Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@krtisanka335 wau no na 10dpo ty kokso dobre silna ciarka 🙂
@marinecka95 drzim prsty graf vyzera naozaj dobre
@bejka90 nerobím si žiadne nádeje, stojím nohami pevne na zemi 😂
Krásnych grafov bolo ajajaj 😎
@bejka90 hej tak 10-11 DPO by to malo byt … to je asi dobre ciiii? Totálne mám zmiešané pocity 😁🙏🤞
@krtisanka335 krasna ciarka bud sa skoro uhniezdilo alebo dvojicky 😉
@ereska no to snáď nie 😱🥰 stačí jedno 😍 každopádne ja si myslím že som mala OVU skôr podľa príznakov a graf mi to zle vyznačí, lebo je to prvý mesiac čo si meriam BT a zo začiatku nie úplne v rovnakom čase 😂
@krtisanka335 ja som tiež už na 10dpo mala pekné čiarky a aj pekne silneli. Aj hcg v krvi mi tak stúpalo, čo som sa zľakla či nebudú dvojky. Aj dr hľadala, nenašla. Ubezpečila ma takto má vyzerať správne sa vyvíjajúce tehu. Už druhýkrát mi posunuli termín pôrodu skôr. Najprv kôli krátkemu cyklu a skorej ovulácii, o tom sme vedeli. Jeden týždeň mínus. A na poslednom screeningu o ďalší týždeň. Proste vraj bábo je zdravé krásne, a nemáme to riešiť. Takže teš sa zo skorých čiarok. Ja ak som bola správne tehu tak vždy na 10dpo už musel byť minimálne duch. Bohužiaľ z iných dôvodov potraty v 7-9tt. Teraz už ale ideme snáď až do konca. Držím ti prsty🍀.
Zienky podla apky nebol pozitivny,ale podla mna ano,ciarka bola tmava ako kontrolna,v noci som mala bolesti na pravej strane take bodave trvalo to cca 1-2hodiny ostatne predtym a aj potom su slabe,teplota stupla..dufam,ze bola ovu i ked ma prekvapilo ze tak skoro,no od 1dc som pridala vceliu matersku kasicku plus gynex a dikirogen mam uz stvrty mesiac..akurat neviem ci z toho sexiku by to mohlo vyjst 😏 Pri tych testoch su aj časy,takze realne ak bol test pozitivny vcera rano,tak ovu mohla prebehnut v noci ci? Este poznatok ze mam od vcera citlive bradavky 😁 a vcera rano bolo aj vela egg hlienu,dnes zatial sucho 🤔
@bejka90 držím palce 💋
@lenusa20 dakujem dúfam že bude všetko okej, kramy mi ešte nemeskaju a aj tak mám tendenciu robiť si testy stále … dnes som nemerala ani teplotu ani som nerobila test idem na víkend k nasim takze sa otestujem az v pondelok ráno 😁 čo je vlastne super na moju psychiku,lebo mám tendenciu testovať sa každú chvíľu, už sa mi aj snívalo že čiarky sú slabšie 😱😃 včera som dokonc aj zvracala a stále má napína a boli má hlava a točí sa mi… vravím si a ukludnujem sa že je to dobre 🥰 moje dni by som mala dostať v nedeľu čo teda dúfam že sa nestane 😍 nikdy som nebola ustrachanejsia ako teraz zrejme 😍
@bejka90 super, vitaj 😍😍 myslím na teba, ja už nemeriam nie som doma ale som mega nedočkava kým si opäť urobim test … snáď nepríde to čo nechceme 🙏🤞
@marinecka95 😍🙏
@krtisanka335 snáď budem nasledovať teba 😍
Zajtra/pondelok by som skúsila test - ak by náhodou tam tie // vyskočili tak aby som hneď mohla telefonovať na hemato a reproimuno.
@marinecka95 potom daj vedieť, ja sa ozvem v pondelok s novým info, snáď bez menštruácie a s dvoma silnými čiarkami 😍
@marinecka95 dakujem napodobne ;)))
@krtisanka335 verim ze tebe uz nepride;))) a u mna no neviem velke sance tomu nedavam, minuly mesiac muz na antibiotikach a ani sme sa nejak casto nesnazili takze neviem no. Ale mala nadej je stale 🙂
@bejka90 😍
@bejka90 @marinecka95 takto mám posledné testy, ten posledný dnes v noci o 1:15 😁 zobudila som sa a myslela že je ráno 😂 už sú ale zaschnute v limite nevôli až take tmavé … ja budem musieť volať na endokrinológiu zvýšiť dávku, donedávna som mala zle výsledky len posledné boli fajn tak sa dosť bojím … a vlastne ani neviem kedy ísť k lekárovi, cca 7-8 týždeň? Snáď to bude oki dovtedy 🙏
@krtisanka335 gratulujem este raz, tak uz je to jasne 🥰
ja v pondelok volam na endo (tiez mi asi automaticky navysi) a gyn ti sam urci termin , teda min mne tak predtym robila, podla poslednej ms, a presne okolo 7tt aby rovno potvrdil AS.
drzim palce 🙏🏻
@krtisanka335 krása 💋
@saxano2222 ja som ešte v šoku že či mám ísť ešte k môjmu a potom volať nejakému novému v BB alebo čo robiť 😂 každopádne asi ešte počkám kým/ak mi budú týždeň meškať, mám doma ese digitálny test a potom sa už ozvem aj lekárom… stále tomu neverím 😁 držím palce aj tebe, snáď tá štítna nebude robiť neplechu úprimne má to kus stresuje 😇🙏
Ahojte žienky , v prvom rada sa úprimne teším tým pozitívnym správam čo tu čítam všetkým vám držím palce 🙂 chcela som sa vás opýtať či ste niekedy mali taký menzes že normálne mi začal vo štvrtok ráno zdal sa mi nejaký hnedý čo môže byt staršia krv tak reku dobre v piatok som mala take slabulinké krvácanie a dnes mi príde že skoro vôbec nemám menštruáciu úplne slabá čo dakedy bože nestíhala som meniť vložky na tretí deň , mrchu mávam tak 6 dni ale teraz po prvýkrát niečo take tak ja neviem :(
Mňa by zaujímal Váš názor….ja som bola odsledovať ovulaciu k Dr. Prišla som štvrtok, povedala, že ovulacia prebieha, že aj vyteká tekutina z folikulu akurát. Posledný styk v utorok takze asi moc skoro. Piatok ešte ale teplota stále nízka až v sobotu stúpla. Takze až dva dni pred vysokou teplotou môže byt ovulacia ? Ja som myslela že v deň poslednej nízkej 🙈

@krtisanka335 ďakujem ❤️💋