icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
7. nov 2022

@saxano2222 aktuálne veľmi zle 😀 v noci stále vstávam a asi som aj ochorela od syna takze je to asi nie moc relevantne
Ovulacny som robila kvôli tomu, že sa mi zda, že mám taký výtok ako mávam pred ovu

saxano2222
7. nov 2022

@zojeva
tak ak je cas a kapacita tak sup na to ;)
ja sa v ovu testoch nevyznam, mne nevysiel pozitivny ani ked gyn. potvrdil ovulaciu… hadam vyskoci napo / zajtra teplota ;)

zojeva
7. nov 2022

@saxano2222 to si pekne napísala, že čas a kapacita 😁 mne vyjde pozitívny väčšinou 2 dni pred ovu ale myslím si že ak bude tak o 3 dni no uvidíme…keď ta teplota takto mi hapruje

sparkling
7. nov 2022

@zojeva ahoj, ak máš dosť testov, tak sprav dnes ešte aspoň dva. Mne tmavnú tak, že ráno je negatívny, potom zrazu taký ako ten tvoj a potom už tmavne velmi rýchlo. Takže testuj 😊

patulka2
7. nov 2022

@zojeva meraj... ja som mala za rok a pol 1 anovulak, to som ti posala, že som na 36dc dostala ms a ešte zo začiatku merania, asi tretí cyklus som mala ovu na 46dc...neskoro ale predsa...😊

zojeva
7. nov 2022

@patulka2 už si nedavam inofolic 😀 podľa mna toto on spôsobil 😀 už som bola rada že konečne viem kedy mám ovu a on ti mi to takto pokasle 😀

patulka2
7. nov 2022

@zojeva vieš, že aj mne sa fo stalo? Akokeby malo telo absťák. Ja mam teraz lejdyvitu.

patulka2
8. nov 2022

7dpo 😊

tessa165
8. nov 2022

@patulka2 tak mozme odratavat spolu mne dnes pise 6DPO :D

saxano2222
8. nov 2022

@patulka2 si sa nacakala na tu ovulaciu 🙈 ale apson ze bola ;)
tak nech ti rychlo utekaju tie DPO 🙂

majoralka
8. nov 2022

@bejka90 ahoj, pozorujem ťa 🙂 ako dnes, testovala si, co teplota? Pepino testy robia falošne čiarky, ale niekedy su výnimky, tak dufam, ze ty si v tej druhej skupine 🤞
Ja som dnes 11dc, nemeriam, nechavam to tak…uz nejak na nic nemam ani chut, tak neviem co bude ďalej a ci bude mimi 🙆‍♀️

patulka2
8. nov 2022

@tessa165 tak uvidíme ktorá prvá z nás uvidí ciarku alebo dostane ms . Som za prvú možnosť 😊 a stretneme sa v porodnici hehe..
@saxano2222 joj ani nehovor, už som si myslela, ze anovulak. Ale poviem ti, keby dostanem ms tak ma to tak nemrzi, ako keď máš anovulak. Aspoň vieš, že ta ovu bola q telo pracovalo ako malo.

bejka90
8. nov 2022

@majoralka ahoj, no to je mile, ze ma pozorujes ;) vazim si to🙂 tak ja uz sama neviem uz som zblbnuta z toho :( :D tak pepino dnes sa zas vyfarbil tak isto ako vcera a adiel no neviem obcas sa mi zda ze vidim nejaky naznak a potom nevidim :D takze suma sumarum to uzatvaram ze biele testy...len ta teplota....:D ale uz rano ma dost bolelo brucho na ms tak som si uz radsej dala vlozku, lebo u mna sa to rovno spusti plnym prudom ked to pride ziadne spinenia predtym :( takze asi tak niesom o nic mudrejsia ako vcera..ale.toto bol posledny pepino viac nemam a uz ani nekupim :D no ked to nevyjde uz asi aj ja budem merat len do potvrdenia ovu a potom odkladam teplomer lebo je to uz na nervy :(

@saxano2222 ahojki no aka je dnesna teplota? Testovala si?

majoralka
8. nov 2022

@bejka90 no teploty mas krasne, len tie testy..hadam sa MS nespustí a test uz pekne ukáže 🤞 ja uz tiez nemeriam, fakt na nervy je to a ja ani nemam chut sa snažiť….pomaly ale isto si uvedomujem, ze nasa dcera bohužiaľ, ostane jedináčik 😢

saxano2222
8. nov 2022

@bejka90
moja teplota sa drzi rekativne hore teda klesla o 0.2 ale tak aj v lutealnej to obcas skace… Test biely, uz nech pride menstruacia alebo nejaka cirka lebo mi sibne 😀😀
Ale nejde mi to do hlavy lebo LF mam 11 dni a teraz som uz 14. ty zvyknes kolk omavat?

@patulka2 poznam to radsej nech viem ze to funguje a mozem skusat dalsi cyklus ako teraz riesit preco nie je ovulacia. drzim palce 🙏🏻

tessa165
8. nov 2022

@bejka90
@saxano2222 ale grafy mate stale pekne, velmi vam drzim palce

bejka90
8. nov 2022

@majoralka aaale preco.... podla mna ekd sa uz cloveku 1 dieta podarilo tak musi aj viac chce to len cas....a ak nahodou nie tak nevadi mozme byt rady ze mame aspon to 1;)

bejka90
8. nov 2022

@tessa165 dakujemee ;)

iam24
8. nov 2022

@bejka90
@saxano2222 no baby grafy máte pekné, nechápem že vám test ešte neukázal tehotenstvo. 🤷🏼‍♀️

bejka90
8. nov 2022

@saxano2222 no takked ty uz mas viele testy tak ja uz vobec nechapem :D ja mam 2 grafy tak ze 13dni lf a na 14 ms a posledne 2 grafy 14dni lf a na 15 den ms takze zajtra bude 15ty den takze by som mala zajtra distat ak mam dostat ale ked tento mesiac tu same anomalie s grafmi a testami tak uz clovek nevie co cakat :D takze uvidime co bude dalej no...ale xitala som pripady ze zenymali pozitivny test az 5-6 tt :D ale moj lripad to nebude...usyna som mala na 14dpo uz pekne viditelnu ciarku a tetaz nic

bejka90
8. nov 2022

Inak mna este napadlo ze co ak som mala ovu o 3dni neskor ako je ten vystup teploty....? Aj ked uz ani bolesti ani hlien som nemala...ale.co ak :D hm?

iam24
8. nov 2022

@bejka90 áno to mi tiež napadlo 😇

saxano2222
8. nov 2022

@bejka90
keby ti tam aplikacia neukazala obulaciu tiez by som tipovala 25.10 lebo vsetky teploty potom mas vyssie.
Ja mam ovu potvrdenu lekarom, ale nerobila si testy? Plodny hlien bol teda na 13DC?
Inak pre zaujimavost mala som jeden mesiac plodny vytok okolo 18teho bola som skalopevne presvedcena ze je spravny cas a ovulacia podla teploty az o tyzden… takze ktovie 🤷🏼‍♀️
Tak ked mavas dlhsiu Lf este si v norme, hadam uz budeme vediet najblizsie dni 🤔
ale 15DPO pokial je presne stanovena ovulacia by sa uz malo vajko dostat aj implantovat, tym padom produkovat hormon… mi to matematicky pomaly nevychadza :/

tessa165
8. nov 2022

este sa vas dievcata opytam ak mi viete poradit ako je ovplyvnena teplota ak clovek spi dlhsie ako obvykle (nevstavam neskor len idem skor spat) a ked spi velmi zle myslim tym ze poriadne oka nezazmurim a len sa prehadzujem v posteli celu noc.

bejka90
8. nov 2022

@saxano2222 ja si nerobim testy...raz som si robila ked sme skusali 1x a nejak som nemala nikdy pozitivne tak som sa na to vybodla :D a uz neriesim.bude co bude.

bejka90
8. nov 2022

@tessa165 mam obcas take noci ze ciac nespim ako spim a rozdiel tam mam minimalny.... vacsinou okolo 0.05 vyssie ako den predtym..tak neviem ci je to ovplyvnene vobec alebo by som aj tak mala taku teplotu dalsi den neviem no..a toto ze ides ra skor spat raz neskor tiez si nemyslim ze skresluje alebo aspon u mna asi nie... boli sme v oktobri na plese takze som spala dost malo a dalsiu noc potom som spala klasicky a dalsi den som mala vyssiu teplotu o 0.01 :D takze ked uz pri takychto vykyvoch nemam rozdiely ....ale kazde telo je ine takze musis si to asi sama na sebe nejak odsledovat.pripadne si len v grafe zaznac zly spanok a uvidis

saxano2222
8. nov 2022

@tessa165
Vies co ja (skoro) stale meriam rano v tu istu hodinu… a raz idem spat o polnoci, vcera dokonca az po 1, inokedy padnem ako kabela do postele o 22hej.
Ja neriesim kolko hodin spim, podla mna to nevies ani prepocitavat nejako kazdy den? By si sa zblaznila. Vezmi si ze ak v niektoru noc chodis vela na wc to tiez ovplyvnuje. Pokial nie si vyslovene chora (horucky) tak by som to nejak neriesila.
Ale bola tu jedna baba ktora pisala kedy ako odpocitat 0.1 a pod. musela by si asi pohladat…

majoralka
8. nov 2022

@bejka90 inak mozes mat pravdu s tou neskorou ovu, skus tam dat hlien egg alebo Watery 💁‍♀️ Podľa mna by ti to mohlo prehodiť vtedy…
Neviem, proste nejak prestávam dúfať a veriť, ze sa podari 🤷‍♀️ ale tak uvidime

bejka90
8. nov 2022

@majoralka no prehodilo mi yo na toho 28 ak tam dam hlien...ale ked som ho nemala.... ta o nedavam..nebusem to uz menit uvidime ked dostanem ze ekdy dostanem a budem vediet no:D ale tak uz som sucho mala aj ovu bolesti mi skoncili 2 dni predtym :(

majoralka
8. nov 2022

@bejka90 Ok, ja len tak, ze ci by to prehodilo…ja inak mavam tak ovu, ze cca 4dni mam egg hlien a ovu je potom ten 5 den a to uz mavam väčšinou kremovy 🙆‍♀️