Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tessa165 dakujem,bodaj by to ozaj bol vitazny graf,ale zatial necitim ziadne zmeny 🤷🏽♀️ len cas ukaze
@bejka90 noo ja som citala strasne vela stranok a vsade je to inak s tou ovulkou popisane 🙈 takze ja sa v tom uz dost stracam,niekde je napisane ze po poklese sa uvolnuje vajcko inde pisane ze ked teplota poklesne tak sa uz vajcko uvolnilo a na dalsej stranke bolo ze v predvecer uvolnenia vajcka teplota poklesne.. 😂🤷🏽♀️ takze fakt clovek moze len rozmyslat ze ako to naozaj je..kazdopadne mne dr povedal aby sme mali sex kazdy treti den a urcite sa trafime,nakolko vajcko je oplodnitelne 12-24h a spermie dokazu prezit v plodnom hliene niekolko dni ak su zivotaschopne 🤷🏽♀️
@bejka90 ono to asi bude tiez trosku individualne kedy, ja mam potvrdenu ovu den pred vystupenim teploty, takze asi co zena to ina charakteristika, a inak este nahadz flintu do zita tiez som citala o zenach co sa snazili 5 dni pred bo inak to nevychadzalo a ono to vyslo, ak priroda chce cesticku si najde
@bejka90 ano je vela clankov a nazory sa lisia,,takze asi dr vie co hovori ze ideal proste sexovat kazdy druhy treti den a isto sa trafime 😁 uvidime co nam prinesu dalsie dni..ja mam dnes nejako extra vela takeho mliecneho,alebo kremoveho vytoku..len si nespominam ci to mavam kazdy mesiac,nikdy som to tak nesledovala ale tento mesiac uz ano..
@tessa165 tak je to mozne no.... ja to nemam nejak potvrdene niksy lebo som to este u dr nikdy nesledovala.....noa ano citala som pripady ze s apodarilo niektorym aj 7 dni pred ovu otehot iet;D ale ja si neverim zeby sme malitake dobre podmienkyked mam ledva hlien a teraz ani totrosku nebolo :D
@adules
stale to mozu byt aj odychlky nejake, pokym nepride Ms je vzdy sanca. Mozno zajtra bude zas vyssie teplota. Kolko dnovu zvyknes mat LF?
@saxano2222 no mám 13 dní LF.
@adules
no tak to tam este mozes mat nejake tie kopce ;)
drzim palce
teraz len dufat ze sa tam uz nejake bunky spajaju ❤️
@adules no ozaj 🤔 nechapem preco to tak skace..ale ked ja sama neviem na ktory vypocet sa spoliehat,lebo oficialne mi vyznacilo ovu az na 21dc pokial som tam nechala teplotu zo 14dc ale ta mi prisla irelevantna nakolko som merala o pol hodku neskor a navyse po veceri plnom vina 🤷🏽♀️ takze bud som 10dpo alebo len 7 🙈
@katkaholiova ja idem akosi v tvojich slapajach :D
@cukrik93 drzim prsty nech to este vyskoci 🙂
@adules nolen nech ide pekne smerom hore!!!!🙂
Myslim na vas dievcence
@bejka90
@katkaholiova
baby ja to tiez natahujem tento cyklus, uz 22dc a teplota nestupa, tak dufam ze najneskor cez vikend.
ked si predstavim ze niekto pri takychto cislach pomaly konci cyklus 🙈😀
@bejka90 akoby som videla svoj graf pred troma dnami
@katkaholiova heejved preto pisem ze idem v tvojich slapajach lebo mi to hned buchlo do oci 🙂
@saxano2222 noco ti poviem tiez zvyknem mat28 dnove cykly a tearz som mala ovulku na 20... takze bude mi teoreticky akoze tyzden meskat..kebyze nemeriam...:Da citis sa tak na ovu zeby mohla prist?
@bejka90 uz som citila 3x aj hlien bol idealny ale teplota stale dole.
tak si telo ide svoje, a ono to trochu blbne skrz to ze mam PCOS 🤷🏼♀️
hlavne ench sa tebe drzi hore, sledujem vas tu vsetky a drzim palce ;)
Baby chcem sa spýtať. Ako merať BT ak pracujem aj nočné. Ak som zdriemla v práci napr 2 a pol hodky, prišla som domov a po hodine lezania som si odmerala je to ôk ci? Ďakujem
Ahojte dievcata, musim sa pochvalit, mam aj trosku dobre spravy bola som dnes v CAR na krv muza tiez objednali na spermiogram hned na utorok tak nam este pred vianocami budu vediet dat vysledky aby sme si hned prebrali aj to ake moznosti nam ostavaju – no prkotina ale aspon trosku potesi že sa veci hybu, a spravia mi aj kontrolu priechodnosti nech vieme na ako velmi je nepriechodny ten ostavajuci ked videli ako ma to vzalo, ale tiez navrhuju toto teraz neriesit kvoli zvysenu ryziku mimomaternicoveho, ostavaju nam 4 mesiace kedy mame narok na preplatenie casti nakladov za IVF tak by sme mohli este nejaky cyklus hradeny poistovnou stihnut. No už len dufať ze nase vysledky dopadnu dobre velmi sa bojim ale budem veriť že okrem tohto zadrhelu o ktorom uz vieme je zbytok ok, vlasnte po vyseldky si mame ist zhodou okolnosti v den ked sa mal narodit moj Anjelicek tak snad nedopusti dalsie sklamanie. Aspon teda vajecnky vraj pracuju velmi pekne a aj sliznica matenice povedala ze vyzera velmi dobre- dolsova ze mnohe 30 rocne zeny by mi mohli len zavidiet . Inak vsimla som si na mojich grafoch BT ze podla hodnot viem určiť stranu na ktorej je ovulacia. To len ked už je to tema o grafoch, neoperovana strana ma o 2 dni kratsiu folikularnu fazu. To som o sebe napriklad nevedela.

@cukrik93 paraaada zatial 🙂 nech len stupa alebo sa drzi to je jedno, hlavne nech to vyjde 🙂 mna trosku stve, zesme sa snazili v sobotu len a v utorok bola ovu...no a vutorok vecer este sme sa posnazili...len od soboty do utorka vecera to je bars dlha doba :( :D ci tam nieco mohlo cakat na vajicko alebo ci sme etse v case v utorok stihli doplnit neznam :D lebo ked v utorok rano bola nizka teplota tak to uz niekedy vtedy je ovulka nie? Bud uz predtym niekedy alebo potom...? Aleboako to vlastne je :D no takze trosku som z toho smutna ze sme sa teraz uz nesnazili velmi kedze ziadne priznaky som necitila coby nasvedcovali ze etse bude ovu...