Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@cukrik93
joj skoda :( to ma mrzi takyto pad.
inak ja idem na 1DC tiez na HP ku gyn. lebo uz sa vzdavam postupne, takze chapem tvoje rozpolozenie…
teraz cely cas negativne aj ovulacne testy a dnes mi vyznacilo ovu, ale uvidim ako pojdu teploty dalej, mozno sa to zmeni este 🫣 a akurat dva dni predtym nic nebolo, bomba😖
inak mne aj posledne dr robil HO na zaciatku cyklu tak skus zajtra zavolat, aby si nemusela cakat dalsi mesiac. ale mozno to len moja tak robi, neviem ci je to standard 🤷🏼♀️
@cukrik93 tak ja uz mam 32 v lete 33 snazime sa 8 mesiacov ja asi 5 mesiacov som brala bkomplex alebo cistu kyselinu listovu a nic :( teraz som zacala inofolic pit tak uvidime no ale aj to citam ze treba dlhsie aby to malo nejaky "ucinok" tak uvidime no :( ja so msa tuez uz minuly cyklus vybodla na meranie ale teraz chcem no aspon do ovu a potom uvidim ked budem hore v tom case odmeram ked nie tak spim dalej, ale uz si kvoli tomu nebudem nastavovat budiky aj tak to nezmenim :(
@saxano2222 vies co ja som objednana ku gyn na 19.1. uz od zaciatku decembra,lebo som myslela ze budem uz po ms..ale teraz ked budem mat zrovna ms tak mozno by mohol spravit..uvidime..je to hroza,ja si myslim,ze budem musiet ist aj štitnu dat skontrplovat a ktovie ci ma na diabetologiu neposle,ale cukor si meriavam v praci a vzdy mam hodnoty fajn..tak neviem kde bude problem,preto chcem ten HP 🤔
@bejka90 no ja som sa chcela vybodnut na meranie tiez,ze ked mi potvrdi ovu tak sa vykaslem na to..uvidim podla nalady 🙈
Ahojte dievčatá, mam jednu otázočku. Tie, ktoré ste mali "pozitivne" testy po limite, boli skutočne pozitívne alebo len kanalik ? Pretože mne to príde ako riadne reálna čiarka ale asi prvých 10min tam nebolo nič. Dik za info 🙂
@patulka2 podla mna pekna ciarka po limite..niekto to mal ze najprv bolo po limite apotom aj v limite 🙂
Drzim palce
@zuzanaa2010
@iamkate
@bejka90 lenže babule, ako píšem, prvých 10 aj 15 minút nič...a potom som pozerala po dlhšej dobe už suché a takéto prekvapko. Je to 20tkovy test. Ďalší 20tkovy som robila asi 2 hodiny dozadu a tam vôbec nič.. iné doma už nemám.
@iamkate
@bejka90 je to Livsane 20tkovy. Doma už mám len cleanblue digi a obyc a tie sú až 25 a ešte mam jeden 25tkovy tuším intime. 10tky sa minulý 🤣 tam sa mi tiež zdalo, ale biedne. Toto je viditeľné. Bolo to z druhého ranneho mocu. Prvý som nestihla. Ale aktuálne ms boli brucho, že čakám, ze dostanem v noci. Som 31dc, minulý mesiac som na 34dc dostala. Už nemeriam, takze netuším na com som.
Ahojte žienky, tak konečne mi aj niečo vyhodnotil ten graf 😀 keďže som začala s úplne prvým meraním skoro koncom novembra a poviem vám tie hodnoty uz viem že poovulacne boli riadne vysoká divočina. Nijako som to nechápala vtedy ale konečne nastal ten zlom že to chápem uz 😂 tak snad sa dočkáme a teplota už nebude klesať 🙏
ahojte,tak hlasim 1dc 😔 s kym budem odratavat tento mesiac? 😁
@patulka2 áno, ja som tak mala a bolo to len vyzražane farbivo
@aleskandra ja si tiež myslím, lebo keby je, je hneď..
@patulka2 utekaj do obchodu kup 10tkovy a zajtra budes vediet naisto 😉
@saxano2222 ale ked jej 20tkovy ukazal ducha tak uz 10tkovy by mal aj vecer xi nie? :D mysme asi nedockavejsie ako autorka :D
@saxano2222
@bejka90 10tkovy o 17.30 biely ako sneh

@saxano2222 budú ju sledovať. mala som cystu na tom istom vajecníku pred tehu. počas tehu rástla a po pôrode mi ju odsali. Len odsali žiadna laparka, uspatie proste vysali ihlou. od marca do teraz bol snou klud a je tu zas :D takže uvidíme....
@tessa165 dakujem za odpoved 🙂 vyskúšam