Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@cukrik93 no však samozrejme, rozhodnutie je na tebe. Len si treba uvedomiť že meranie BT nie je všetko. Predsa len ten lekár pár rokov študoval, ma prax a najlepšie vie čo je pre teba v tejto situácii najvhodnejšie. Preto predpokladám si sa naňho obrátila. Aj zo štatistického hľadiska ak sa už snažíte rok pripadne viac, jeden cyklus už nie je tak veľký rozdiel ak existuje o 50% väčšia šanca že v tom ďalšom otehotnieš vďaka nastavenej liečbe. Ale ako som hovorila, rozhodnutie je na tebe, ty musíš byt rozhodnutá konať správne voči sebe a potom niesť za svoje rozhodnutia zodpovednosť. Ja na tvojom mieste by som lekára poslúchla.
Ahojte, som tu nová a začala som tento mesiac s meraním BT. Snažím sa s manželom o bábätko iba 4 mesiace ale chcem tomu trošku "pomôcť" a pochopiť svoj cyklus. Beriem inofolic - len 1 denne a gynex kvapky - mám zníženú funkciu ŠŽ veľa veľa rokov, donedávna som TSH mala vždy viac ako 4 a zle nastavenú liečbu, posledne sa mi to snáď aj vďaka gynexu upravilo na 2,64 čo by malo byť v norme. Teplotu nemeriam celý cyklus a priznávam, nebolo to vždy v úplne rovnaký čas, no posledných cca 5 dní sa snažím aby to bolo približne v rovnakej hodine. Ovuláciu mi to hodilo na 18 deň, ale podľa OVU tesu by mala byť 16 deň. Čo hovoríte na graf? teploty sa mi zdajú dosť vysoké, okre toho ma bolia prsia už 4.deň, čo ma síce zvyknú aj pred MS ale zdá sa mi že nie až tak skoro, možno si to však len domýšľam...včera som bola dokonca extrémne unavená ale to môže byť aj týmto počasím... Myslíte, žeby to tam mohlo byť? Veľmi si to želáme, tak si možno len domýšľam príznaky, prosím posúďte to vy čo máte viac skúseností. Hoci viem že si BT merám krátko... 🙂 Ďakujem žienky a veľa veľa šťastíčka každej z Vás 🙂
Ešte som zabudla napísať že cyklus mávam pravidelný, 29-30 dní 😇🥰 ďakujem za každú radu a povzbudenie
@krtisanka335 ak ti vyšiel pozitívny test ovulačný 16DC sedí podľa BT ovulácia na 18DC keďže po poslednom pozitívnom ovulačnom teste prichádza ovulácia za 12 až 48 hodín 🙂
@zojeva jéj jasné samozrejme … viem o tom len som si to akosi nespojila 😇
@zojeva čo sa týka muzeálnej fázy, je to okej mat ju pri 30 daňovom cykle 12 dni? Testovala by si na cca 10 DPO či ešte čakala?
@krtisanka335 ja mám tiež lut. fázu 12 dni. Myslim, že je to v poriadku 😊 a mám syna takze stačilo to na uhniezdenie. 10DPO by mohol byt duch viditeľný, ale je to individuálne. Testovala by som 12DPO najskôr 😊 ale tiež niekedy nevydržím a testujem skôr 😀
@zojeva ďakujem no som netrpezlivá, hlavne mi teraz tie teploty nedajú spať 😂 hoci možno sú u mna bežne take vyššie keďže sa prvýkrát meriam BT a nemám to s čím porovnať 😃 aleee snažíme sa o prvé bábätko pričom sa aj kúsok bojím skrz tu štítnu žľazu a že okolo mám veľa kamosiek čo sa im nedarí 🥹
@krtisanka335 chápem ta, tiež som bola taká netrpezliva 😀 trvalo nám tiež rok kým sa podarilo a teraz už tiež pol roka nič, ale teraz to beriem inak samozrejme keď mám už jedno dieťa. Ale neboj sa a hod sa do pohody ako sa vraví 😀 a uzivaj si hlavne svoj život ♥️
@saxano2222 držím 🙏🙏🙏 kedy testujes?
@saxano2222 wauuuu tak toto vyzera brutaaaalne!!!! Silno drzim prsty!!!!!!!;)
@saxano2222 tak to je úplná paráda môj sa ani nechytá 😀
@iam24 @bejka90 dakujem baby
@nikol114 ale prosim ta, hlavne ze sa drzis hore, vyzerato tiez ukazkovo. testujes?
ja som dnes, ale neboli sme si s muzom isti, ci to nebude len nejaky kanalik 🫣 (livsane test), nechceme sa tesit predom, po nasej narocnej ceste a negativnych skusenostiach. uvidim napo/zajtra 🫠
@saxano2222 takze testik už ti začína ukazovať dve ciarocky ? 🙂 ja som dnes chcela testovať z prvého mocu ale nejako som na to zabudla uvidím zajtra už mám aj nachystané v kúpeľni 😀držím palce silno 🙂

@sandra299 no ano takto som to pochopila aj ja, ibaže v mojom pripade by som rada dala sancu kazdemu cyklu,preto sa toez cudujem ze dr nenavrhol folikulometriu aby sa teda progesteron nasadil az po ovu..