icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
27. okt 2022

@majoralka na tom prischnutom vidno aj v negative nieco vela stastia

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
28. okt 2022

@katkaholiova pekny graf ☺️ no na teste este nemusi byt nic vidno,ak prislo k uhniezdeniu pred tromi dnami(25.10.) lebo tam to vyzera na IP..tak skus tak o dva tri dni az ☺️

cukrik93
28. okt 2022

Dobre ranko zienky,ja dnes takto,tak trosku sa zacinam modlit a dufat,ze to vyslo..no zobudila som sa s takymi pocitmi v podbrusku ako ked mam ms 😏

katkaholiova
28. okt 2022

@cukrik93 no uvidime
presne tak za citim dnes aj ja sko pred ms

tessa165
28. okt 2022

@katkaholiova graf vyzerá veľmi pekne držím palce aby sa za par dni predsa len niečo na tom teste objavilo :D

katkaholiova
28. okt 2022

@tessa165 citim sa ako by kazdu chvilu mala prist ms

cukrik93
28. okt 2022

@katkaholiova tak myslim si ze este nic nemas stratene ☺️ testni o tri dni ak dovtedy mepride ms ☺️ drzim palce ☺️

mirus11
28. okt 2022

@katkaholiova držím palce moja,ja som dnes tak brutálne klesla,že by som fakt povedala,podľa teploty,že príde ms.ale to mám ešte cca 6dni čas

katkaholiova
28. okt 2022

@mirus11 no pekne mozno uhniezdenie a napriek slov lekarov sa podari 😉

mirus11
28. okt 2022

@katkaholiova to určite nie,len ma to prekvapilo.my sme to už nechali.ale s teba sa teším,že idea pekne hore

majoralka
28. okt 2022

Ahojte, ja som dnes zas klesla, nemala som chut ani testovat, ale tak skúsila som a aj tak nic 🥺☹️

katkaholiova
28. okt 2022

@mirus11 hore mozno ale ja tomu nejak neverim skor cakam uz zajtra pad
no ale ak ste mali styk nikdy nevies

saxano2222
28. okt 2022

@katkaholiova
Ja pom mala +test pri poslednom tehotenstve az na 13-14 DPO. 10DPO bola beloba, takze uvidis napr v pondelok ;)
@cukrik93
baby vyzera to optimisticky u oboch a velmi vam drzim palce 🧡🙏🏻

katkaholiova
28. okt 2022

@saxano2222 dakujem za povbudenie

adka3321
28. okt 2022

@katkaholiova ja som mala podobny graf ako ty, ale ja som testovala az na 16dpo a este bola slaba ciarka. 3 dni po uhniezdeni by ma ani nenapadlo testovat 🤷🤷

katkaholiova
28. okt 2022

@adka3321 dakujem

zabka1987
28. okt 2022

@adka3321 niekomu ukáže takúto čiarku už 11dpo aj . Každý to môže mať iné . Ja som tiež mala vždy neskoro čiarky len raz som mala fakt pekne viditeľné od 10dpo .

adka3321
28. okt 2022

@zabka1987 ale to musel maj aj skor uhniezdenie nie? lebo 3 dni po uhniezdeni mi pride nerealne aby test este nieco zachytil. a ja som odmietala lovit duchov a zbytocne sa stresovat, je tam ciarka, nie je... radsej som si pockala dlhsie a isla na istotu.

cukrik93
28. okt 2022

@saxano2222 ďakujem ☺️ dufam ze sa mi teplota udrzi,aj ked pochybujem,ze by sa zadarilo..od vcera mam trochu citlive prsia,ale nechcem si nic nahovarat..no to cakanie je katastrofa

saxano2222
28. okt 2022

@cukrik93
ja to poznam tie stavy aj tehotenske priznaky ked som nebola tehotna
resp som dufala v prvy den Ms ked sa rozbiehala ze to len take spinenie a prestane.
Ale niekedy to musi aj vyjst do kelu :P

bejka90
28. okt 2022

@cukrik93
@katkaholiova drzim palce zeny nech vam to vyjde , grafy mate pekne 🙂 katka ja som v 1.tehotenstve mala 10dpo uplne biely test ani naznak a daldi som si robila 14dpo a tam uz bolo pekne vidiet neboli to etse sice kolajnice ale uz boli viditelne ciarky ;)

bejka90
28. okt 2022

@majoralka a nevidno ani po uschnuti? Alebo na lepsom svetle? Lebo na tejto foto naozaj nevidno :( ale vcera som videla :( kedy mas (ne)dostat ms?

bejka90
28. okt 2022

@adka3321 no ja som niekde citala ze test ukaze 3-4 dni po uhniezdeni...ale moj graf to akoby vyvracal ked som mala uhniezdenie tam kde mam taky pokles ked som bola tehotna.... a hned po tom poklese som si urobila test dalsi den a uz boli ciarky. No ako je to mozne ?? Nejde mi do hlavy..alebo som mala skor uhniezdenie ? A teplota len tak mi isla hala bala? Lebo na 11 dpo si pamatam ze ma tak silno pichlo v podbrusku tak ci vtedy nahodou....?

bejka90
28. okt 2022

@majoralka noa ja som zas o nieco stupla :D a uz mikonecne vyznacilo ovu juchuuu :Dale yz so msi aj bola ista vecra ze uz musim byt po kedze mam tam dole uplne suchoty :D

cukrik93
28. okt 2022

@bejka90 no vidis som ti vravela ze ak dnes stupnes tak ti ukaze uz ☺️
Inak aj som citala ze test ukaze uz cca 3 dni po uhniezdeni..ja som dnes skusila zo srandy test ale nie z prveho ranneho 🤦🏽‍♀️ takze samozrejme beloba 🙈

bejka90
28. okt 2022

@cukrik93 tak na 8dpo to je este brutalne skoro si myslim :( musis este vydrzat par dni aj ked viem ze je to nekonecne cakanie ;) mna caka este dlhsie cakanie :D

saxano2222
28. okt 2022

@bejka90
cakame spolu, ja som tiez 3DPO, aspon sa mi uz normalizuje tento moj divocny graf 🙈😀

zabka1987
28. okt 2022

@adka3321 neviem ,no mňa večer strašne picho ,tak zvláštne . Teplota sa držala 3-4dni skoro v rovine a zrazu ráno brutálne vyskočila ale naozaj veľký rozdiel tak som skúsila test a tam pekne 2 čiarky . Pamätám si to dobre lebo ja som vždy duchov musela loviť a takúto druhu čiarku som mala vždy až po vynechaní ms takže môže sa stať

bejka90
28. okt 2022

@saxano2222 jeeee :Dsom rada ze mozem s niekym naraz odratavat :D e ty mas zato riadnu divocinu..a tolko cakat na ovu ach porazilo by ma