Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010
Zuzi ja zacinam s Fytosojou (ze vraj podobne ako clostyl ale volnopredajne), som o 1dc viac, tak drzim palce hlavne nech pride ovulacia a pekne folikuly ;)
@saxano2222 ja som skusala jeden mesiac a nepomohlo..teda asi to malo byt na dlhsie uzivanie..uvidime som zvedava..opat zase raz odznova😑
Och baby pomoc 😔 zacinam mat diskomfort dole 😔 svrbenie 😔 a to mam pred ovu,myslite ze sa mozme snazit o dva tri dni?nasadila som hned macmiror krem 😔 ach nestastna som a to mame stvrtok romantiku lebo mame vyrocie 😢
Ahojte dievčatá. Potrebujem povzbudiť. Beriem duphaston (ešte mam dnes večer a zajtra cely deň). Dnes v noci som zle spala a teplota trochu klesla. Povzbudte ma ze to ešte nič neznamená. Som z toho nešťastná. Pritom pocity som mala také zblnkajuce v brušku. Pridávam aj graf. Snažíme sa od 2017. Už by bolo na čase.
Ahoj dievčatá...už dlhšie k Vám nepatrím, no patrila som do tejto skupiny hodnú chvíľu...niektore si ma možno ešte pamätajú🙂neviem či mne to pomohlo alebo nastal zázrak ale v ten mesiac čo sa nám podarilo otehu a drobec sa dobre uhniezdil do prekrvenej maternice..tak som pila 100% cviklovu šťavu...je to vitamínova bomba a parádny antioxidant v kauflande som si kúpila a pila som tak 1x denne za taký menší pohárik
Držím Vám všetkým prsty 🙂❤ a ten najkrajší vianočný darček //
@lucuska85
ako to vyzera dnes s teplotou? vyskocila? 🙂
Je tu nejake ticho 😁 nie ste niektorá 6DPO cca ? Ja síce neviem ktorý deň len tipujem 😀 nemeriam keďže som mala angínu a antibiotiká, takze tipujem aj posun ms.
Ja hlásim CD 2 😮💨
@zojeva
ak je to do šeda tak asi kanalik…
ale baby si tu livsane testy pochvalovali, ze neduchuju tak krovie 🤷🏼♀️
inak som si ich aj ja kupila, hadam na tento mesiac 🙏🏻
drzim palce skus o 2dni ;)
@saxano2222 ja to nikdy neviem rozoznať tie farby ale tuším sivá…áno livsane jedine ktoré mi nikdy neurobili ducha falošného mamatest a pepino katastrofa a livsane zatiaľ vždy pravdivo…vieš čo skúsim v nedeľu aj tebe držím palce ♥️
@saxano2222 nie, dokonca už 3 dní klesá. Včera som dobrala duphaston, takže dva dni a je to tu :(
@lucuska85
skoda :( to ti uz nebudem davat nadeje, to by uz bolo vidno na teste, pokial mas presne odsledovanu ovulaciu. Ak to nema byt ten vitazny cyklus tak nech pride rychlo MS a zacne sa dalsi s novou sancou 🙏🏻😊
No dievčatá muž si na mňa vymyslel že pôjdeme k dajakej pani bylinkarke, ze aby sme si neskôr nevyčítali ze sme neskúsil všetky možnosti. Som zvedava a teda som sa chcela spýtať či nemáte niektorá skúsenosti z bylinkarkami ci pomohli

@bejka90 hm no niekomu sa zadarí hneď a niekomu nie, ale hej hovoria že by to malo isť ľahsie ale to vraveli aj nám a vidíš u mňa to moc neplatí. Ale držím palce aby si mala krásny vianočný dareček