Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte spolubojovnicky,tak tento cyklus som opat s vami..aktualne 2dc,ideme s clostylom,od zajtra uzivam..tak potrebujem trosku pozitivnej energie 🙂mozno poradit ako sa na to nemam sustredit🙂drzim palce vsetkym k vytuzenym dvom ciarkam..❤️🙏
@cukrik93
Ja ti neviem celkom povedat lebo ja mavam tie teploty zhruba rovnake +- 0.2. Ale u teba zatial nevidim problem pokial bude druha cast grafu v lutealnej faze vyssia, moze byt ze mas len o trosku inu uroven estrogenu teraz na zaciatku ako minuly cyklus. Zatial by som si s tym nerobila hlavu. Teplota je uplne v norme
Ale mozno ti este niekto poradi presnejsie ;)
@saxano2222 a to je asi dobre ked by som mala teraz vyssi estrogen,ci? Neviem teda..len dufam ze bude ovu a ze teploty potom vyskocia 🙈 Lebo take podobne teploty cca 36,4 som mala uz po ovu minuly cyklus
@cukrik93 ja mam napr 36.4-36,5 bezne pred ovu a aj v cykle kedy som otehotnela tak by to nemal byt problem 🙂 tie teploty v lutealnej ti kus skacu ale ked merias len druhy cyklus tak uvidis, mozno teraz bude iny ten graf
prajem nech dc rychlo ubudaju ;)
@saxano2222 dakujem napodobne ☺️ no neviem preco mi tam tak skakali a aj teraz mi skacu..no uvidime este dost dni pred nami 🙈
@terry658
gratulujem 🎉🎉❤️ a prajem vela zdravicka 🙂
@saxano2222 ďakujem
ja mam pocit ze nam to opat nevyslo 😢, ja uz ozaj neviem co som komu tak zle spravila ze niekto ma aj 2-3 deticky a ja si nezasluzim ani jedno 😢
@tessa165 prečo máš pocit, že si nezaslúžiš ani jedno? Nesmieš si takto zúfať, lebo si potom podvedome v strese. Ja som podľa doktora nemala byť tehotná nikdy a teraz čakáme tretie. Vždy som otehotnela v úplne iný deň než by som mala byť plodná. Až toto tretie viem kedy približne. Ale pri všetkých platilo jedno. Ak som nato príliš myslela a rozoberala otázky prečo a prečo ja tak sa nedarilo. Akonáhle som prijala pokoj v srdci a povedala si, že Boh vie, čo je pre mňa najlepšie a On rozhodne múdro, či som pripravená alebo nie na taký závažný krok. Sama v sebe som bola vďačná za to ako je to teraz a prosto som pustila tie myšlienky, že chcem a hneď a už včera bolo neskoro.... Tak zrazu som bola tehotná.
@cukrik93
@terry658 nehnevajte sa na mňa dievčatá že som to tak napísala to len že za mesiac sa nám malo narodiť naše babenko ktoré mi lekári vzali (strašne ich za to nenavidím) a tento víkend do mňa vsetci rozpravaju aké budú tieto vianoce krásne a šťastne a ja si skrátka myslím že už žiadne šťastné vianoce nebudú a rodina nechce pochopiť že ani nechcem aby sme nejaké slávili- už nikdy, preto to na mňa tak prišlo že naše vianočné babenko nedostalo možnosť sa narodiť. Prepáčte len sa nemám kde vyrozprávať tak preto to píšem
@tessa165 nehnevaj sa, nebuď zatrrpknuta a odpusti im, lebo trpíš tým jedine ty. Je to ťažké, neviem im doteraz zabudnúť môj porod kedy mi lekári skoro zabili syna, ale odpustila som a som vďačná, že prežil. Všetko je tak ako ma byt a aj bude . Tiež som potrebovala čas nato, aby som sa stala matkou a asi budem potrebovať očividne další aby som sa stala dvojnásobnou. Ale vždy si hovorím, že príde, keď ma prísť, keď budem ja aj babetko pripravené. A ty budeš tiež mamina, ale takýto stres a hnev, ako píšeš ti nepomáha. V hlave to je vždy, nedá sa nato nemyslieť, ale skús to na chvíľu a venovať sa životu ♥️
@daniela256 všetko najlepšie 🌷 a darček bude možno vianočný ♥️
@daniela256 vsetko najlepsie prajem 🎂
@tessa165
My sme tiez planovali vianoce v trojici, ale bohuzial sa nekonaju :( viem ake je to tazke… dufam kazdy cyklus ze to vyjde nech su apson o trosku veselsie aj ked maleho mi nic nenahradi… mam aj svoj nazor na rady ako nato netreba mysliet, pan boh dava aj berie a pod. Ale ked skombinujeme vitaminy, meranie bazalky a dobre nacasovanie, tak sa to urcite skoro podari. Ja mam PCOS, a verim ze sa este bude konat treti zazrak a buduci ok uz budeme drzat v rukach male pekne uricane babeno 🥰 a Drzim palce 🙏🏻 a pozri je nas tu vela a prezivame spolu aj radostne // aj sklamania, ked teplota klesne, spolu bojujeme dalej 💪🏻
@saxano2222 ved ja viem že sa deju aj horšie veci a že nie som zďaleka jediná len to na mňa nejak doľahlo a žiadalo sa mi vyžalovať, tak nejak som verila že to tento raz vyjde a nevyšlo. Ja držím palce každej jednej ktorá o to stoji a poteším sa vždy keď čítam že to niekomu vyšlo, popravde mi to dava trošku nádej :D
@tessa165 no clovek sa neuspokoji s tym ze sa deju aj horsie veci, aj tak je pre teba tvoje trapenie tym najvacsim. Ak by si chcela kludne napis SS ked to na teba dolahne ;) ale ja som rada ked si tu trosku polamem hlavu nad tymi “nasimi krivkami” :P aspon sa odputam od tej mojej ked sledujem kazdy mini vzrast a pad 😀
tak teda pozitivne, Novy cyklus nova sanca 🕊
@daniela256 tak sme dve ja už mám 2dc.. tiez som si myslela, že bude mať muž na meniny a vianoce
Teraz tu budem ja za najvacsiu psychozu :D ale nedalo mi to.... mala.som strasne zavraty tento mesiac, nikdy sa mi tak hlava netocila ako pred viac ako tyzdnom.... n obol otoho viac ale clvoek je ticho lebo vsetko moze byt stale.psychika... no ked aom si robila tie pepina, viditelne som videla silnejsiu ciarku na 4 testoch co som spravila, tak som dufala ze to vyslo....a z eto nieje falosne..no ptoom som vo stvrtok dostala ms.... ale furt mi to nedalo tak som si piatok rano urobila livsane test :D a vysla slaba druha ciarka tak som urobila z druheho mocu este jeden ci mi sibe a tam bola.ciarka silnejsia... tak som tajne dufala ze predsa sa len mohlo podarit a dostala som ms napriek tomu....... no skusila som test dnes a je uplne biely.... takze zrejme to vyzera byt ze mohlo byt biochemicke....?:( akzoe uz to neriesim vikend bol strasny na moju psychiku, ale uz je dobre..... len som citala ze potom by sa mohlo skor zadarit... :D tak ci je to blud alebo je to realne?
@patulka2 Mne ešte neprišla ms ale očividne ju už môžem očakávať, držím palce aby sme mali obe Vianoce o trochu krajšie 🥰

@terry658 blahoželám, vitaj v julovkach 🥰