icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adules
29. nov 2022

@bejka90 to isté mne, že to treba sexovať a nie modliť sa.... A nie len , raz za noc ale aspoň 3- 4 krát ( jak keby sme 20 rokov mali 😄😄) a to chlapovi netreba ísť do roboty a malý je ešte na noc v postieľke v spálni, cez deň pekne v izbičke svojej, ale večer ešte nechce spať

a_alexandra_a
29. nov 2022

Dievčatá, čo myslite? Spodná fotka je rozobratý vrchný test

iam24
29. nov 2022

@a_alexandra_a podľa mňa pekná ružová čiarka, len nech silnie. 🙂

a_alexandra_a
29. nov 2022

@iam24 Kiež by si sa nemýlila 🙂

iam24
29. nov 2022

@a_alexandra_a kedy nemáš dostať ms?

a_alexandra_a
29. nov 2022

@iam24 včera resp dnes

iam24
29. nov 2022

@a_alexandra_a a bolo to z ranného moču?

a_alexandra_a
29. nov 2022

@iam24 nie

iam24
29. nov 2022

@a_alexandra_a tak potom to je úplne v poriadku, bude silnieť 😇☺️

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 ten test si skúšala?

tessa165
29. nov 2022

@a_alexandra_a no vyzerá to dobre dzrim palce

cukrik93
29. nov 2022

@sandra299 ak si den pred ms tak potom to je pekna ciarka ☺️ drzim palce nech silnie 🙏

bejka90
29. nov 2022

@tessa165 skusala ale o 2 lebo so mptoom sla prec z domu a az teraz aom sa vratila..tak neviem ci je rovnaky ako vcera o 4 alebo o trosku slabsi....?

bejka90
29. nov 2022

@tessa165 ten z vrchu idu zaradom takze posledny je dnesny..je tam nejaka spina na nom od nova :D

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 no ono je to zbytočné porovnávať ci silnejší ci slabší lebo ta hladina kolíše ale nič ne naznačuje tomu ze by mala prísť ovu

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 som ti spravila na porovnanie+- mam cely mesiac take ako prvý (ledva ciarka) ale asi na 4 hodky sa mi vyfarbí takže mne je ťažko vystihnúť pozitívny ak testujem raz denne

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 skúšaj ešte raz denne možno to bude tento mesiac ozaj anovulak a možno ťa za pár dní prekvapi

papapa89
29. nov 2022

@daniela256 u teba to vyzerá, že možno ešte len príde 🙂

Mne dnes ovu znova vyznacilo, ale to mi teda vysvetlite 😀
Nie je to základné pravidlo, že teplota nemôže klesnúť pod červenú čiaru??

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 ešte tento to je každý deň jeden test a by si v dela ako tie hodnoty kolisu

tessa165
29. nov 2022

@papapa89 teplota musí byť 3 dni po sebe vyzsia ako predchádzajúcich 6 hodnôt. A je splnene

bejka90
29. nov 2022

@tessa165 tak ja len tento mesiac chcem teatovats tym co som kupila :D viac do toho nemienim investovavat.... spolieham sa na teplotu.... tak uvidime no akoze beriem to s nadhladom ked nie tak nie..len nech mi nemeskaju velmi kramy :D a tebe velmi drzim palce ench sa vam koencne podari mat vytuzene babatko 🙂 ja sa kazdy vecer modlim zato, aby boolo konecne dopriane kazdej, ktora p otom tak velmi tuzi;)

bejka90
29. nov 2022

@adules 3-4x ?? PAneboze :D to neviem ci by som aj v 20tke zvladla :D hajahahahh aalee.to je blbost...to ny mechodilo po svete tolko nahodnych deti neveerim :D

iam24
29. nov 2022

@papapa89 aha mne v októbri takto skákali teploty a je z toho tehotenstvo 🤣 čiže stále je nádej, dnes som 51DC

tessa165
29. nov 2022

@bejka90 jo ono to viac ani nemá význam keď merias teplotu to je asi ozaj spoľahlivejšie ja som testovala hlavne preto ze chceme ísť na tú kliniku tak nech mam o sebe toľko dat co viem mat

katkaholiova
30. nov 2022

konecne zas prebehla ovu

mirus11
30. nov 2022

@katkaholiova ty ako neskoro mavas.ale hlavne je,že bola.ja už nemeriam,už sa mi to nechce.pribluzne viem kedy mám dostať,tak to je dobre
Ale tebe držím palce,aby vám to vyšlo.

katkaholiova
30. nov 2022

@mirus11 no ja vidis musim posledne mesiace takto neskoro

adules
30. nov 2022

@bejka90 tiež som jej vravela, že nie sme zajace, a keď ma polovička nočné tak nič z toho lebo cez deň kedy pri 2 a pol ročnom.....keď ma poobedky nie stále sa mi podarí byť v bdelom stave kým príde a keď mám ovu, to nastavujem budík pre istotu aby som som bola hore 😄

bejka90
30. nov 2022

Dobre ranko. Tak ja dnes takto, ALE: maly ma zobudil 2hodky pred meranim, sli sme na prizemie, naspat hore, na wcko, taksom si lahla a hned odmerala. Teplota bola 36.6.... potom sme este 1x isli dolu a naspat hore, to sme uz ostali v posteli,ale nespali sme.o hodku na to som skusilaodmerat a bola36.5 a o mojom meracom case bola teplota aku som zapisala 36.56...takze dnes je asi velmi nedoveryhodna :D

bejka90
30. nov 2022

@katkaholiova ty mas stale tak neskoro ovu? No ale.hlavne ze prisla 🙂))