icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
6. nov 2022

@cukrik93 aha tak to hej to uz je riadny pokles no... ved nevadi asponvies aku dlhu mas lf 🙂 ja meriam teraz 5ty cyklus a zakazdym mam uplne ine grafy :D

@iamkate dakujem pekne 🙂 aj ja dufam ze pribudnem 🙂))

@iam24 inak mate nejake priznaky?:D

iam24
7. nov 2022

@bejka90 ja cítim takú kyslosť v ústach, nafúknutá som, a keď otvorím chladničku tak to je des 🤢 ale zatiaľ negrcam 😂 uvidím dokedy.

iamkate
7. nov 2022

@bejka90 ja zatiaľ nič len bolesť hlavy, únava a pobolievanie brucha... Dost porovnateľné s PMS 😊

zojeva
7. nov 2022

ja mám ešte otázku baby, že keď je 29 DC ešte môžem čakať ovu, ale uzavrieť ako anovulak, neviem totiž či mám merať alebo už proste netreba :D

bejka90
7. nov 2022

@zojeva moja sesterka ma pco a ovu mala teraz na 45.den...tak neviem ...ci kvoli tomu mala tak neskoro

iam24
7. nov 2022

@zojeva podľa mňa ešte môže ovu prísť

cukrik93
7. nov 2022

@bejka90 ahoj no co ako pokracujes?Netestovala si dnes?

bejka90
7. nov 2022

@cukrik93 ahoj ahoj. Tak klesla som o nieco tak uvidime no... tak vravela som vcera ze netestujem dnes ale samozrejme ze mi to nedalo pokoja :D urobila som si woman secret test a ten je uplne biely ani naznak nic :( a o 2 hodky neskor z druheho mocu pepino a ten mi vysiel pekne v limite duch zas silnejsi ako bol vcera... takze su len 2 moznosti :D bud niesom tehotna a pepino si robi duchov jedna radost, alebo som a ten woman secret je slaby na odhalenie :D pritom ten mi pride z tych testov taky najschopnejsi lebo tie pepina a adiel uzucke ..ledva sa chytit daju :D no ale si vravim uz kebyto boli falosni duchovia tak by to nesilnelo asi,ci? Odfotila som ti tie testy ale stale je to jedna katastrofa odfotit :( ale nazivo je dnesna ciarka uz hned pekne viditelna ruzova ;)

bejka90
7. nov 2022

@cukrik93 na fotke ani ten vcerajsi nevidno a nazivo vidno :D

mirus11
7. nov 2022

@bejka90 tieto pepino ani neber do úvahy,veď tie robia duchov aj z vody.drzala by som sa toho women secret,a keď je negatívny,tak to aj tak bude.

tessa165
7. nov 2022

@bejka90 Nechcem ta sklamať ale mne pepino ukázali duchov omnoho silnejších a tehotná som nebola, moc by som sa na ne neupínala, ale každopádne držím palce aby ešte nejaký dúšik vykukol aj na inom teste a za 9 mesiacov ti robil radosť osobne

saxano2222
7. nov 2022

@bejka90
tak mas tam trosku pokles teploty ale vyzera to tak brutal len skrz tu vyssiu teplotu den predtym. ked si za vcera zadas ze si bola chora, resp si oznac, nech to aplikacia neberie do uvahy, nebude ta to tam rozculovat :P
Tie duchujuce testy ja neviem uz… ale ked hovoris ze tu ciarku vlastnymi ocami vidis tak tam hadam je 🥰🥰
Ja dnes zas bielo ale posledne som mala ducha az na 14 DPO. Ale uz citim brucho, tak asi nic …
nech sa aspon tebe zadari ;)

bejka90
7. nov 2022

@tessa165 dakujem pekne..;) noved rletopisem ze su 2 moznosti .. bud alebo :D mam este 2 dni do ms tak to este je "dlha nekonecna doba"...tak aj podla teploty uvidim ci pojde dolu alebo hore

bejka90
7. nov 2022

@saxano2222 hej musim ju oznacit nech ju neberie do uvahy lebo to hrozne vyzera v tom grafe :D ja zatial necitim brucho vobec :( a ty ako s teplotou?

saxano2222
7. nov 2022

@bejka90
ja som trochu klesla ale uz zacinam byt nervozna lebo lutealnu mam zvycajne 11 dni a na 12 dostanem MS. Dnes je 13DPO a test biely. A mozno sa len stresujem tymto vsetkym tak si telo ide zas svoje a robi si srandu zo mna 😀 😝
a ty si partnerovi uz testy ukazala a pochvalila sa? videl tam tu ciaru aj on? ;)

bejka90
Autor odpoveď zmazal
bejka90
7. nov 2022

@saxano2222 wauale tak ty nas zato dost vysoke teplotynoked uz tkto nevyjde tak uz neviem fakt :(musi!!!🙂 nie nie neukazovala som mu...pri rapi clear som mu ukazala pred par mesiacmi ale asi to boli kanaliky neviem..tak teraz som si povedala, ze mu to poviem/ukazem az ked budem mat silnejsie ciarky a aj digi test ked vyjde pozitivne..takze dovtedy radsej nie nech sa aj on zbytocne netesi :( ale pozrela som si teraz tie diskusie k pepinam tak naozaj vidim kolkom babam tam vysli pozitivne testy a nic z toho... takze drzim sa pri zemi a som ticho radsej :D

saxano2222
7. nov 2022

@bejka90
ja mam este dr max blizko seba tak rozmyslam ci tam zbehnut, resp v dm maju aj tie mamatesty tie su lepsie volakto pisal 🤷🏼‍♀️
ja mam vyssie lebo meriam vaginalne, ono je to jedno hlavne nech je skok po ovulacii ;)
Ja som manzelovi hovorila ze zatial bielo, lebo ja som potom taka smutna z toho takze by aj tak dobiedzal co mi je 😀 a ak by bola ciarka asi aj do roboty za nim pojdem od stastia 😝

tessa165
7. nov 2022

@saxano2222 Pekny grafik aj tebe moooc przim palce 🍀

bejka90
7. nov 2022

@saxano2222 ja tiez meriam zdola :Dasi jumam studensiu :D no mama testy tiez som uz citala kadeco :( livsane vraj su dobre ale.to som etse ani nevidela nikde... tak ja neviem kde to predavaju:D u nas v lekarni maju len ten woman secret a ine ked som nasla tak z vedlajsieho mensieho mesta alebo online som zvykla objednavat :D..tak ja som minuly mesiac bola taka nastvata z toho tiez ked som dostala zeby osm zbila kazdeho co mi prisiel do cesty ale od 2.dna uz som sa ukludnila a cakala kedy skonci ms :D

saxano2222
7. nov 2022

@bejka90
tak potom mas ozaj chladnejsie prostredie hahah 😀😀
no vies co ked ma byt silna ciarka tak bude na hociktorom. Ty teraz davas pauzu uz s testami ci aky mas plan?

iam24
7. nov 2022

@bejka90 ja veľmi slabé čiarky vidím. Ale radšej by som kúpila nejaký iný test, keďže pepino duchuju

bejka90
7. nov 2022

@saxano2222 nie nie. Kym nepride ms tak budem testovat :D a ty?

bejka90
7. nov 2022

@iam24 tak pisala som vyssie ze woman secret bol uplne biely dnes :(

cukrik93
7. nov 2022

@bejka90 no naozaj tie pepina ani neries,ja som mala taku ruzovu ciarku ze az a ine testy uplne biele,takisto aj intime test krasna hruba ruzova ciarka a ine nic..Livsane testy maju v Benu lekarni,to je ich znacka..ja uz asi len tie budem kupovat..tie mi neduchovali este nikdy..pokles tam je aj oproti teplote prevcerom,ale tak uvidis co bude o dva dni,zatial sa drzis celkom na peknych cislach ☺️drzim palce 🍀

saxano2222
7. nov 2022

@bejka90
ak bude teplota zajtra tano este hore tak testnem, ale zacinam z toho saliet. Len by som to chcela skoro vediet kvoli liekom ktore musim nasadit, a samozrejme zvedavost 😝😝
tak si drzime palce 🙏🏻

iam24
7. nov 2022

@bejka90 keď bol women Secret biely tak neviem no :(

zojeva
7. nov 2022

Môže byt že ta ovulacia ešte len príde teda ? Ci takého ovulacne môžu byt aj pri anovulku

iam24
7. nov 2022

@zojeva podľa mňa kľudne môže prísť 🙂

saxano2222
7. nov 2022

@zojeva
moze
ja som mala 23DC ale su tu baby co mali aj okolo 30DC ovulaciu.
ako vyzera tvoj graf aktualne?