icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
21. okt 2022

Napätie pokračuje 😂

saxano2222
21. okt 2022

@bejka90
ja 18DC, ovulacia este nebola ale uvidime v utorok u dr ci vobec bude aleb otento mesiac nic 🤷🏼‍♀️
Drzim vam palce aby ste boli uspesnejsie a potom mi postele trosku stasticka ;)

patulka2
21. okt 2022

@saxano2222 ahoj ja dnes 19dc a tiež ovu ešte nikde. Tento mesiac si kreslím nejakú rovinku (az na tu jednu teplotu). Snáď to bude už ta cieľová 🥰

patulka2
21. okt 2022
katkaholiova
21. okt 2022

@patulka2
@saxano2222 ahojte ja som tento mediac ovulovala na 28dc a to predtym bola riadna rovina

mirus11
21. okt 2022

@patulka2 ja 20dc,a na ovu sa to vôbec nepodobá,teploty nízke,a tak netuším,kedy prebehne.ale tak už som ju mala aj 25dc,tak ma to ani nejako neprekvapuje

majoralka
21. okt 2022

Ahojte, tak ja čakám a stúpam a čakám čo bude 🤞😊🍀

saxano2222
21. okt 2022

@katkaholiova
pozerala som tvoj graf, predpokladala som ze uz ani nebude ovulacia. riadne posunute, sranda.
tak ak si prajete, ze vlby to bol ten spravny cyklus 😊

saxano2222
21. okt 2022

@patulka2
ale nie su tam vykyvy, takze najblizsie dni hadam bude. Vidim to pozitivne u teba ;) drzim palec 👍🏻

Inak baby nemate skusenosti s tym ze folikul od 8dc do 15DC vobec nenarastol? Gynekologicka povedala ze sa na to este pozrieme o tyzden, ale je vobec sanca ze si tam tak hovie tyzden o tej istej velkosti a az potom zacne rast? 🤷🏼‍♀️ toto mi vobec nie je zname…

zabulka1
21. okt 2022

Dievčatá ja sa k vám pridávam lebo už neviem čo mám pozerám len grafy a čítam .Ja má teraz takýto graf dnes som si robila aj test a je biely ,zajtra alebo pozajtra by mala prísť ms čo dúfam že nie

zabulka1
Autor odpoveď zmazal
zabulka1
21. okt 2022

Z minulého mesiaca

bejka90
21. okt 2022

@zabulka1 ahojki ;)vitaj medzi nami...;) no ja len ked ppzeram minuly mesiaca tento tak lodla dlzy tej lutealnej fazy by si mala dostat ms uz dnes... a citis brucho. Prsia nieco??? Graf mas velmi pekny krasne sa drzis hore;) tak moznoze patris k zenam, ktorym ukaze test az ovela neskor...drzimprsty ;)

saxano2222
21. okt 2022

@zabulka1
tiez mi udrelo do oci ze lutealnu fazu mas cca tych 15dni. Teraz to vyzera celkom pekne, asi by som testla o cca 2dni ❤️ drziiim palce 🙏🏻
Nechcem ti ale robit nadeje, aby si nebola sklamana, je aj mozne ze ms pride zajtra… toto nevie ozaj nik
Mne niekedy nestihne klesnut a sup hned menstruacia. daj vediet 🙂

radussska1
21. okt 2022

Baby teplota stále vysoko! Menzes mešká 4 dni a test Biely.Je tam ešte šanca? Ak by som bola tehotná tak by aspoň slabo čiarku bolo vydieť nie??

sparkling
21. okt 2022

@radussska1 shoj, ak dobre rátam, tak teraz si 12 dpo, čiže šanca je. Aku dlhu lf máváš, keď píšeš, že mešká 4 dni? Lebo podla grafu a ovulky ti ešte velmi nemešká. Ak teda aprávne čítam graf a si naozaj 12 dpo. Ak by ti meškala už 4 dni ako hovoríš, tak v bežnoˇ cykle máš lf dlhú len 8 dní? Lebo to je málo….

radussska1
21. okt 2022

@sparkling no dĺžku cyklu mávam vždy pravidelne každý mesiac 23 dni.Tak neviem ako to je .

radussska1
21. okt 2022

@sparkling od začiatku menzesu do ďalšieho menzesu je 23 dní.Mavam tak odkedy som porodila je tomu 11 mesiacou.

sparkling
21. okt 2022

@radussska1 a ako dlho merias?

sparkling
21. okt 2022

@radussska1 máš aj nejaké iné grafy, ako je tento? Možno samti len cyklus vracia do normálu. Ono ovulku môžeš mať aj posunutú, ale keby to bolo tak ako hovoríš, tak máš lennosem dní poovulačnú fázu a to je veľmi málo na uhniezdenie

radussska1
21. okt 2022

@sparkling mám ešte s minulého mesiaca.

radussska1
21. okt 2022

@sparkling začala som merať minuli mesiac.
Mne sa podľa meraní tak podarilo otehotniet minulý rok.
Dva mesiace som merala kým som prišla ako mám cyklus a potom sa to hneď podarilo na tretí mesiac.Takze som to skúšala aj teras len sa mi ten graf nezdá.

saxano2222
21. okt 2022

@radussska1 Ja som mala posledne pozitivny test az na 15DPO. takze uvidis najblizsie dni.
Niekedy to dlhsie trva kym sa vajicko uhniezdi, resp pomalsie rastie HCG.
Skus testovat o par dni 🙂

katkaholiova
22. okt 2022

takto pokracujem

patulka2
22. okt 2022

@katkaholiova ja som zvyčajne mala okolo 23-28, minulý mesiac u mňa veľmi skoro, na 18dc. Ale všimla som si, ze jeden cyklus mávam dlhší, jeden kratsi. Takze teraz čakám ten kratší.
@mirus11 ty môžeš vystreliť už každým dnom.
@saxano2222 ja si idem stále rovinku. Klíďo píďo

ereska
22. okt 2022

@radussska1 teraz si mala aj ovulku neskor ale graf je pekny mozno vitazny drzim päste

marinecka95
22. okt 2022

Držím sa hore, no čo z toho bude netuším 😅

zabulka1
22. okt 2022

Tak ja klesám už som myslela že to vyjde a zase nič zajtra príde ms,už sa snažíme 4mesiace a nič a to mám dve deti

adka3321
22. okt 2022

@zabulka1 moja, v tejto skupine su zeny, co sa snazia 2 roky a viac. 4 mesiace je naozaj ze nic, aj ked chapem, ze ked clovek chce, tak kazdy mesiac kedy to nevyjde je tazky.

patulka2
22. okt 2022

@zabulka1 ja meriam od minulého mája, je to môj cca 14ty ci 15ty nevydareny cyklus. A to sme sa snažili ešte minimálne pol roka predtým. Takže nevesaj hlavu. Ja mam dieťa jedno, ale keby mam dve a chcela by som možno ešte tretie, už by som sa vôbec takto nestresovala.