icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adules
•
29. nov 2022

@bejka90 to isté mne, že to treba sexovať a nie modliť sa.... A nie len , raz za noc ale aspoň 3- 4 krát ( jak keby sme 20 rokov mali 😄😄) a to chlapovi netreba ísť do roboty a malý je ešte na noc v postieľke v spálni, cez deň pekne v izbičke svojej, ale večer ešte nechce spať

a_alexandra_a
•
29. nov 2022

Dievčatá, čo myslite? Spodná fotka je rozobratý vrchný test

iam24
•
29. nov 2022

@a_alexandra_a podľa mňa pekná ružová čiarka, len nech silnie. 🙂

a_alexandra_a
•
29. nov 2022

@iam24 Kiež by si sa nemýlila 🙂

iam24
•
29. nov 2022

@a_alexandra_a kedy nemáš dostať ms?

a_alexandra_a
•
29. nov 2022

@iam24 včera resp dnes

iam24
•
29. nov 2022

@a_alexandra_a a bolo to z ranného moču?

a_alexandra_a
•
29. nov 2022

@iam24 nie

iam24
•
29. nov 2022

@a_alexandra_a tak potom to je úplne v poriadku, bude silnieť 😇☺️

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 ten test si skúšala?

tessa165
•
29. nov 2022

@a_alexandra_a no vyzerá to dobre dzrim palce

cukrik93
•
29. nov 2022

@sandra299 ak si den pred ms tak potom to je pekna ciarka ☺️ drzim palce nech silnie 🙏

bejka90
•
29. nov 2022

@tessa165 skusala ale o 2 lebo so mptoom sla prec z domu a az teraz aom sa vratila..tak neviem ci je rovnaky ako vcera o 4 alebo o trosku slabsi....?

bejka90
•
29. nov 2022

@tessa165 ten z vrchu idu zaradom takze posledny je dnesny..je tam nejaka spina na nom od nova :D

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 no ono je to zbytočné porovnávať ci silnejší ci slabší lebo ta hladina kolíše ale nič ne naznačuje tomu ze by mala prísť ovu

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 som ti spravila na porovnanie+- mam cely mesiac take ako prvý (ledva ciarka) ale asi na 4 hodky sa mi vyfarbí takže mne je ťažko vystihnúť pozitívny ak testujem raz denne

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 skúšaj ešte raz denne možno to bude tento mesiac ozaj anovulak a možno ťa za pár dní prekvapi

papapa89
•
29. nov 2022

@daniela256 u teba to vyzerá, že možno ešte len príde 🙂

Mne dnes ovu znova vyznacilo, ale to mi teda vysvetlite 😀
Nie je to základné pravidlo, že teplota nemôže klesnúť pod červenú čiaru??

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 ešte tento to je každý deň jeden test a by si v dela ako tie hodnoty kolisu

tessa165
•
29. nov 2022

@papapa89 teplota musí byť 3 dni po sebe vyzsia ako predchádzajúcich 6 hodnôt. A je splnene

bejka90
•
29. nov 2022

@tessa165 tak ja len tento mesiac chcem teatovats tym co som kupila :D viac do toho nemienim investovavat.... spolieham sa na teplotu.... tak uvidime no akoze beriem to s nadhladom ked nie tak nie..len nech mi nemeskaju velmi kramy :D a tebe velmi drzim palce ench sa vam koencne podari mat vytuzene babatko 🙂 ja sa kazdy vecer modlim zato, aby boolo konecne dopriane kazdej, ktora p otom tak velmi tuzi;)

bejka90
•
29. nov 2022

@adules 3-4x ?? PAneboze :D to neviem ci by som aj v 20tke zvladla :D hajahahahh aalee.to je blbost...to ny mechodilo po svete tolko nahodnych deti neveerim :D

iam24
•
29. nov 2022

@papapa89 aha mne v októbri takto skákali teploty a je z toho tehotenstvo 🤣 čiže stále je nádej, dnes som 51DC

tessa165
•
29. nov 2022

@bejka90 jo ono to viac ani nemá význam keď merias teplotu to je asi ozaj spoľahlivejšie ja som testovala hlavne preto ze chceme ísť na tú kliniku tak nech mam o sebe toľko dat co viem mat

katkaholiova
•
30. nov 2022

konecne zas prebehla ovu

mirus11
•
30. nov 2022

@katkaholiova ty ako neskoro mavas.ale hlavne je,že bola.ja už nemeriam,už sa mi to nechce.pribluzne viem kedy mám dostať,tak to je dobre
Ale tebe držím palce,aby vám to vyšlo.

katkaholiova
•
30. nov 2022

@mirus11 no ja vidis musim posledne mesiace takto neskoro

adules
•
30. nov 2022

@bejka90 tiež som jej vravela, že nie sme zajace, a keď ma polovička nočné tak nič z toho lebo cez deň kedy pri 2 a pol ročnom.....keď ma poobedky nie stále sa mi podarí byť v bdelom stave kým príde a keď mám ovu, to nastavujem budík pre istotu aby som som bola hore 😄

bejka90
•
30. nov 2022

Dobre ranko. Tak ja dnes takto, ALE: maly ma zobudil 2hodky pred meranim, sli sme na prizemie, naspat hore, na wcko, taksom si lahla a hned odmerala. Teplota bola 36.6.... potom sme este 1x isli dolu a naspat hore, to sme uz ostali v posteli,ale nespali sme.o hodku na to som skusilaodmerat a bola36.5 a o mojom meracom case bola teplota aku som zapisala 36.56...takze dnes je asi velmi nedoveryhodna :D

bejka90
•
30. nov 2022

@katkaholiova ty mas stale tak neskoro ovu? No ale.hlavne ze prisla 🙂))