Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@a_alexandra_a podľa mňa pekná ružová čiarka, len nech silnie. 🙂
@iam24 Kiež by si sa nemýlila 🙂
@a_alexandra_a kedy nemáš dostať ms?
@iam24 včera resp dnes
@a_alexandra_a a bolo to z ranného moču?
@iam24 nie
@a_alexandra_a tak potom to je úplne v poriadku, bude silnieť 😇☺️
@a_alexandra_a no vyzerá to dobre dzrim palce
@daniela256 u teba to vyzerá, že možno ešte len príde 🙂
Mne dnes ovu znova vyznacilo, ale to mi teda vysvetlite 😀
Nie je to základné pravidlo, že teplota nemôže klesnúť pod červenú čiaru??
@tessa165 tak ja len tento mesiac chcem teatovats tym co som kupila :D viac do toho nemienim investovavat.... spolieham sa na teplotu.... tak uvidime no akoze beriem to s nadhladom ked nie tak nie..len nech mi nemeskaju velmi kramy :D a tebe velmi drzim palce ench sa vam koencne podari mat vytuzene babatko 🙂 ja sa kazdy vecer modlim zato, aby boolo konecne dopriane kazdej, ktora p otom tak velmi tuzi;)
@katkaholiova ty ako neskoro mavas.ale hlavne je,že bola.ja už nemeriam,už sa mi to nechce.pribluzne viem kedy mám dostať,tak to je dobre
Ale tebe držím palce,aby vám to vyšlo.
@mirus11 no ja vidis musim posledne mesiace takto neskoro
Dobre ranko. Tak ja dnes takto, ALE: maly ma zobudil 2hodky pred meranim, sli sme na prizemie, naspat hore, na wcko, taksom si lahla a hned odmerala. Teplota bola 36.6.... potom sme este 1x isli dolu a naspat hore, to sme uz ostali v posteli,ale nespali sme.o hodku na to som skusilaodmerat a bola36.5 a o mojom meracom case bola teplota aku som zapisala 36.56...takze dnes je asi velmi nedoveryhodna :D
@katkaholiova ty mas stale tak neskoro ovu? No ale.hlavne ze prisla 🙂))

@bejka90 to isté mne, že to treba sexovať a nie modliť sa.... A nie len , raz za noc ale aspoň 3- 4 krát ( jak keby sme 20 rokov mali 😄😄) a to chlapovi netreba ísť do roboty a malý je ešte na noc v postieľke v spálni, cez deň pekne v izbičke svojej, ale večer ešte nechce spať