icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
8. dec 2022

@zuzanaa2010 netestuj sa stale,zbytocne sa stresujes..vyckaj aspon do zajtra zase..

zuzanaa2010
8. dec 2022

@cukrik93 ano mas pravdu..musim vydrzat..len tie 2 a pol roka sme cakali a taky strach mam ze az❤️ale viem ze co sa ma stat sa stane

cukrik93
8. dec 2022

@zuzanaa2010 ja chapem,ja som na prve cakala tiez takisto dva a pol roka..je to tazke..a to cakanie neznesitelne,ale treba vydrzat

kakatulik
8. dec 2022

@zuzanaa2010 ty sa už prosím ťa uklidni. Ten test vyzerá super.

saxano2222
8. dec 2022

@zuzanaa2010
mozno ti stupa pomalsie HCG, nestresuj sa tym. su to este len prve dni po uhniezdeni.
ja som mala slabilinku ciarku myslim ze az na 15 DPO.

saxano2222
8. dec 2022

@bejka90
ja cakam stale, uz ani neviem ci vobec pride ovulacia a od dnes sme s manzelom od seba na par dni.
takze uz je to asi jedno :/
drzim ti palce este par dni a mozes skusit. ze by sme tu mali vela pozitivnych sprav pred vianocami ;)

patkajj
8. dec 2022

Ja dnes 1 DC 🙄 tak sa ozvem za pár dní, keď to bude zaujímavejšie zasa 🙂

ereska
8. dec 2022

@patkajj tak nech to vyjde na vianoce

iamkate
8. dec 2022

@zuzanaa2010 pozri na moje testy... 16DPO som si myslela ze už je isto po všetkom.. ešte mi aj doktor volal v ten den ohľadom liečby a vravím mu ze sa obavam ze už tehotná niesom..
Je to hrozný stres toto čakanie, prežívanie deň po dni..

bejka90
8. dec 2022

@patkajj tomas tak kratku lf? :(

patkajj
8. dec 2022

@bejka90 podľa mňa predsa len bola tá ovulácia 3 dni skôr, to by súviselo aj s bolesťou podbruška v tom čase. Potom to pekne sedí na 14 dní 🙂

bejka90
8. dec 2022

@patkajj aha..jasne tak moze aj byt neviem preco ti tak neskor oznacilo ako mne....musela so msi zadat hlien aby mi vyznacilo tak jak to citim 🙂

patkajj
8. dec 2022

Ale tak na jednu stranu som aj rada, lebo inak mávam 38 dňový cyklus, že sa mi to pekne upravilo na 28. a že nemusím čakať zbytočne ďalších 10 dní 🙂
@bejka90

zuzanaa2010
8. dec 2022

@iamkate ano mas pravdu..to cakanie je najhorsie ci to bude tmavnut ci bude vsetko ako..uz mam aj termin od lekarky 22.12.do tej doby sa asi zblaznim..ale musim byt v klude a dopadne vsetko ako ma

cukrik93
8. dec 2022

@patkajj ja tiez dnes 1dc..tak budeme cakat spolu na ovu 😁

patkajj
8. dec 2022

@cukrik93 sviatky sú naše 😋 a na troch krajov budú čiarky 🥰

tessa165
8. dec 2022

Na jar keď som sa tešila že čakám moje bábätko vela som mu rozprávala kam všade pôjdeme na výlety čo všetko mu ukážem. Bohužiaľ osud bol k nám nespravodlivý a moje bábätko nikdy na žiaden výlet nevezme. Sľúbila som mu ešte že kým sa narodí naučím sa hackovat aby malo krásne papučky no kvantum neúspešných pokusov ale aspoň tento sľub som musela dodržať. Babenky by sa narodilo 19.12 no snáď by sa mu mohli páčiť či som aspoň tento sľub dodržala

papapa89
8. dec 2022

@patkajj @cukrik93 ja sa k vám pripájam 🙂 dnes 1dc

cukrik93
8. dec 2022

@patkajj bodaj by si mala pravdu 🙏

cukrik93
8. dec 2022

@papapa89 tak uz sme tri,super..aspon v tom nie som sama 😁

katkaholiova
9. dec 2022

dnes

iam24
9. dec 2022

@katkaholiova krásny graf, neskúšala si test?

katkaholiova
9. dec 2022

@iam24 skusala ale na nom nic nevidim 🙄

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
9. dec 2022

nic biely

iam24
9. dec 2022

@katkaholiova ak tam má byť čiarka objaví sa, skús zajtra 🙂 mne sa zdá že tam niečo vidím ale zatiaľ to je len veľmi neviditeľné alebo až veľmi chcem aby tam čiarka bola 🙂

sisimud
9. dec 2022

Ahojte👋 Prvý mesiac meriam bazalku, tak tu k vám nakukam a vyzerá to tu ako fajn fórum s fajn ľuďmi 🙂 Tak ak vás môžem sem tam zaťažovať svojimi otázkami a grafmi, bola by som rada 🤩

tessa165
9. dec 2022

@sisimud zatazuj 🙂

cukrik93
9. dec 2022

@katkaholiova skus o dva dni ☺️ drzim palce,graf je fskt pekny

bejka90
9. dec 2022

@sisimud vitaj 🙂