icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucecita
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
28. okt 2022

@bejka90 ja viem,len som chcela skusit ked niekde sa pise ze uz 3 dni po IP by mohol byt duch 😁 najblizsie testnem az v nedelu alebo v pondelok ☺️

majoralka
28. okt 2022

@bejka po uschnuti je takto 🤭 hrubá a ruzova, len nejde dobre odfotit 🤞🤭
U teba len čakať teraz pár dni 😊 budem držať palčeky 🤞

adules
28. okt 2022

@bejka90 čakám aj ja s vami aj keď som dnes 4dpo

iam24
28. okt 2022

@majoralka tak tu pekne vidno 🙂

tessa165
28. okt 2022

@majoralka juu dnes uz pekne vidno, drzim palce aby vsetko dobre dopadlo🍀

bejka90
28. okt 2022

@majoralka noo suppper vidiiiis co urobi hned ine svetlo :D a aj zaschnutie ;) joj velmi ti to prajem!!! Ajvsetkym ktore tak velmi tuzia po babatku;)

bejka90
28. okt 2022

@adules jee super takze zas takmer naraz ;)

majoralka
28. okt 2022

@iam24 @tessa165 ďakujem dievčatá 😊
@bejka90 áno, rano bola este tma a nedalo sa mi to lepšie odfotit a teraz cez obed uz je pekne vidieť 🥰 ale aj tak som nohami pri zemi a nejdem sa este tešiť 😀 počkám co bude cez víkend, MS by som mala mat nedeľu alebo pondelok….

cukrik93
29. okt 2022

No co zienky ako pokracujete? Ako to podla Vas vyzera u mna? Je to na dobrej ceste?

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
29. okt 2022

dnes takto

mirus11
29. okt 2022

@katkaholiova no super,a test si nerobila?

marinecka95
29. okt 2022

@cukrik93 ooooo to vyzerá veľmi dobre 👍

katkaholiova
29. okt 2022

@mirus11 negativny

katkaholiova
29. okt 2022
saxano2222
29. okt 2022

@katkaholiova
graf je ukazkovy ale ten biely test do kelu :(
mas odsledovane kolkodnovu mas lutealnu fazu cyklu?

bejka90
29. okt 2022

@katkaholiova akoze mne sa zda, ze sa tam nieco crta... pouoravovala som trosku fotku nech je "lepsie" vidno. Ty na zivo tam nevidis nejaky naznak? A po uschnuti by malo lepsie byt vidno ;)???

katkaholiova
29. okt 2022

@saxano2222 vacsinou 12dpo uz zvykla klesat a 13dpo uz ms.no min mesiac bola 16dpo ms 13dpo ukazal slabu ciaru test a potom ms 😟

bejka90
29. okt 2022

@cukrik93 vyzera dobre...eln nech sa este paru dni tak pekne drzi ;)

bejka90
29. okt 2022

@majoralka ahojkidnes si netestovala?

bejka90
29. okt 2022

Ja som dnes rano vyletela niekde do vesmiru :D co mesiac, to uplne iny graf :(

saxano2222
29. okt 2022

@katkaholiova
to je zvlastne, ja mam prvu cast cyklu rozne dlhu ale ta druha je vacinou rovnaka.
skus este dva dni pockat a testnut v pondelok.
Ja som sa minule tesila ze to vyslo nejaky duch tam bol a nakoniec to bola len ta ciarka testovacia a blby test. Tie testy zo 101 uz nikdy nekupim akurat co mi rozhadzali aj psychiku.
Podla mna je ten test momentalne biely, velmi prajem aby o dva dni uz bolo lepsie vidno. Ked ma byt slaba duchovska ciarka tak tam je ju uvidis a nemusis fotit a upravovat. prepac urcite ta nechcem demotivovat, len ti nechcem nahovarat nieco. drzim palce nech je to lenive vajko a len mu to trva 😜☺️

zojeva
29. okt 2022

Pridávam sa 😀 asi 2DPO. Meranie tento mesiac stojí zato 🤭 ale tak už aj podľa príznakov cca viem, kedy bola ovu tak tipujem od utorka do štvrtku že bola 😅 ešte uvidím čo teplota zajtra povie

mirus11
29. okt 2022

@katkaholiova no na tomto nevidim nic.ja som klesla na také teploty,že ako keby som bola pomaly pred ovu,a už cítim aj brucho že začína bolieť.tak ale ms mám mať až cca 3.11,tak by som nerada,aby prišiel skôr,kedze 28.11 som objednaná na preventívnu ku gyn.

majoralka
29. okt 2022

@bejka90 a ty si to kam vystrelila? 😜 dnes som netestovala, chodím na wc a čakám kedy sa spustí MS 🙈 mám taký pocit stále, že už už sa spustí 🤷‍♀️

cukrik93
29. okt 2022

@bejka90 ja som to mala podobne teraz ☺️ no dufam ze sa udrzi veru a tebe tiez ☺️

cukrik93
29. okt 2022

@marinecka95 dufam ze budem takto pokracovat a najfem konecne // ♥️ to by sme mali pekny darcek k vyrociu 😁

bejka90
29. okt 2022

@majoralka no tak hadam nedostanes;))) a ja no neviem asi som sa vysla poobzerat do vesmiru :D

bejka90
29. okt 2022

@cukrik93 hej pozeram aj ja :D nieco je vo vzduchu tento mesiac :D