Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@saxano2222 držím palce a prepáč taká blbá otázočka ale ako by si identifikovala ten výtok lebo tiež dnes mám taký hmmm iný cítim sa stále mokro
@nikol114 ja mam taky ako pri ovu… 🤷🏼♀️
@saxano2222 nehodis foto testu?
@bejka90 radsej tu nejdem saskovat a fotit duchov 🙈 ozvem sa s novym ;)
@cukrik93 joooj to ma mrzi, mne tiez stitna blokovala celu ovulaciu pred par rokmi a v decembri mi zistili ze sa znizena funkcia premenila na hashimota (autoimun.Zapal)
Neboj ked nastavite liecbu tak si do mesiaca fit a upravia sa hodnoty. Telo reaguje rychlo na tieto lieky 🎉
@saxano2222 no v to dufam,ze sa to rychlo upravi,len otazka je,ze kedy ma tam vezmu 😏 skusim zajtra v praci skocit,uniforma obcas ppmoze 😁
@saxano2222 zajtra očakávam foto testu s // 🙏😇
@iam24
@bejka90 dievcata z ranneho ducha je slaba ruzova ciarka na pepine ❤️ (nevydrzala som do rana). tak sledujem dalej a uvidime, zatial sa tesim viac menej tak opatene…
@cukrik93 pocuj a rovno na endokrinologii povedz vysledky resp ukaz, mne 1x tiez nastavila dr hned liecbu (isla som tma tiez s vysledkami z HP) a az o mesiac ma objednala na odbery aby si porovnala. skus zavolat doobeda. drzim palce na skory termin ;)
@saxano2222 ooo potichucky gratulujem a drzim palceky 🙏❤️ ano tak mam v plane,ze ukazem vysledky,poviem co je vo veci a snad nejak obstojim,uvidime..snad sa mi podari zajtra pocas sluzby tam ist 😏☺️
@marinecka95 ejha vyzerá to skvelo 💪🥰 len nech to už neklesá
@marinecka95
@krtisanka335
baby drzim palce 🙏🏻🥰
Tak nič z toho dnes mi klesla teplota na 36.84 , test negatívny
@saxano2222 ahoj no ako testovala si aj dnes?🙂
@bejka90 ale mozno teraz vyskoci teplota ;) ja som mala ovulaciu asi az 4dni po ewcm a cely mesiac ovu testy negativne!! 🥺 ja mam 30rokov ale svojmu telu tiez obcas nerozumiem, ale uistujem sa v tejto skupine ze nie som jedina 🤣
dnes som nerobila, vcera bola pekna ciarka, tak zajtra nech vidim ci zosilnela 🥰
@krtisanka335 no uvidíme 🙂 nejako to neprezivam, máme len prestávku po dvoch KET 😉
@saxano2222 držím aj ja palčeky nech čiaročka silnie 😍 ja sa snažím to dako neprežívať je to len prvý mesiac čo meriam teplotu snáď pochopím lepšie ten moj cyklus 😇 niekedy je to zaujímavé ale uvidíme 😇
Inak, videla som na tvojom profile že BB tak ako ja 😇 nemáš náhodou nejaký zaručený tip na dobrého endokrinológa a gynekológa? Žijem tu už dlhoooo ale lekárov mám stále u našich v Lučenci a už by to bolo aj zmeniť ale akosi som nemala chuť to riešiť 😄
Ahojte, chcem sa opýtať, keď mi graf nevyznacil ovulaciu, ale podľa príznakov typu hlien a bolesti si myslím že bola, viem si ju tam nejako doplniť ručne ja? Používam appku Fertility Friend.
@domi27domi ahoj no citaj vyssie moj dnesny prispevok.... mala.som hlien par dni aj ovu bolesti a podla teploty ovu este nebola...tak ked ti apoka nevyznacila tak asi este nebola... n oaspon moje teploty tomujasne nasvedcuju. Hod graf a pozrieme sa 🙂
@bejka90 začiatok mesiaca som orezala schválne lebo to som bola nachladnutá takze tam to bolo divne 😂
@krtisanka335 môže to byť kľudne aj pekná čiarka ale pepino naozaj takéto čiarky robí aj neotehotným. Nechcem ťa oberať o radosť ale naozaj by som stála nohami pevne na zemi. Odpoveď ti dá test inej značky. Držím palce
@marinecka95 jasne , držím sa pri zemi ale naozaj som sa vždy testovala pepinom… plus som mala pocit že je niečo inak a mám aj teploty pekne vysoko … ale jasne držím sa pri zemi a ani sa neradujem… skôr som v šoku … budem testovať tak o 2 dni (no dobre to asi nevydržím až tak 😃) len na mna myslite 😍
@krtisanka335 no podla mna je dost silna ta ciarka a na to ze to je len 9dpo.. ja ked som robila s tymto pepinom a mala biochemicke tak na cca 13dpo som mala slabsiu ciarku ako je tvoja..tak drzim palce nech je prava a silnie 🙂

@nikol114
ale skor nahananie duchov 🫣 kupila som si este jeden tak uvidim aj podla teploty, ale chcem tomu velmi verit mam aj take pichanie v podbrusku a aj iny vytok nez pred MS. a mozno si telo zas ide svoje , kazdy cyklus iny 🙈
super tak nech mame zajtra pozitivnejsie spravy a to doslova 🙏🏻 tiez drzim palce