Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tufik07 jej to je krasaa..gratulujem❤️🙏
@katkaholiova este sa tam moze nieco objavit este vydrz ci pride ms ☺️
@daniela256 no praveze vzedy ked to clovek najmenej caka tak vtedy sa just podari,takze ktovie ☺️
@zuzanaa2010 ďakujem krásne 🙂 @sisimud áno 3,5 roka sme sa trápili, ďakujem...termín je 25.12. to budú naše najkrajšie Vianoce 🥰
@tessa165 no mne sa praveze stale oredlzovala akosi lf a teraz zrazu bum najkratsia :D ovulka meskala lf kratka tak ja uz neviem naozaj ci na vobec zmysel toto meranie tu :( ked a clovek este ani na prichod ms nemoze spoliehat ze kedy ma prist...ale neberiem to tak tragicky tento mesiac ako minuly...
@daniela256
to vyzera super, drzim palce 🙏🏻
@saxano2222 ahoj, dakujem ti krasne za odpoved 🙂
uz si nadeje nerobim, teraz 2 dni som mala dost pokles teploty, tak tento cyklus uz nic, cakam kedy sa mrcha rozbehne - zacalo mi aj spinenie… :(
@ginny113
skoda :(
a ty len zacinas s meranim ci sa mylim? aspon si uz budes vediet porovnavat tie dalsie mesiace, kiez by ich bolo cim menej ;)
@mima1991
drzim palce, kiez by to bola implantacia, to ti ale nepotvrdi nikto :(
pozerala som na FF a veru tieto pady byvaju aj pri netehotenskychc grafoch. ta teplota je nevyspytatela a meni sa kazdym malym inputom vnutri naseho tela, ktory vobec nemusime postrehnut.
Ale dalsi tyzden uz mozes merat a uvidis 😌🙏🏻
@katkaholiova aj ty tie pády máš ako som mávala ja,vždy jasné
@mirus11 praveze malokedy hned az taketo
@katkaholiova doprcic. A vyzeralo to parádne (sledujem vás tu už zopár dni)!
@katkaholiova ou tak to zaboli 😢 a ako dobre to vypadalo
@katkaholiova mrzi ma to uz som naozaj verila po takych peknych teplotach :,(

@bejka90 no ja som tak mala min mesiac to som nechápala 3 dní skôr ale u mňa bez poklesu teploty občas nechápem. A to som čítala že LF by mala byť stále rovnaka