icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

saxano2222
1. feb 2023

@marinecka95 skoda, uz som sa tesila ze dalsia sa prida :( januar bol celkom uspesny v tejto skupine.
ak ak nie tehotenstvo nech rychlo prude Ms a mas dalsi cyklus=dalsiu sancu 💚

patkajj
1. feb 2023

Žeby som to vcera zasa zakrikla ?😖😖

bejka90
1. feb 2023

@marinecka95 jojskoda :( a mas aj priznaky na ms?

marinecka95
1. feb 2023

@majulka098 ja neviem, myslím, že by už aspoň 👻 bol

marinecka95
1. feb 2023

@bejka90 žiadne príznaky, pocity nič 😂 len negatívny test

majulka098
1. feb 2023

@marinecka95 tiež si to hovorím (len viem, že niektorým až po termíne ms sa niečo ukázalo), mňa len stále popicháva pri pravom vaječníku a nie je to nič príjemné a to som v takom rozsahu nikdy nemávala, takže inak ani ako pred MS sa necítim, zvláštny cyklus ... Uvidíme 🤗 tak ale vy už riešite aj umelé, že?

patas011
1. feb 2023

Ahojte žienky, plánujeme s manželom rodinku tak som si začala prvý mesiac merať BT. Čo si myslíte o mojom grafe? Cyklus mám 31-32 dňový. Má význam testovať alebo skôr počkať do toho 4.,či sa nedostaví ms? 🤔 Vopred ďakujem za každú radu/reakciu 🙂

saxano2222
1. feb 2023

@patkajj zvlastny graf, ale ais ziadnu zarucenu radu resp odpoved ti nedame. Mozno HP na dalsi mesiac ci je vsetko ok. ale mozno len tento je cudny a dalsie budu ok. vies porovnat ci mesias 1x?
ak bola ovulacia tak mi to pride na nedostatocnu cinnost zlteho telieska - progesteron zapricinuje rast teplot co u teba nevidim.
Ovu testy si si nerobila tento mesiac nahodou?

saxano2222
1. feb 2023

@patas011 graf vyzera fajn ;) ovulacia potvrdena grafom aj testami, idealny svet toto 🤪
urcite pockaj s testovanim, 9-10DPO nemusi nic ukazat aj keby si bola tehotna… ale viem ake sme nedockave niekedy, takze toto rozhodnutie je len na tebe. ak je to prvy cyklus meraj do konca budes vidiet bid sa drzia hore teploty (tehu) alebo pokles den pred alebo v den Ms. budes mat celkovy graf od zaciatku do konca. drzim palce ☺️

patkajj
1. feb 2023

@saxano2222 Meriam už 3 mesiac. Len aby ta nezmiatli tie vysoké teploty. Každý mesiac koncom cyklu skončím chorá s teplotami na minimálne týždeň. Minulý mesiac som mala 39 tak som to tam ani nemerala.

patas011
1. feb 2023

@saxano2222 ďakujem krásne za odpoveď 🙂 určite počkám s tým testovaním, keďže sa so všetkým ešte len oboznamujem, nie som až taká netrpezlivá 😀 nejaké extra zmeny nepociťujem, skôr také typické ako pred MS (bolesť krížov, sem-tam pobolievanie..) Uvidíme. Ďakujem pekne 😊

marinecka95
1. feb 2023

@majulka098 áno, dva vklady už máme za sebou.
Držím palce

saxano2222
1. feb 2023

@patkajj mas kazdy graf jedinecny, ale ktovie ci aktualne nie je az dnes ovulacia predtym si mala na 22DC, ale to je len take tapanie a nastrely 🙈 ale zvyknes v lutealnej faze mat teploty vyssie az ku 37 tak sa mi to nevidi dako…
mezi ma ze neviem pomoct
ale potom napis za par dni ze ako si na tom ci sa zmenilo daco ;)

majulka098
1. feb 2023

@marinecka95 tak snáď to do tretice vyjde ☺️ možno aj pred ešte, ale hlavne to dotiahnuť do konca 🙂 ... Ja tipujem dnes ešte 1DC podľa bolestí 🙄

marinecka95
1. feb 2023

@majulka098 tak tak dotiahnuť to do úspešného konca 💋
Oj to ma mrzí, testovala si?

zojeva
1. feb 2023

Baby, mení sa Vám LF ? Ja som mávala vždy na 13 DPO a teraz nič. Test biely. Mavate to niekedy ? Že sa vám zmení LF?

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
1. feb 2023

@zojeva skôr si myslím,že sa ti posunula ovu,a tým sa ti posunie aj LF.aspom ja to tak mávam.

cukrik93
1. feb 2023

baby tie ktore ste brali utrogestan,ustne..mali ste nejake vedlajsie ucinky? a ma vobec zmysel merat bt pri uzivani progesteronu?
Vdaka za odpovede ☺️

bejka90
1. feb 2023

@zojeva ano ja ju mam uplne rozhadzanu neviem ako je to mozne ked ma byt rovnaka...raz mam 13 dni raz 15 minuly cyklus 10...:( takze sa ani na to nemozem spoliehat nikdy :,(((

saxano2222
1. feb 2023

@zojeva
ja som mala asi rok 11-12dnovu LF, posledne cykly potom bum 14-15. Neviem preco, ale kazdopadne, ano moze sa to stat 🤷🏼‍♀️

saxano2222
1. feb 2023

@cukrik93
brala som/beriem, bez vedlajsich ucinkov ;) nezda sa ti nieco?

zojeva
1. feb 2023

@mirus11 podľa meraní a utz neposunula preto sa pýtam na tu LF 😊

zojeva
1. feb 2023

@saxano2222 začala som gynex brat pred mesiacom možno aj to 🤔

majulka098
1. feb 2023

@zojeva ja čo mám odpozorované, zatiaľ ale iba s ovu testami a stále krásne ukáže, tak mám 14-15 dní, minulý mesiac 15 a teraz 14, lebo dnes už 1DC 🤨

majulka098
1. feb 2023

@zojeva gynex beriem cca 4tý mesiac a mne to hlavne zvýraznilo symptómy, hlavne ovu cítim úplne a predtým som nemala ani páru o tom a možno aj trochu upravilo cyklus, že nemám tak dlhé cykly úplne ako pred braním HAK ... Ale nechutí mi 😅

majulka098
1. feb 2023

@marinecka95 dnes ráno som testovala a nepoškvrneného snehuliaka by som z toho mohla mať 🤣 takže už sa mi aj rozbehla MS, oddnes teda počítam opäť 15-16 dní do ovu testovania a snáď mi to ukáže aj BT podľa toho, keď už mi dnes konečne prišiel teplomer ... Chlapovi som objednala folandrol, lebo mi vravel, že ho brať teda bude a to je už zázrak, asi sa chce spermiogramu vyhnúť 🤣 a sebe som objednala fertipronu inositol a metylfolát, že skúsim no, ale listovku beriem už dlho ... A ty si zatiaľ máš nádej ešte, či už tiež ďalší cyklus počítaš?

marinecka95
1. feb 2023

@majulka098 no tak s takým arzenálom to musí vyjsť 😉 držím palce
Noooo ja? MS zatiaľ nikde čo je zvláštne, LF bez progesteronu mám max 11 dní. A k tomu ten graf, test negat. Uvidíme. Nejako to nesilím, ja verím, že ďalší vklad s nasadenou hemato a reproimuno liečbou bude úspešný ❤️

majulka098
1. feb 2023

@marinecka95 tak možno ešte vykukne na teba dušík, ktorý bude silnieť ☺️ človek nikdy nevie ... Ale budem držať všetky prsty a palce ❤️ ... Ja sa pre zmenu nevyznám v repro a hemo, to som neriešila ešte ... A arzenál, no snáď k niečomu bude, minimálne si zlepším krvný obraz 🤣

cukrik93
Autor odpoveď zmazal