Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adules
Joj skoda…, ja som to mala minuly mesiac tak ze vzdy doteraz 11 LF a zrazu bum 15. Uz som si nadeje robila
tak zas od zaciatku, ale vezmi si ze ak mas ovulaciu na cca 14DC, tak splodite na vianoce ❤️
nam sa tak minuly rok podarilo 🙂 drzim palce v dalsom cykle
no dievcata drzte nam palce vzorka na spermiogram odovzdana tak snad bude vsetko ok aby nam mohli vyrobit to nase klbko stastia🙏
No veľmi zlá hodnota morfologie 😢 o 2 týždne máme ísť na konzultáciu o výsledkoch ale čo čítam tak to možno ani nepôjde tak opäť si idem niekde zúfať 😢
@kakatulik HM nesupnem pozerala som v manželovom maily. Nedal mi kópiu. Ale celú má poplasil aký bol s toho v strese. Nejdem sa stresovať ešte počkám ať nám to doktorka vysvetli. Písali tam že teratozoospermia či také nejaké slovko. No naordinovala som mu pred 2-3 tyzdnami nejaké vitamíny tak povedal že by v januári siel ešte na jeden či nebudú lepšie výsledky. Že by zaplatil dňa defragmentaciu či ako sa to presne volá. Jejda človek dúfal že nebude musieť takéto veci v živote lustit
Ahojte baby, som tu nova, ale citam semtam tuto diskusiu, meriam BT zatial len jeden mesiac. 🙂 Ovulaciu mavam v strede cyklu, beriem prvy mesiac Duphaston, vecera som mala poslednu tabletku. Kedze som v tomto uplne nova, co hovorite na moj graf, myslite ze zajtra by som mohla spravit test? Dnes som 10. den po ovulacii.
@ginny113
Ahoj a vitaj 🙂
graf vyzera ok ale to robi aj ten duphaston, drzi teploty hore. Kludne zajtra testni ale aj keby to vyslo nemusis nic vidiet, vela bab maju +test az 15 DPO.
ake viem ze zvedavost je vacsia a hlavne ked si zelas //.
drzim palce ci uz zajtra alebo najblizsie dni ;)
@tessa165 jooj najprv dobre spravy a potom zas zle… mrzi ma ze vas dobry pocit a nalada rychlo opustila, ale nic nie je stratene. aspon viete aka je situacia. Aj s takymto spermiogramom sa da pracovat. Mozno budete mat odporucanie hned na IFV miesto IUI, aby teda vybrali naozaj tu najlepsiu spermiu. a kludne mozu byt o mesiac lepsie vysledky, skuste to s tymi vitaminmi. dokonca sa daju kupit presne take pre muzov, teda kombinacia roznych (dcko, zinok maca peruanska etc).
vezmi si ze uz mate vela informacii oproti minulemu ci tomu predoslemu tyzdnu. posuvate sa aspon v tomto. buduci tyzden konzultacia a za chvilu budes ocikavat testy ;) drzim vam velmi palce 🙏🏻
@saxano2222 ahoj. Mi sme ani iui nemali odporúčané nám rovno povedali ivf. Kvôli tomu že by sa muselo sledovať ktorý mesiac je ovu na správnej strane a aj s tej by u mňa bola mizivá šanca. No veď uvidíme keď doberie tie vitamíny čo má pôjde znova, nejdem teraz stresovať kým ešte neviem poriadne prečo. A chcem aj nech nám všetky tie hodnoty poriadne doktorka vysvetli darmo sú tam referenčné hodnoty a porovnávame keď to nevieme posúdiť ako celok.
@bejka90
Joj skoda, ale podla mna dostanes skor Ms, minuly cyklus som zistila ze aj LF sa moze menit. Vzdy vzdy som mala 11 dni a minule bum, 15.
skoda :(
@katkaholiova
@daniela256
Baby drzim vam palce 🙏🏻❤️
@saxano2222 tak aj ja si myslim ze dostanem skor uz mamtake minispinenie po utreti takze verim ze sa to do vecera rozbehne aj bolest zacina byt vacsia.. no nevadi tak snad nabuduce
Ahojte dievcence mam malu otazocku. Chcem zacat merat od tohto mesiaca teplotu nikdy som to nerobila. Som sa docitala ze je to najlepsie z rana hned po prebudeni a stale v ten isty cas. Lenze ked robim napr dennu nocnu tak kedy ako si to mam merat? Som z toho uz somar 😒
@majka2086 pri dennej je to ok každý deň hneď po prebudení. Po nočnej si aspoň 3 horský pošli a potom hneď po prebudení zmerajú. Zápis samozrejme z poznámkou že si po nočnej. Po pár cykloch už budeš vidieť vyhodnotiť aj taký záznam, budeš mať prehľad ako ti ta nočná ovplyvňuje teplotu
Dievcata stale citam vase prispevky.chcem vam dat nadej...ze zazraky sa ozaj deju..a drzim vam kazdej palce...po viac ako 2 rokoch verim ze aj vam vsetkym sa to podari-ale poviem vam jedno,vobec nemozem povedat ze by som sa na to nesustredila...aj ked nemame vyhrate este,verim dalej vo vianocny zazrak❤️🙏
@zuzanaa2010 gratulujem a drzim palce!!! Ono sa asi nedá na to nesústredit 🙂
Takze hlasim aj ja dnes 1dc so 4 dnovym predstihom
Ahojte kočky, tiež som patrila do tejto skupiny a každý deň vás tu sledujem ako pokračujete.. nevzdávajte sa a bojujte..my sme sa snažili 3,5 roka a teraz čakáme každým dňom kedy náš zázrak príde medzi nás 🥰
@zuzanaa2010 gratulujem a želám krásne tehulkovanie 🙂

1dc, ale predĺžila sa mi LF z 13 na 15 dní posledné 2 mesiace a tak to vyzeralo super na 14 dpo a včera krutý pád 😭