Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90
bejka ako to u teba vyzera? 😊
ja som trochu klesla cca in0.2-0.3 tak si uz nefandim a cakam MS, hlavne nech rychlo pride a mozem uzavriet tento cyklus 🙈 lebo 15DPO a ani tak ani tak (to mavam LF 11dni)
@zojeva super tak ten je urcite pozitivny ;)
tak si sa dockala 🧡
Inak ja ovulaciu necitim takze sa neviem vyjadrit k tvojej poslednej itazke, resp za mna nie ziadne priznaky ani stavy.
@saxano2222 nakoniec som chorá 🥹dostala som od syna asi angínu takze to bolo spôsobené s chorobou 🥹 ale tak vypotiť na tele a dobre bude 😀
@zojeva
Joooj tak to ma mrzi, prajem skore uzdravenie tebe aj synovi, nech ste cim skor fit 😊
@saxano2222 tak ja idem v tvojich slapajach:D tiez som klesla o 0.2... vcera poobede som mala na papieri asi 3x take slabulinko ruzove a 1x akoby krcnu vlasocnicu ci ako to mam nazvat :D tak som myslela ze sa mi zacinaju postupne rozbiehat kramy, (ale u mna pridu hned naraz bez spinenia) ale tak nevravim ze to nemoze byt inokedy inak, ale odvtedy som "cista" zatial🙂 rano som mala take silnejsie menstruacne bolesti ze som to uz brala ako tutovku, ale preslo to a teraz necitim vobec nic test som dnes nerobila, lebo mitouz zacina liezt na nervy :( ale ovjednala som tie livsane ked vravite viacere ze tie su spolahlive tak ak nepride ms tak zajtra vyskusam a uvidim... vuac dnes uz nebudem vediet nic len ak by nahodou sa mi spustila tak podam hlasenie :D. Ale tak naozaj rozmyslam ci som nemohla mat tu ovu o 3 dni neskor ked uz bolo po vsetkych priznakoch ale ked to nijak inak nemam potvrdene tak istotu mat nemozem..takze teoreticky mozem byt dnes 12dpo a to mam na kramy potom dalsie 2/3 dlhe dni cakania :( :D
No a u teba je to naozaj zaujimave ze si tolko dni uz po tvojej lf a stale nic..... s mojou trpezlivostou by ma porazilo :D
@bejka90
ver tomu ze aj mna poraza…. uz privolavam krvacanie pomaly, lebo tolk odni po ovulacii by uz nejaka ciara tam mala byt ak by to vyslo.
No ktovie teda ci ta obulacia u teba neskor bola, kokos tak to sa vratis s5 o 3dni a moze ta znova svihnut 😀 ale ak by to znamenalo nadej na tehotenstvo preco nie 🧡🧡
Tak sa drz a pevne nervy 🙏🏻
@saxano2222 hej hej aby som sa dlhsie nervacila :D nevadi ked som doteraz vydrzala tak uzbtych par dni vydrzim..idem dnes ku kadernicke tak aspon tam zrelaxujem trochu :D:D a tebe drzim orsty nech sa tam uz ukaze druha ciarka..... ale citaoa som prioady ked niektorym zenam ukazalo az 5-6 tt :D tak hadam netreba dovtedy cakat na tie ciarky 🙂 pevne nervy aj tebe kdyby neco nove tak pis ;)
Ahojte dievčatá, tak moja teplota je dole už od nedele, drží sa tam, ale menzes nikde, nechápem čo sa deje
@adules
hodis sem graf? Nemala si nejake vykyvy v dennom rezime, choroby etc?
@saxano2222 nie nemala
Dievcence, takze hlasim 1dc :(
@bejka90
aleeee :( verila som v nas a nejaky maly zazrak ye nastane. skoda, tak ale dalsi cyklus uz musi byt uspesny nech su veselsie vianoce 🧡
Ja som 16DPO, teplota klesla o 0,2 pred dvomi dnami a tam sa tak nejak drzi…. 🤷🏼♀️
@saxano2222 noo tak to je zaujmave a vyzera to sľubne vzhladom na tvoju lf..test si nerobila dneska?
@saxano2222 mne tiez ostala dnes rovnaka ako vcera...minuly mesiac mi 3 dni sa drzala cca na 1 teplote len po 0.01klesala.... no nic :( ale so msi povedala ze koncim s merani..odlozila so muz aj teplomer a budeme skusatuz len tak..ovulaciu citim dost zretelne tie bolesti takze aspon to obdobie budem vediet kedy je a potom bude co bude. Ty este stale nemas? 🙂 joj nech sa aspon tebe zadari 🙂)
@tessa165 drzim prsty nech vam to vyjde!!! Je to stale tazke ked clovek dostane....:( ale potom sa zas clo ek moze snazit;)
@iam24
@iamkate
@patulka2 drzim aj tebe velmi prsty nech ti to uz konecne vyjde. Zasluzis si to !🙂
Dakujem vam dievcata za podporu, uprimne si to velmi vazim, lebo aspon tusa clovek moze vyrozpravat, poradit, dat nadeh, utesit....

Ja mám ešte takú otázočku 😁 či niektorá máva, nie každý mesiac, ale niekedy take stavy pred ovu na zomretie 🥺 že ju všetko boli cele telo aj hlava a podbrusko či to môže súvisieť s ovu sem tam to mávam a neviem či je to akože viróza vždy alebo to môže mat spoločne aj s ovu niečo lebo vždy sa to deje tak pred ňou. Ďakujem