Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova no super,a test si nerobila?
@cukrik93 ooooo to vyzerá veľmi dobre 👍
@mirus11 negativny
@katkaholiova
graf je ukazkovy ale ten biely test do kelu :(
mas odsledovane kolkodnovu mas lutealnu fazu cyklu?
@katkaholiova akoze mne sa zda, ze sa tam nieco crta... pouoravovala som trosku fotku nech je "lepsie" vidno. Ty na zivo tam nevidis nejaky naznak? A po uschnuti by malo lepsie byt vidno ;)???
@saxano2222 vacsinou 12dpo uz zvykla klesat a 13dpo uz ms.no min mesiac bola 16dpo ms 13dpo ukazal slabu ciaru test a potom ms 😟
@katkaholiova
to je zvlastne, ja mam prvu cast cyklu rozne dlhu ale ta druha je vacinou rovnaka.
skus este dva dni pockat a testnut v pondelok.
Ja som sa minule tesila ze to vyslo nejaky duch tam bol a nakoniec to bola len ta ciarka testovacia a blby test. Tie testy zo 101 uz nikdy nekupim akurat co mi rozhadzali aj psychiku.
Podla mna je ten test momentalne biely, velmi prajem aby o dva dni uz bolo lepsie vidno. Ked ma byt slaba duchovska ciarka tak tam je ju uvidis a nemusis fotit a upravovat. prepac urcite ta nechcem demotivovat, len ti nechcem nahovarat nieco. drzim palce nech je to lenive vajko a len mu to trva 😜☺️
@katkaholiova no na tomto nevidim nic.ja som klesla na také teploty,že ako keby som bola pomaly pred ovu,a už cítim aj brucho že začína bolieť.tak ale ms mám mať až cca 3.11,tak by som nerada,aby prišiel skôr,kedze 28.11 som objednaná na preventívnu ku gyn.
@marinecka95 dufam ze budem takto pokracovat a najfem konecne // ♥️ to by sme mali pekny darcek k vyrociu 😁