Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@cukrik93 ano mas pravdu..musim vydrzat..len tie 2 a pol roka sme cakali a taky strach mam ze az❤️ale viem ze co sa ma stat sa stane
@zuzanaa2010 ja chapem,ja som na prve cakala tiez takisto dva a pol roka..je to tazke..a to cakanie neznesitelne,ale treba vydrzat
@zuzanaa2010 ty sa už prosím ťa uklidni. Ten test vyzerá super.
@zuzanaa2010
mozno ti stupa pomalsie HCG, nestresuj sa tym. su to este len prve dni po uhniezdeni.
ja som mala slabilinku ciarku myslim ze az na 15 DPO.
@bejka90
ja cakam stale, uz ani neviem ci vobec pride ovulacia a od dnes sme s manzelom od seba na par dni.
takze uz je to asi jedno :/
drzim ti palce este par dni a mozes skusit. ze by sme tu mali vela pozitivnych sprav pred vianocami ;)
Ja dnes 1 DC 🙄 tak sa ozvem za pár dní, keď to bude zaujímavejšie zasa 🙂
@zuzanaa2010 pozri na moje testy... 16DPO som si myslela ze už je isto po všetkom.. ešte mi aj doktor volal v ten den ohľadom liečby a vravím mu ze sa obavam ze už tehotná niesom..
Je to hrozný stres toto čakanie, prežívanie deň po dni..
@iamkate ano mas pravdu..to cakanie je najhorsie ci to bude tmavnut ci bude vsetko ako..uz mam aj termin od lekarky 22.12.do tej doby sa asi zblaznim..ale musim byt v klude a dopadne vsetko ako ma
Na jar keď som sa tešila že čakám moje bábätko vela som mu rozprávala kam všade pôjdeme na výlety čo všetko mu ukážem. Bohužiaľ osud bol k nám nespravodlivý a moje bábätko nikdy na žiaden výlet nevezme. Sľúbila som mu ešte že kým sa narodí naučím sa hackovat aby malo krásne papučky no kvantum neúspešných pokusov ale aspoň tento sľub som musela dodržať. Babenky by sa narodilo 19.12 no snáď by sa mu mohli páčiť či som aspoň tento sľub dodržala
@katkaholiova krásny graf, neskúšala si test?
@iam24 skusala ale na nom nic nevidim 🙄
@katkaholiova ak tam má byť čiarka objaví sa, skús zajtra 🙂 mne sa zdá že tam niečo vidím ale zatiaľ to je len veľmi neviditeľné alebo až veľmi chcem aby tam čiarka bola 🙂
Ahojte👋 Prvý mesiac meriam bazalku, tak tu k vám nakukam a vyzerá to tu ako fajn fórum s fajn ľuďmi 🙂 Tak ak vás môžem sem tam zaťažovať svojimi otázkami a grafmi, bola by som rada 🤩
@katkaholiova skus o dva dni ☺️ drzim palce,graf je fskt pekny

@zuzanaa2010 netestuj sa stale,zbytocne sa stresujes..vyckaj aspon do zajtra zase..