Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 ďakujem, naozaj zostáva len test zopakovať a buď príde MS alebo to budú // a začne stres 😝
@marinecka95 ja som ju tam videlaaaa ❤️, keď som si odmyslela farbivo z krvi, lebo väzbe myslím, že okolo tej čiarky je krv a preto je málo výrazná ☺️ nebudem ešte blahoželať, ale silno držím prsty, nech sa udrží 🤞
@majulka098 ja som akási skeptická v tomto … uvidíme najbližšie dni 🙂
@marinecka95 rozumiem, po toľkých pokusoch, ale budem myslieť na teba a na tú čiaročku, aby len milo prekvapovala ☺️
@majulka098 ďakujem, budem podávať info 😁
Ahojte žienky, idem tu s ďalšou otázkou. Dnes ráno som si namerala teplotu 37.1. O 10 min. neskôr som len tak zo zvedavosti 🙈 merala opäť a mala som 36.9 a 36.8... Platí stále tá prvá teplota, ktorú si zapísať? Môže to tak skočiť v priebehu 10 min.?
@marinecka95 🫣 tak toto je napínavé 😀
@patas011 žienky snáď odpovedia, ja v tom ešte takto prax nemám 😀
@majulka098 na nervy 😂
@marinecka95 no to je ozaj napinave 😁 snad to skonci // 🙏 ale na tom druhom vidim nejaky tienik neviem ci mi to nieco skresluje alrbo je to len kanalik 🤔 neviem co je to za test,testovala si nim uz? Na tom z krvi pekne vidno čiarku
@marinecka95 nemôžeš byť ešte len 10dpo? To by vysvetľovalo tie negatívne testy, ale zase na tom krvnom vidím.
Tak ja hlásim 1DC 🩸ale tento mesiac som aspoň zistila, že ovu mávam 2 dni pred zvýšením teploty 😊
@marinecka95 toto sledujem 😳 to je zvláštne som zvedavá
@patas011 mne sa to obcas stavalo neviem ci blbol teplomer, potom som zapisala priemernu teplotu 🤪
kde merias?
@marinecka95 akoze tie testy si z nas robia asi srandu!! Alebo budes patrit do vynimiek kedy ukaze test az 2 tyzdne po meskani :D ale.teploty su kraasa
@marinecka95 inak tiež sa prikláňam či to nebude 10DPO len
@marinecka95 noale teoreticky mozumat dievcata naozaj pravdu ze nozes byt dnes len 10dpo a preto tie testy.... hm? Je tam z toho 5dpo vacsi skok ale vtedy ako to vyznacilo aj ked neviem no ked tam predtym bolo dodrzane pravidlo..tu sa na nic neda 100% spoliehat :(
@cukrik93 ten test je čínsky a nikdy mi nič neukázal, keď to bolo tehotenstvo čiarka bola pekná. Áno čosi na ňom vidno, na intime ale úplne nič
@bejka90 no uvidíme 😂
@iam24 no uvidíme ako to bude pokračovať ďalej, tiež som sa nad tým zamyslela či ovu nebola predsa neskôr ako mi vyznacilo v grafe
@marinecka95 som asi viac nedočkava. Budem čakať aj na zajtrajšok. Držím ti palce. Snáď to bude posunutá ovu a ms ti už nedorazí.
@iam24 ďakujem za podporu, uvidíme 😀
@marinecka95 jaj tak..no kazdopadne je to zaujmave a som nedockava asi aj za teba,ze ako to nakoniec dopadne 😁
@cukrik93 no baby ste zlate 😂 ja som celých 5 rokov sama záhada 😂
@zojeva to sme na tom podobne, ja 3DC .. tento mesiac budem prvýkrát merať BT 😀
@saxano2222 v ústach. Teraz neviem či mám vymeniť teplomer alebo radšej merať raz a dosť 😂
@patas011 no vies co tam sa meni teplota viac, spis s otvorenymi zatvorenymi/ kychas/ napijes sa.
odmeraj raz a uvidis ako bude vyzerat graf, pokial teplomer nestrajkuje tak su to len fyziologicke zalezitosti
@saxano2222 väčšinou odmeram len raz ale dnes som 1 deň pred očakávanou MS a myslela som si, že teplota klesne 🤔 zaujalo ma, že mi ukázalo tých 37.1 tak som to chcela overiť 😀
Či teplota zvykne klesnúť presne v deň MS?
@patas011 mne nie niekedy rano teplota rano hore a poobede pride Ms. inym babam klesne den pred. a aj u teba moze byt cyklus rozny 🤷🏼♀️

@majulka098 no ono ten test pije strašne rýchlo to farbivo, povedala som si, že od testu odídem a prídem ho odčítať v limite 5 min ako píšu v návode … potom ťahal viac a viac farbiva, čiarka ale stále presvitala.
Po zaschnutí ešte jedna foto.
Uvidíme