icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
13. jan 2023

@saxano2222 budú ju sledovať. mala som cystu na tom istom vajecníku pred tehu. počas tehu rástla a po pôrode mi ju odsali. Len odsali žiadna laparka, uspatie proste vysali ihlou. od marca do teraz bol snou klud a je tu zas :D takže uvidíme....

@tessa165 dakujem za odpoved 🙂 vyskúšam

cukrik93
15. jan 2023

ahojte,tak ja som dnes dostala dobru facku..tak dobre to vyzeralo 🙁 dnes alebo zajtra ocakavam ms..uz nejak nedufam a kazdy mesiac som viac a viac nestastna a mam sto chuti to cele vzdat 😔 este sa poradim s gyn,ze ci vie nieco odporucit,chcem aby mi urobil hp,uvidime ako bude ochotny 😐

bejka90
15. jan 2023

@cukrik93 ahoj. Joj skoda naozaj to vyzeralo nadejne 12 dni :,( ja idem tiez vo februari na preventivku tiez sa chcem opytat nech mi nieco poradi alebo co :( clovek uz nema 20 a nesnazi sa ani 1.mesiac :(

cukrik93
15. jan 2023

@bejka90 no ved to,ja mam tento rok 30,snazime sa vzse roka..z toho tri mesiace uzivame vitaminy aj ja aj priatel a nic..ja budem mat ms ked tam pojdem,ale neva sak hadam nieco poriesi..

saxano2222
15. jan 2023

@cukrik93
joj skoda :( to ma mrzi takyto pad.
inak ja idem na 1DC tiez na HP ku gyn. lebo uz sa vzdavam postupne, takze chapem tvoje rozpolozenie…
teraz cely cas negativne aj ovulacne testy a dnes mi vyznacilo ovu, ale uvidim ako pojdu teploty dalej, mozno sa to zmeni este 🫣 a akurat dva dni predtym nic nebolo, bomba😖
inak mne aj posledne dr robil HO na zaciatku cyklu tak skus zajtra zavolat, aby si nemusela cakat dalsi mesiac. ale mozno to len moja tak robi, neviem ci je to standard 🤷🏼‍♀️

bejka90
15. jan 2023

@cukrik93 tak ja uz mam 32 v lete 33 snazime sa 8 mesiacov ja asi 5 mesiacov som brala bkomplex alebo cistu kyselinu listovu a nic :( teraz som zacala inofolic pit tak uvidime no ale aj to citam ze treba dlhsie aby to malo nejaky "ucinok" tak uvidime no :( ja so msa tuez uz minuly cyklus vybodla na meranie ale teraz chcem no aspon do ovu a potom uvidim ked budem hore v tom case odmeram ked nie tak spim dalej, ale uz si kvoli tomu nebudem nastavovat budiky aj tak to nezmenim :(

cukrik93
15. jan 2023

@saxano2222 vies co ja som objednana ku gyn na 19.1. uz od zaciatku decembra,lebo som myslela ze budem uz po ms..ale teraz ked budem mat zrovna ms tak mozno by mohol spravit..uvidime..je to hroza,ja si myslim,ze budem musiet ist aj štitnu dat skontrplovat a ktovie ci ma na diabetologiu neposle,ale cukor si meriavam v praci a vzdy mam hodnoty fajn..tak neviem kde bude problem,preto chcem ten HP 🤔
@bejka90 no ja som sa chcela vybodnut na meranie tiez,ze ked mi potvrdi ovu tak sa vykaslem na to..uvidim podla nalady 🙈

patulka2
15. jan 2023

Ahojte dievčatá, mam jednu otázočku. Tie, ktoré ste mali "pozitivne" testy po limite, boli skutočne pozitívne alebo len kanalik ? Pretože mne to príde ako riadne reálna čiarka ale asi prvých 10min tam nebolo nič. Dik za info 🙂

patulka2
15. jan 2023
zuzanaa2010
15. jan 2023

@patulka2 podla mna pekna ciarka po limite..niekto to mal ze najprv bolo po limite apotom aj v limite 🙂
Drzim palce

iamkate
15. jan 2023

@patulka2 toto určite nebude kanalik 😊

bejka90
15. jan 2023

@patulka2 ja si myslim ze je to ciarka je aj pekna ruzova 🙂))

patulka2
15. jan 2023

@zuzanaa2010
@iamkate
@bejka90 lenže babule, ako píšem, prvých 10 aj 15 minút nič...a potom som pozerala po dlhšej dobe už suché a takéto prekvapko. Je to 20tkovy test. Ďalší 20tkovy som robila asi 2 hodiny dozadu a tam vôbec nič.. iné doma už nemám.

iamkate
15. jan 2023

@patulka2 a tento je aká značka?

iamkate
15. jan 2023

@patulka2 ja som v 1tehu mala tiež až po 10 minútach, možno aj viac... Išla som ho zobrať ze ho vyhodím ked bol biely a zrazu tam bola čiarka... Budem držať palce

bejka90
15. jan 2023

@patulka2 nemala si viac zriedeny moc pri tom druhom teste? No mala by si skusit 10 tkovy zajtra 🙂 dufam ze to neni plany poplach nech sa tu zacnu hemzit pozitivne tehotenske testy 🙂

patulka2
15. jan 2023

@iamkate
@bejka90 je to Livsane 20tkovy. Doma už mám len cleanblue digi a obyc a tie sú až 25 a ešte mam jeden 25tkovy tuším intime. 10tky sa minulý 🤣 tam sa mi tiež zdalo, ale biedne. Toto je viditeľné. Bolo to z druhého ranneho mocu. Prvý som nestihla. Ale aktuálne ms boli brucho, že čakám, ze dostanem v noci. Som 31dc, minulý mesiac som na 34dc dostala. Už nemeriam, takze netuším na com som.

nikol114
16. jan 2023

Ahojte žienky, tak konečne mi aj niečo vyhodnotil ten graf 😀 keďže som začala s úplne prvým meraním skoro koncom novembra a poviem vám tie hodnoty uz viem že poovulacne boli riadne vysoká divočina. Nijako som to nechápala vtedy ale konečne nastal ten zlom že to chápem uz 😂 tak snad sa dočkáme a teplota už nebude klesať 🙏

cukrik93
16. jan 2023

ahojte,tak hlasim 1dc 😔 s kym budem odratavat tento mesiac? 😁

bejka90
16. jan 2023

@patulka2 a z tych 10tkovych nemas foto?

patulka2
Autor odpoveď zmazal
patulka2
16. jan 2023

@bejka90 posledny som minula piatok 13.1. Posielam aj negatív.

aleskandra
16. jan 2023

@patulka2 áno, ja som tak mala a bolo to len vyzražane farbivo

patulka2
16. jan 2023

@aleskandra ja si tiež myslím, lebo keby je, je hneď..

bejka90
16. jan 2023

@patulka2 noale tu na kazdom jednom vidno a na tom mamateste vidno pekne silnejsiu ciarku... ktory dpo si ich robila? Teraz si ktory? Tak ja si myslimz e sanca tam stale je....;)

patulka2
16. jan 2023

@bejka90 to je to, že ja neviem 🙈🤷‍♀️🤣

saxano2222
16. jan 2023

@patulka2 utekaj do obchodu kup 10tkovy a zajtra budes vediet naisto 😉

bejka90
16. jan 2023

@saxano2222 ale ked jej 20tkovy ukazal ducha tak uz 10tkovy by mal aj vecer xi nie? :D mysme asi nedockavejsie ako autorka :D

patulka2
16. jan 2023

@saxano2222
@bejka90 10tkovy o 17.30 biely ako sneh

saxano2222
16. jan 2023

@patulka2
@bejka90
z mojich skusenosti by som povedala ze je to kanalik, preto pisem radsej 10tkovy a z ranneho mocu, nech je to koncentrovane 😉 nerobila si nahodou intime testy? tam mi vzdy ciarky ukazovalo :(
my sa tesime veru uz ine ako peknu ciarku ani neocakavame 🙏🏻😌