Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate taketo su zaschnute..ja nemozem uverit😭😭😭❤️
@zuzanaa2010 tak to už dupľom 👏👏👏👏👏👏😊❤️🥰
@zuzanaa2010 najkrajší darček pod stromček 😊
@iamkate uplne ze najviac..neviem ci mam drzat a muzovi nehovorit nic..som eeste len 12dpo
@zuzanaa2010 gratulujem 🥰🥰🥰
@zuzanaa2010 jeeej jaaasne ze vidime no a zaschnute to len viac zviditelneli 🙂drzim palce nech to silnie a dobre dopadne!! Po tolkych rokoch si to naozaj zasluzite!!!! Ja bysom skusila vydrzat a povedat to muzovi az na Vianoce...no len tolko byt tixho no neviem ktora to dokaze :D
@bejka90 dakujem kraasnee❤️🙏len digital mi vysiel negativne..je to v pohode na 12dpo?😭
@zuzanaa2010 držím palce 🍀❤
@zuzanaa2010 si myslim ze ano...on je 25tkovy ak dobre viem.... takze ten by som urobila az par dni po meskani...
@bejka90 ale stale viem ze nie je nic vyhrate...to cakanie bude zabijak veru..
@arabbella
podla man z tohto este nic nevies vlastne.
Ovu mohla byt 21, alebo aj nebola a este pride alebo to bude anovulak.
Super som pomohla ze 🙈😀 drzim palce, este meraj a hadma to vyskoci, aby si vedela ci uz prebehla ;)
@zuzanaa2010 Gratulujem, poznam to cakamie. stresy nervy, vzostupy a pady a velmi vam to prajem ❤️❤️ ja by som nevydrzala nepovedat manzelovi, vsak sa bude tesit ako ty, ale ak to ma byt vainocne prekvapko, tak bude najkrajsie a nezabudnutelne. drzkaj sa ;)
@saxano2222 ty si sa uz dockala.tej ovulky alebo este stale nic?:(
@saxano2222 uvidime..mam strach..snazim sa mysliet pozitivne a verit🙏❤️
@bejka90
ale prosim ta…taketo cudne cykly ako posledne dva som nemala ani po porode :(
Ale vcera vecer som mala dost intenzivne pichanie na vajecniku, tak ktovie co odmeriam zajtra rano 🤷🏼♀️
ale ty za chvilu testujes 🕊 tak hlavne pozitivne (aj myslenie aj testy 😝)
@saxano2222 no meriam aby som vedela co bude ďalej.
Napadla ma ale ešte dnes taka otázka. Je možné že ženy ovuluju aj cez krámy?
@zuzanaa2010 pozitivnom predsa😉
@arabbella
mnohe by ti tvrdili ze ano. Ale podla mna to fyziologicky nie je mozne (aj ked kazda sme ina).
Moze byt ze pri ovulacii spinis a ak niektore viac, mozu si to zamenit so slabsou menstruaciou alebo nesleduju bazalku a vlastne sa mi predlzi len lutealna faza a maju neskor ovulaciu, t.j v obdobi ked mali podla kalendara dostat menstruaciu….napr mne by pomaly meskala lebo som 28DC ale pritom este ani nestupla a ovu nebola.
ale je pravda ze ovu moze byt koncom krvacania a spermie preziju a otehotnies hned po. pocas mi to nepride realne ako by tie spermie plavali doslova “proti prudu”. vies co myslim?
Ale mozno ma niektore baby opravia ;) predsa len je zenske telo nevyspytatelne
@zuzanaa2010 podla mna je lepsie vidiet ako vcera ☺️
@katkaholiova ty necakaj pad a ver ze to vyslo ☺️ graf vyzera dobre ☺️🙏
@cukrik93 ale poobede mam silnejsie testy..skusim po obede..boze toto je psycho😭❤️
@zuzanaa2010 je to úplne v poriadku, otestuj ešte o 2 dní a potom si už užívaj tehulkovanie 🙂
@saxano2222 ahojki nooo co si dnes nameralaa?joj mohla by uz prist ta ovulka konecne nedost sa tu clovek nacaka na vsetko este aj toto natahuje :( ja som dnes trosku stupla ale drzim sa pod 37 :D ale som len 9dpo takze este mam stale kopec casu :( snad tohtomesacne testovanie bude stat zato
@zuzanaa2010 ahoj je pekne viditelna 🙂 podla mna je to urcite v poriadku nestresuj sa zbytocne 🙂
@saxano2222 áno viem co myslíš. Dneska šla teplota hore. Tak som zvedavá ako sa krivka vyvinie 🙂

@zuzanaa2010 vidíme isto všetci 🥰 už včera som videla keď si pridávala... blahoželám 😊😊😊 nám sa tiež minulý mesiac podarilo po 2 rokoch viem aké sú to emócie 🥰❤️