Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela256
ja tam nieco vidim, aj na tom vcerajsom. velmi drzim palce 🙏🏻
@daniela256 hm nic nevidim, ale na ten rannz som fakt zvedava, velmi ti drzim palce
@daniela256 na tom vidno skús tým one step aj ráno 🙂
@daniela256 stále vidím!!! Ty nazivo ako vidíš?
@sisimud naživo vidno peknú slaboružovu čiarku 🙂
@daniela256 hlavne ked vidno nazivo👍, ta fotka je dost zla ale rano cakam novy report 🙂
@daniela256 je to napínavé!!! Držím palce!!!!!!!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@daniela256 vidno vidno 🙂)) jujnoaspon niekomunech sa zas podari zo skupinky ;))
@zuzanaa2010 Vôbec to nie je slabé 😁 krásne 2 čiarky, užívaj si 🤗🤗
@zuzanaa2010 čoby slabé. 🍀 Pekne čiarky. Držím palce
Dobre ráno, zienky ☕️ @daniela256 ako to vyzerá?
@sisimud teplota sa drží, no test nič :/
Ja som si už fakt priala aby to išlo dole, tento mesiac je cely nejaký divný a rada by som už začala odznovu. Alchemilkovy čaj mam nachystaný 😀
@daniela256 ako to že na teste nič nie je? Teploty máš krásne
@daniela256 pridaj aj test foto, posudime, graf drzi tak snad to vyjde
@daniela256 no veru ze uz by som si musela len domysliet :(, tak som ti drzala palce
A ten alchemíkovy čaj sa kedy pije? A na čo je ok? Inak, čo vravíte na one step lacniaky? Mi urobil kanalik 😞
@daniela256 a skúšala si aj iný test? Či už čakáš na pád?
@daniela256 no veru na tomto ani ja nevidím :(
@sisimud to máš veľmi všeobecnu otázku že kedy sa alchemilka pije, závisí od toho čo ňou chceš dosiahnuť, ale ak sa bavíme o podpore plodnosti tak od začiatku cyklu po ovu, a účinky: podporuje funkciu vaječníkov, maternice, plodnosť a upravuje menštruačný cyklus
inak pôsobí všeobecne protizápalovo, pomáhania zhojeniu rán, upokojuje, zmierňuje menštruačné kŕče aj krvácanie.... je toho veľmi veľa
@sisimud skúšala aj ten livsane a tiež nič, tak hádam to zajtra spadne

@tessa165 dobrý deň , áno tento cyklus som začala s meraním odporučil mi to Gynekolog. Čiže začala som 27 novembra. Mala som nepravidelný ale posledný rok sa mi zo nejako samo opravilo. Ale veľmi pekne ďakujem za odpoved mna skôr znepokojili tie hodnoty. Určite budem meriam ďalej len som to skúšala aj cez tu aplikáciu s grafom kde som si dnes zaznamenala všetky hodnoty ktoré som si namerala a zapisovala inde čiže môže byt že keď som to dávala do tejto aplikácie tak som asi nedala správny čas.