( vela sil prajem a verim ze to coskoro vyjde 🙂
@bejka90
@marinecka95 bohuzial to nevyslo☹️
@patrixxx23 ahojki ako sa mas ?v ktorom si tyzdni? Mas nejake "priznaky"? ;)
@katkaholiova
@marinecka95 dievčatá, sledovala som vás a držala vám palce. Veľmi ma to mrzí, posielam vám objatie 🤗💋❤
@bejka90 ahoj ,dakujem za opytanie 🙂 som v 7.tyzdni..priznaky?asi vsetko co moze byt 🤦🏻♀️🤢 az na to ze nevraciam chvalabohu..ale strasne mi bolo 10 dni..doktorka mi dala tabletky na nevolnost,chcela som to vydrzat bez nich,ale neda sa 😀 takze uz 2 dni mi je lepsie..ale som strasne ale strasne unavena..v robote doslova zaspavam
@adka3321 ahojky, no sak meriam, ale preto, aby som videla skrz ms a ako prebehol cyklus. Douzivala som inofolic, mam lejdyvitu. Pozor si nedávame ale nehrotim to tak ako doposiaľ. Dokonca som prekvapená, že už na 15dc mi vyznacilo ovu. Žeby tak skoro preto, lebo predtým cyklus bol anovulak? Neviem ale nejako mi to je jedno, už som stagnovala a poviem ti, je mi lepšie než som sa s tým predtým stresovala 😊 niečo na tej psychike je a je dosť podstatná pri tomto. Takže by som to takto uzatvorila, že pozor si nedavame, v tichosti sa sledujem, je mi fajn a ak to príde budeme radi, ak nie, zatiaľ sa nič nedeje 😊 a ty akooo? Ako ti prospieva tehulkovanie? Ako sa máš? Ktorý tt si ? 😊
@patulka2 ja som momentalne 17+2tt, pravdepodobne budeme mat dalsiu slecnu 🥰 (aj ked nas natahuje a nechce sa poriadne ukazat, stale sa schovava, ale doktor z takeho divneho uhlu odhadol, ze asi dievca, ale beriem to este s rezervou). tehotenstvo fajn, byvala som dost unavena, ale to bola asi aj kombinacia tehotenstva a toho, ze som zacala chodit do roboty. zle mi ani nebyvalo, len mi priserne smrdi kava a umyvacka riadu 😂 to zacitim a utekam 🤢🤢 ale zeby som inac grcala to nie, len tieto pachy. drzim palce, nech sa aj vam coskoro podari 🤰🤰
@saxano2222 ahoj mne to zatial nevyzera na ovu :(
Ahojte dievčatá, po krátkej pauze sa hlásim aj ja a rovno s otázkou.
Myslíte si, že ovu mohla byť aj skor keďže nemám všetky hodnoty ? Lebo mne tie najnižšie prídu na mňa už celkom vyššie oproti všetkým. Myslím tým, že nie je tam taky skok, az dnes. Každopádne som prekvapená, že už určite bola q tak skoro, keďže minulý bol anovulak.
@patulka2
Mne tiez niekedy rastu teploty postupne inokedy razny skok.
Myslim ze stale ten graf vyzera ok a ovulacia uz bola 15DC , teda toho 18 ;)
Ale stale je tu moznost ze este budu rast teploty a teda sa to zmeni na 21veho. Nepozorovala si ine faktory ktore by ti to mohli potvrdit/vylucit?
@saxano2222 bolelo ma brucho a bolo mokro najma ale také slizkejsie než vodnatejsie. Preto som ani len nepomyslela, že by to mohla byť ovu.
@patulka2 tak na prve pocutie su to presne naznaky ovulacie 🙂
tak ak sa snazite, drzim palce ;)
@saxano2222 ďakujem, budem rada ak nám to vyjde, ak nie, už z toho hlavu nevesiam. Ale dnes teplota 36,85 na to, ze som meriavala o 2 hodiny neskôr, mam celkovo dosť vysoké teploty.
@patulka2
tak ono ta aplikacia ma robota ktory to vyhodnocuje, teraz ti uz nik nepovie kedy bola 🤷🏼♀️
ale tak sex ste mali pravidelne cize ci prvy alebo druhy datum, sanca tam stale je ;)
@patulka2
ja som tiez mala dva cykly cudesne podla grafu, co ma znervoznovalo tak cakam na menstruaciu a objednam sa na folikulometriu, ta ti potvrdi ci a kedy bude/bola ovulacia, prip skus aj ty v buducnosti a nebudes sa stresovat grafmi.

@sparkling teplota hore, viď foto 🙉
Urobila som test asi o 17:00 a v limite biely samozrejme, kukaj aký je po hodine …
V CAR som nebola nakoniec keďže včera aj dnes testy negat okrem teda tých po limite niekoľko hodín 😀