icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tessa165
14. nov 2022

@bejka90 hm no niekomu sa zadarí hneď a niekomu nie, ale hej hovoria že by to malo isť ľahsie ale to vraveli aj nám a vidíš u mňa to moc neplatí. Ale držím palce aby si mala krásny vianočný dareček

saxano2222
14. nov 2022

@zuzanaa2010
Zuzi ja zacinam s Fytosojou (ze vraj podobne ako clostyl ale volnopredajne), som o 1dc viac, tak drzim palce hlavne nech pride ovulacia a pekne folikuly ;)

bejka90
14. nov 2022

@tessa165 mrzi ma vasa strata :( ale raz to musi vyjst musime si verit 🙂 n odobre tak teda je to asi u kazdej ine...tak drzme si palce navzajom 🙂

terry658
14. nov 2022

@bejka90 ja som to takto mala pred dvoma mesiacmi. Podľa mňa ukážkové biochemické

bejka90
14. nov 2022

@terry658 tak asi ano no... lebo len tak sa tam ciarka neobjavi z nicoho nic a nezmizne... no nevadi. Beriem to tak, ze nebol este nas spravny cas.... 🙂 ale verim ze sa skoro ppdari ;)

terry658
14. nov 2022

@bejka90 treba veriť. Ja som dva mesiace nato ozehotnela. Presne toto sa mi stalo aj pri prvom aj druhom tehotenstve. Najskôr biochemické a potom do pár mesiacov tehotná.

mar_tina14
Autor odpoveď zmazal
zuzanaa2010
14. nov 2022

@saxano2222 ja som skusala jeden mesiac a nepomohlo..teda asi to malo byt na dlhsie uzivanie..uvidime som zvedava..opat zase raz odznova😑

mirus11
14. nov 2022

@bejka90 no ak môžem povedať z vlastnej skúsenosti,nám sa vôbec nezadatilo ani po 4xMA,od vtedy ani tuk nebol,tak sme to už nechali tak,že nám to už nie je súdené.aspom ja NATO vôbec neverím,že sa môže zadarit skôr pokiaľ si po biochemickom.

bejka90
14. nov 2022

@mirus11 och tak to ma mrzi :( akoze zeny obdivujem vas ake ste silne ... ja by som sa uz asi zblaznila :(

cukrik93
14. nov 2022

Och baby pomoc 😔 zacinam mat diskomfort dole 😔 svrbenie 😔 a to mam pred ovu,myslite ze sa mozme snazit o dva tri dni?nasadila som hned macmiror krem 😔 ach nestastna som a to mame stvrtok romantiku lebo mame vyrocie 😢

bejka90
14. nov 2022

@cukrik93 ja si myslim ze ano...to by malo dovtedy prejst prinahorsom prestat svrbiet...drzim palce nech vam vyjde ta romantika 🙂))

cukrik93
14. nov 2022

@bejka90 dakujem ☺️

marinecka95
15. nov 2022

Baby, tak ja som tento cyklus kašľala na merania, bola som len zvedavá či už ovulácia bola a vyzerá to tak, že som ju práve vystihla 😂 opäť teplomer odkladam 😂

lucuska85
15. nov 2022

Ahojte dievčatá. Potrebujem povzbudiť. Beriem duphaston (ešte mam dnes večer a zajtra cely deň). Dnes v noci som zle spala a teplota trochu klesla. Povzbudte ma ze to ešte nič neznamená. Som z toho nešťastná. Pritom pocity som mala také zblnkajuce v brušku. Pridávam aj graf. Snažíme sa od 2017. Už by bolo na čase.

majka_3
16. nov 2022

Ahoj dievčatá...už dlhšie k Vám nepatrím, no patrila som do tejto skupiny hodnú chvíľu...niektore si ma možno ešte pamätajú🙂neviem či mne to pomohlo alebo nastal zázrak ale v ten mesiac čo sa nám podarilo otehu a drobec sa dobre uhniezdil do prekrvenej maternice..tak som pila 100% cviklovu šťavu...je to vitamínova bomba a parádny antioxidant v kauflande som si kúpila a pila som tak 1x denne za taký menší pohárik
Držím Vám všetkým prsty 🙂❤ a ten najkrajší vianočný darček //

saxano2222
16. nov 2022

@lucuska85
ako to vyzera dnes s teplotou? vyskocila? 🙂

zojeva
16. nov 2022

Je tu nejake ticho 😁 nie ste niektorá 6DPO cca ? Ja síce neviem ktorý deň len tipujem 😀 nemeriam keďže som mala angínu a antibiotiká, takze tipujem aj posun ms.

daniela256
16. nov 2022

Ja hlásim CD 2 😮‍💨

zojeva
Autor odpoveď zmazal
zojeva
16. nov 2022

Neviem teda koľko DPO 6 až 9 ? Ale to asi je len kanalik však 😀 to by 6 DPO neukázal, a tipujemskor 6DPO, test livsane
Nieže by som nemala čo robiť, ale však poznáte to 😱

saxano2222
16. nov 2022

@zojeva
ak je to do šeda tak asi kanalik…
ale baby si tu livsane testy pochvalovali, ze neduchuju tak krovie 🤷🏼‍♀️
inak som si ich aj ja kupila, hadam na tento mesiac 🙏🏻
drzim palce skus o 2dni ;)

zojeva
16. nov 2022

@saxano2222 ja to nikdy neviem rozoznať tie farby ale tuším sivá…áno livsane jedine ktoré mi nikdy neurobili ducha falošného mamatest a pepino katastrofa a livsane zatiaľ vždy pravdivo…vieš čo skúsim v nedeľu aj tebe držím palce ♥️

cukrik93
16. nov 2022

@zojeva ahoj,no mne teda livsane tiez este neduchoval ani raz…
Ja aktualne cakam na ovu ci pride,zatial som 12 dc

lucuska85
17. nov 2022

@saxano2222 nie, dokonca už 3 dní klesá. Včera som dobrala duphaston, takže dva dni a je to tu :(

saxano2222
17. nov 2022

@lucuska85
skoda :( to ti uz nebudem davat nadeje, to by uz bolo vidno na teste, pokial mas presne odsledovanu ovulaciu. Ak to nema byt ten vitazny cyklus tak nech pride rychlo MS a zacne sa dalsi s novou sancou 🙏🏻😊

tessa165
17. nov 2022

No dievčatá muž si na mňa vymyslel že pôjdeme k dajakej pani bylinkarke, ze aby sme si neskôr nevyčítali ze sme neskúsil všetky možnosti. Som zvedava a teda som sa chcela spýtať či nemáte niektorá skúsenosti z bylinkarkami ci pomohli

evita2176
18. nov 2022

@tessa165 ahoj no ja som bola u 2 . U pani vo Vrbovom a u jedneho pana z Oslian. Mozno to zalezi od toho aky problem mas...ale mne veru nepomohli...

tessa165
18. nov 2022

@evita2176 ďakujem. Obávam sa že u mňa to bude hlavne psychika aspoň lekári tvrdia ze žiaden problém by sme mať nemali

bejka90
19. nov 2022

@zojeva ahoj. Neskusala si dalsi test?