icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
24. sep 2022

@patulka2 ja som si aj mysleka ze to prehodi ked je tam vacsi skok..mne tak tiez urobil ff pred 2 mesiacmi

lenusa20
25. sep 2022

@patulka2 vôbec sa nestresuj kedy bola ovu . Sexík ste mali pravidelne, to je dôležité. Tento cyklus som aj ja neskoro začala merať, a presne taký blud aj mne vyznačí a bude preskakovať zrejmt. Držím pršteky 🍀

patulka2
25. sep 2022

@bejka90
@lenusa20 myslím si, že to je preto, lebo som nemala teploty predtým. Keby mám 2 pred, ako som si navolila, vychádza fo skôr ako prvé ukázalo.
Držím palčeky aj jaaa 😊

adules
26. sep 2022

Ahojte, takže predpokladám, že ovulácia bola včera, tak teraz čakám 13 dní či vyšlo či nie

patulka2
26. sep 2022

Ja som takto a predpokladám, že som 8dpo. Síce už mi to appka 2x zmenila. Podľa bolesti a vytoku to vidím takto. Tak uvidíme 🙂

adules
26. sep 2022

@patulka2 no ja som tiež zvedavá.... Dnes som ešte na obed využila to, že malý spí , pretože muž má celý týždeň nočné, takže som využila poslednú šancu 😄. Ale ľavý vajecnik mám pocit, že mi vyskočí aká bolesť.

a_alexandra_a
26. sep 2022

Ahojte, nemáte skúseností s liečením vyšších hodnôt ureaplazmy? Bola mi zistená, mám nasadený Klacid na 14 dní

blabla22
Autor odpoveď zmazal
a_alexandra_a
26. sep 2022

@blabla22 nemám žiadne

blabla22
Autor odpoveď zmazal
a_alexandra_a
26. sep 2022

@blabla22 mne sa nedari otehotnieť, tak pravdepodobne kvôli tomu nasadila atb. Ja svojej lekárke verim, takže si neviem predstaviť povedať jej, že viete, nebudem to brat, lebo na Instagrame som čítala…

blabla22
Autor odpoveď zmazal
a_alexandra_a
26. sep 2022

@blabla22 ja nič proti tebe 🙂 skôr ma zaujímali nejake vysledky žien, ktoré majú s liečbou skúsenosti

mamina87
27. sep 2022

Pekný dník. Ja si bazalnu teplotu už nemeriam ale mám kus problém ...možno ste sa s tým stretli alebo nie ...k ženskej idem až 7.10...takze dovtedy má aj vystre ...ide o to že od 22.9 som mala dostať krámy ...aj som začala mať ružové keď sa utriem ale mám to dodnes a vôbec som sa nespustila ☹️ test som si robila tak nič neukázalo .....ale nič ma nebolí ...tak neviem čo sa somnou deje 😔 ešte spravím v piatky test ale nemyslím že by som bola tehu ..dávame si pozor alebo používame ochranu ...aj keď viem že to není na 100% ....mali ste to ? Ďakujem a teším vám palceky

patulka2
27. sep 2022

Vzhůru do oblak a za atmosferou prasknem 🤣

bejka90
27. sep 2022

@patulka2 pekne ;)

lenusa20
27. sep 2022

@a_alexandra_a klacid ti nezaberie.. zaberajú na to v podstate asi dva ATB konkrétne. My sme brali doxyhexal . Nás vyšetrovala infektologička. Gyn už len písala lieky. Mne na to prišli po treťom potrate. Minimálna dĺžka liečby by mala byť 20 dni u oboch partnerov. Behom toho žiaden sex, neodporúčajú ani oral.. potom aj kyby ti robili opätovné testy a budeš ok.. o 2-3 mesiace zasa ATB obaja.. to je jediná istota. V čase snaženia neodporúčajú wellnes ani verejné bazény a saunovanie. Je dosť ťažké zniesť tie ATB takže 2x denne probiotiká. A dlho aj potom. My už sa zasa snažíme. Mala som v tom období liečby hovoriť aj s inými gyn staršími, ktorý sa tomu vo veľkom venovali a ti sú rady priamo od nich. Som zdravotníčka, takže sme hovorili otvorene. Ja som to vraj musela mať roky.

lenusa20
27. sep 2022

@patulka2 tradaaaaa pridávam po dlhom čase graf aj ja..ale neskoro som začala merať.. vzhľadom na hlien si myslím že ovu bola 12dc.. podľa teploty, vraj13dc... Uvidíme čo vyznačí ďalšími meraniami... Ale neskôr ako 13 nemohla byť ovu isto.. ak vyznačí blud. Tak budem musieť dohodiť náhodne teploty ešte pred ovu. Sexík bol.. už len dúfať.

adules
28. sep 2022

No dievčatá som zvedavá ako to bude o 10 dní...

patulka2
28. sep 2022

@lenusa20 ja som tiež zacala neskôr merať, preto neviem ci som dnes 10dpo alebo len 7dpo každopádne mam isto po, lebo mam dosť vysoké teploty. Tebe držím palce nielen v splodeni ale najmä v udrzani. Viem, ze si s tym mala problém. Dúfam, že to už máš všetko v poriadku.
@adules držíme palčiaky 🤗 sme tu tuším 3 čakatelky,ktoré už mali ovu

zojeva
29. sep 2022

Už aj ja mám po pravdepodobne, zas tak neskoro ovu 😌

lenusa20
29. sep 2022

@patulka2 ahoj..ako?

patulka2
29. sep 2022

@lenusa20 ahoj Leni, no ja takto. Bud 8 alebo 11dpo, sama neviem, uvidím. Test bol včera biely. Ja si myslím, že už som 11 ale teda podľa teploty ozaj neviem. Ja mávam tiež pády ako ty ži začiatku dpo ale to nič nie je😊

patulka2
29. sep 2022
bejka90
29. sep 2022

Ahojte. Ja takto...akoze mala som 2 dni ovu bolesti vecra aj egg hlien dnes este taky mokry len som skoro nic nespala a som chora, mam zvysene crp :( tak neviem ta teplota asi bude dost skreslena... ? Vam velmi vyskocila teplota ked ste boli chore?

adules
29. sep 2022

@lenusa20 tak my sme na Tom rovnako 4dpo

saxano2222
29. sep 2022

@bejka90
Ahoj ja posledne ked som mala horucky (covid) tak som mala anovulacny cyklus a predlzil sa mi o 10dni. Teploty ale nebol inejak velmi vyssie len sa to rozhadzalo 🤷🏼‍♀️ Uvidis najblizsie dni ci bude skakat alebo sa drzat hore, cize mozes vychadzat z toho ze 13DC ovu bola.
Skore uzdravenie prajem ;)

bejka90
29. sep 2022

@saxano2222 ahoj dakujem za tvoju odpoved 🙂 akoze xitim este dnes podbrusko ale aj krize riadnr tak nevien ci bola ta ovu alebo nie no nic ine mi nezostava len cakat. Teploty nemam len kvoli tomu crp ci mi nezvysi aj normalnu teplotu tela a este atb zacnem brat ked konecne budem mat recept..ach jaj.n oale vravela som dr ze mam plodne dni prave:D nech mi predpise take co mozem brat tak vravela ze tieto sa mozu v tehotenstve... tak uvidime

lenusa20
29. sep 2022

@patulka2 ja práveže také prepady nemám..aj keď.. skôr tých 37,1 je prehnane veľa... možno zo zlého spánku... Takže ako nerobím si z tej teploty nič..je to dosť vykoso..bude čo bude.
Kedy zvykneš mať ovu a cca v akej teplote?

majoralka
Autor odpoveď zmazal