icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
7. feb 2023

@majulka098
@iam24
@saxano2222
Ďakujem baby, uvidíme čo z toho bude a či vôbec niečo ☺️😂
Posielam posledný test 😂

iam24
7. feb 2023

@marinecka95 sakra akože posledný? Čakám na 10tkovy :D

iam24
7. feb 2023

@saxano2222 ďakujem tak veru obavy sú stále ale ešte stále mám 10 mesiacov na otehotnenie :D ja sa totižto na Tom už iba smejem. lebo manželia sme čoskoro 5 rokov a každý rok som tehotná alebo rodím. 1. 11/2018 MA, 2. 10/2019 pôrod, 3. 9/2020 pozitívny test, 4. 6/2021 pôrod, a 12/2022 som mala MA takže ja by som každej zienke dala kúsok mojej plodnosti :D

majulka098
7. feb 2023

@cukrik93 tak na 11DPO má možno tak polovica iba nejakú čiarku, ešte tak 2 dni aspoň tomu daj ☺️ utrogestan som v živote nebrala, tak to ja neviem 😅

cukrik93
7. feb 2023

@iam24 no v nedelu by som mala dostat ms,takze este nejaka sanca mozno je,snazim sa prehovarat sa nech netestujem,zbytocne peniaze vyhodené,ale ked mi to neda..a uz vyse roka kazdy mesiac sklamanie 😔 a myslim,ze ked si po potrate tak je dost velka sanca,aspon viacero babam to tak vyslo,takze drzim palce 🙏

cukrik93
7. feb 2023

@majulka098 no praveze kopu bab uz 9-10dpo ciarky..a ja ani len naznak..na ziadnom druhu testov a to mam tri znacky 😏 skusim sa premoct a netestovat aspon dva dni 🙈😔 ale je to tazke

iamkate
7. feb 2023

@marinecka95 a toto je už druhý čínsky? Lebo tu už teda riadne pekne vidno, nemusím ani hľadať 😶

zojeva
7. feb 2023

@marinecka95 je tammm na 10 musí byt 💪🏻💪🏻

bejka90
7. feb 2023

@marinecka95 jeeej suppppper konecne nieco vidno ;)) uz sme s anevedeli dockat 🙂

majulka098
7. feb 2023

@cukrik93 rozumiem, ja som teda ani raz nemala čiarky, iba toho ducha raz, ale to bol teda iba chybný test 😅 ... Sklamanie to je, verím, tiež to mám teraz tak už polrok, ale ako niekto má čiarky 9-10 dpo, ale fakt to je taká polovica z tých, ktoré sú tehotné ... Hlavne sa snažím na to neupínať, aj keď sa snažím robiť všeličo pre to, aby sa podarilo, ale stále to musím brať s veľkou rezervou a byť v kľude 🙂 a to mám už aj vek, ale stále si hovorím, že rodili aj staršie svoje prvé 😅

marinecka95
7. feb 2023

@iam24
@iamkate
@zojeva
@bejka90
Baby ja si aj tak stále nemyslím, že by mal byť pozit 😂🫣 možno nejaké zostatkové hcg 🫣
Krvný vo štvrtok pozit a myslím, že ak by to malo byť tehu tak dnes v utorok je už úplne výraznejší aj tento 25tkový.
Ale nebojte na ráno som sa vyzbrojila Dr. Max testami 😂

cukrik93
7. feb 2023

@majulka098 no ja sa tiez snazim tak nesustredit, pomáha ked som na dennej ale ked som doma tak nad inym ani nerozmyslam a to je cele zle,o mesiac mam skusky a vobec sa neviem na nic sustredit 😔 maly mal v októbri 4 roky,uz mi taha na 30,do toho vselijake zdravotné problémy,ze niekedy chytam depku ci vobec niekedy este sa zadari 😏

majulka098
7. feb 2023

@marinecka95 tak určite sme všetky v napätí ako to nakoniec dopadne 🙂 stále je to buď, alebo 😬

marinecka95
7. feb 2023

@majulka098 ozvem sa ráno s testom 😝 uvidíme 😁
Stále mám to slabohnedé špinenie, myslím, že MS sa blíži ale akosi sa nemôže spustiť 🤕

bejka90
7. feb 2023

@marinecka95 cakame rano krasny testik ;)

bejka90
7. feb 2023

@cukrik93 joj ja co mam povedat?:D ja som doma na materskej :D takze ked som po ovu tak len nad tehotenstvom mi bezi rozum az kym nezaspim :,( :D a uz mam 32 tak by sa uz patrilo no:( no drzim oace nech aj tebe ukaze o 2 dni test ciarky ;)

majulka098
7. feb 2023

@cukrik93
@bejka92
to buďte v kľude 😅 mne je 33 a extra si s tým hlavu nelámem, a manžel je ale mladší 🤣 ... Keď to má prísť, tak to príde

bejka90
7. feb 2023

@majulka098 ja mam 32 a pol a tiez je muz mladsi :D sme.v.tom spolu :D ale.tak ja si lamem :D nechcela som mat velky vekovy rozdiel medzi detmi zeby sa vedeli pekne spolu hrat a tak rozumiet si aj v buducnosti lepsie ked je mensi vekovy rozdiel ale tak ja to nejak neovplyvnim... co bude to buee ;)

cukrik93
8. feb 2023

@bejka90
@majulka098 jaj baby,toto mi obcas dost pomoze,ked viem,ze v tom nie som sama..ale vzdy to zaboli,ked to nevyjde 😔 a tak tomu bude aj teraz,teplota klesla z 36,78 na 36,61..vcera navecer pobolievanie podbruska a krizov,dnes rano zatial tie krize..takze cakam ms 😔

iam24
8. feb 2023

@marinecka95 ako dnes? 🙂

majulka098
8. feb 2023

@cukrik93 určite v tom nie si sama, to si môžeš byť istá ... Ja som teda nikdy nemala ani len biochemko, ale ako hovorím, nikdy som to ani neriešila a teraz polrok, čo sa vážne o to pokúšame a zatiaľ ani ťuk 🫣 a to som chlapovi naordinovala, že cca mesiac berie Zn, Se a methionin v jednej tablete .. aj to je zázrak, že pri tom nehundre 🤣 a dokonca teraz už pár dní k tomu berie folandrol, asi sa tiež už dal do seba, keďže si myslel, že to bude raz dva a vidí, že až také jednoduché to nie je 😅 občas teda zadudre, že to musí vziať, ale zatiaľ vzal stále ... Inak do neho dostať nejaký vitamín bolo predtým peklo, aj keď bol chorý 🤣🤣🤣 proste chlap

patkajj
8. feb 2023

Moje telo blázni 😖

bejka90
8. feb 2023

@majulka098 moj tiez nieco berie semmitex ci tak nejako sa to vola ani meviem :D ale kupoval si to on sam etse ked sme skusali prveho syna...a odvtedy mu odtalu tak toto dobera :D ja som mala zrejem v oktobri biochem...asponmi vyslo par duchov na testoch 2 dni meskania ms a potom testy snehobiele :( a odvtedy nic zas...avraj po takych vecuach sa skoro podari..tak neviem neviem no pochybujen :(

bejka90
8. feb 2023

@patkajj tak to5o bude anovulak uz podla mna :(

cukrik93
8. feb 2023

@majulka098 no moj sa najprv tiez branil a myslel si,ze to ppjde na prvy šup,teraz berie aktivne uz druhy mesiac folandrol..16.2. ide na spermiogram..uz to je pokrok,no aspon zistime,ci je chyba len vo mne..ale niekedy slm z toho uz nestastna,dneska ma prepadla taka uzkost ze som sa az v praci rozplakala 🤦🤦

majulka098
8. feb 2023

@bejka90 tak ale viete, že keď sa jedno podarilo, tak sa môže aj druhé, u nás to je vo hviezdach, ale ja by som z preventiviek a krvi mala byť v poriadku, takže buď náhoda, že sa nepodarilo, ale s chlapom je niečo ... Mne ukázalo ducha raz, a to mamatest, ale to bol asi vyslovene chybný test🫣😅

@cukrik93 dúfam, že ten môj tiež bude brať aktívne a nevzdá to, lebo mi vravel minulý mesiac, že na spermiogram pôjde, ak sa teraz nepodarí, čo sa nepodarilo, ale ešte mu nechám tento mesiac s folandrolom a uvidíme, ak nič, tak mu to pripomeniem, že vravel o tom, že tam pôjde 🤨 ... A nebuď, to už viac by som ja mala byť, nemám ani jedno a viac rokov na krku ešte 😅

adka3321
8. feb 2023

@majulka098 moj bol taky, ze naco pojde na spermiogram, ze jemu nic nie je. ale nakoniec isiel a prisiel s dlhym nosom, lebo ho mal zhorseny, tak stichol a tiez zacal brat folandrol, sice ho bral tak kadejak, jedno balenie mu aj 2 mesiace vydrzalo 🙈🙈 a este dostal antibiotika od urologa, lebo mal cosi zvysene (uz neviem co) a nakoniec sa podarilo. sice nam to trvalo 20 mesiacov, ale uz kazdym dnom cakame kedy pride k nam nasa zabka 👶👶 takze vam vsetkym drzim palce, nech sa vam coskoro podari

majulka098
8. feb 2023

@adka3321 blahoželám ❤️ hlavne, že sa podarilo a že je a bude zdravé ☺️ ... Tiež si myslím, že spermiogram by mu nevyšiel ukážkový, ale môžem sa aj mýliť, len vzhľadom na jeho životný štýl a prácu fakt pochybujem, že by to bola nejaká sláva... Ale v tomto prípade by som bola len a len rada, keby som sa mýlila 😅 uvidíme, ako to pôjde tento mesiac, zatiaľ meriam BT prvý mesiac, predtým som používala ovu testy, ktoré mi krásne silneli a aj ukazovali pozitivitu nakoniec s klasickými ovulačnými bolesťami, ale tie pociťujem až fakt posledné 2 mesiace, predtým som netušila, že nejaké sú, asi gynex účinkuje a alchemilka 😅

saxano2222
8. feb 2023

@cukrik93 cloveka to obcas dobehne, to ze kazde rano mesias, potom vitaminy, potom dufas ze sa treafite ako tak do ovulacie, 2tyzdne cakania…
Je to uplne pochopitelne ze prisla aj takato chvila. Ale hlavu hore, lebo sa to podari 🕊️☺️
a urcite treba spermiogram, moj s tym nemal problem, nakoniec ok vysledky. Ale aspon ench viete na com ste, vela zien si usetrilo stresy ked zistili ze spermiogram nie je ok, a riesili inu cestu oblodnenia.
Ale hadam to nebude vas pripad ;) drzim palce. Este budes v lete nadavat ako ti je teplo a puchnu nohy kvoli tehu ❤️ 🤪

saxano2222
8. feb 2023

@patkajj suhlasim s @bejka90 . vyzera to na anovulacny. vramci folikularnej fazy by nemali byt az taketo skoky. :/ tak nech tento rychlo skonci a dalsi uz bude ok 🙂 skoro kazdej zene sa moze stat ze napr raz za rok neovuluje, samozrejme su aj castejsie pripady ale to uz suvisi s hormonalnou nerovnovahou. mozno len nahoda u teba.