Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievcata, chcems a vas opytat, co si myslite... ako vidite v grafe vyznaceny aj hlien aj ovu bolesti... no vcera som mala extra silne bolesti ppdbruska a k veceru to este viac zosilnelo, teraz rano je to mierne... zvykla som mat 3 dni ovu bolesti co tak slesujem a ten posledny den je stale taky ze "brutal" a potom miuz pekne stale vyskocila teplota dalsi den. Tak konecne moja otazka nie, mohla byt vcera vecer ovu a este mi nevybehla tak teplota, lebo to bolo vecer a nie napr.cez den?alebo zeby nebola este ovu?:(
@bejka90 bud bola ovu na 12 alebo 13dc alebo este len pride..preco tam mas take skoky? Merala si v inu hodinu? Dnes si ale merala treti den po nizsej teplote,myslim ze keby bola ovu tak ti ju dnes vyznaci..ale nie som v to este taka zbehla,iba tolko co tu citam a sledujem uz asi mesiac
@cukrik93 meriam vzdy v rovnaky cas mam budik nastaveny vtedy kedmuz vstava do roboty takze on lezie z postele a ja strkam teplomer :D takze mam vzdy rovnaky cas no tiez nechapem ten jeden vyskok ale sa mi mari ze som sa zacala citit trosku choro v ten den tak je mozne ze mi tam vystrelila preto teplota...hm tak bysomju asi mala zaznacit ako nebrajucu do uvahy.... nie? Aaa myslim si zeby mohla byt ovu na 13dc vtedy vecer ma zacalo boliet podbrusko a vtedy taky silny vytok som mala ale to mse uz sli spat akurat :D a ten daldi den na to no vcera ma bolelo tiez ale cez den celkom v pohode a na vecer zas tak strasne brutal....a dnes uz len velmi mierne takmer vobec... takze asi teoreticky ked bude zajtra tiez vyssia teplota tak na 13dc by mi aj mohlo vyznacit tam mam zatial taky "najvyssi" vystup
@bejka90 no mozno ak by si zmazala tu jednu teplotu tak by ti ju vyznacilo,lebo ta je vyssia ako tie co mas teraz a teplota po ovu by mala byt vyssia ako tie pred.. 🤷🏽♀️ a este uvidis co to povie zajtra..ja teda meriam prvy cyklus,hned ako mi dr oznamil dg tak mi doporucil Dikirogen a ja som k tomu pridala gynex kvapky a hned aj ovu bola to ma potesilo ☺️

Ahojte, dnes som trosku klesla, test som doma nemala, ale skúsila by som zajtra rano ak príliš neklesne teplota 🤞😶