icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patkajj
10. feb 2023

Baby myslím že som sa dočkala 🥳

marinecka95
10. feb 2023

@saxano2222 pravdepodobne až na ďalší cyklus v marci, keďže idem ešte na hematologiu 24.2 a tam mám dostať verdikt ako ideme v liečbe pokračovať keďže mám strašne komplikovanú kombináciu porúch. Bez toho nemá význam ísť do vkladu, veľký risk. A k tomu hneď na začiatku cyklu by som mala absolvovať prvu infúziu z reproimuno .. takže ešte cyklus počkáme a plánujeme na marec.

saxano2222
10. feb 2023

@marinecka95
jasne chapem, tak aby clovek isiel na istotu a eliminoval aspon to co sa da (hemato a repro). bez toho by to mohli byt vyhodene peniaze, zvytocne nervy a sklamania. drzim palce 🙏🏻🙏🏻 nech vam to obdobie rychlo ujde.
dajte este nejaku spolocnu dovolenku alebo predlzeny vikend aktivny ;)

saxano2222
10. feb 2023

@patkajj to vyzera nadejne, tak nech sa laskavo drzia hore tie teploty :P. sice neskoro ale predsa, super 🥳

patkajj
10. feb 2023

@saxano2222 ako nedávam tomu tento mesiac nejaké nádeje žeby sa podarilo už len odpočítavam dni do ms, volako s tým že som bola z tej ovu taká nesvoja, ani chuť nebola 🥲

patkajj
10. feb 2023

@saxano2222 Ale každopádne som rada že som sa jej dočkala a nebol anovulak

majulka098
10. feb 2023

@patkajj niekedy sa práve z takého nečakaného aj niečo podarí 🫣 ... Ja z tohoto mesiace tiež by som bola veľmi prekvapená, keby niečo vyšlo, vzhľadom na to, že teraz ešte clotrimazol používam, aspoň do zajtra, nedele .. a ovu cca čakám v utorok-štvrtok 😏 jediná výhoda, že chlap bude normálne doma denne poobede už 😀 teraz som ho 2 týždne pomaly nevidela

majulka098
10. feb 2023

@marinecka95 tak hlavne aby to už bolo to úspešné ☺️

marinecka95
10. feb 2023

@saxano2222 dva krát sme absolvovali bez tejto liečby, oba razy úspešné až do nejakého 8tt kedy skoro každé tehotenstvo aj mimo IVF skončilo, ak nie skôr.
Verím, že s tou liečbou to bude úspešnejšie a bábätko donosim ❤️

marinecka95
10. feb 2023

@majulka098 ďakujem. Ono je to vždy úspešné, dôležité aby to moje telo prijalo 🫶

zojeva
10. feb 2023

Baby, mám 4 antibiotiká od októbra vkuse ochoriem od syna čo nastúpil do škôlky 🤕 som z toho už n nervy. Ja neviem či sa môžeme snažiť o babetko vôbec či to nemôže nejako uškodiť keď každý mesiac som na antb. Nemala ste niektorá takto ?a všetko dobre dopadlo

patkajj
10. feb 2023

@saxano2222
@majulka098
No tak ja som už ani nepočítala že daka ovu bude, tak dva dni pred OVU sme to stihli ale poistiť sme nepoistili 🙂

bejka90
10. feb 2023

@zojeva ja som v tehotenstve brala neviem ci aj na zaciatku to sa nepamatam...ale mesiac pred terminom som brala zinnat.. mala.som crp cez 80..a syn je v poriadku nastastie... a inak ja tiez od tohto oktobra som tak casto bola nachladena...a to nemam ani skolkara :( tak neviem vela zien pise ze brali atb a otehotneli a ziaden problem ...a ja ked som citala len o nejakych liekoch ako brufen a pod. Este v case len oplodnenia, ze moze sposobit uz nejake poskodenia alebo potrat

Takze podla mna je to bud alebo :(

ersp
10. feb 2023

@zojeva moja mamca otehotnela so mnou pocas atb a silneho zapalu pluc 🙂 myslim ze som OK 😀 a vela pripadov je takych ze to telo zrazu neriesi tvoje otehotnenie ale chorobu a skor sa zadari 🙂 len treba ptm rychlo komunikovat s lekarmi, pripadne zmena antibiotik 🙂

ersp
10. feb 2023

Ahoj, pridam sa aj ja k Vam s cakanim na 2 ciarky 🙂 Mame syna 3rocneho, tak by sme chceli druhe 🙂 moje cykly su jedna velka loteria, ale podla doktora som OK, pri synovi som mala ovu 45den cyklu 😀 teraz teplota ma natahuje hore dole tak skusam aj testy, uz je velmi podobna testovacia kontrolnej, tak skor cakam na teplotu ako sa vyvinie 🙂

majulka098
10. feb 2023

@patkajj tak už iba pár dní počkáš a uvidíš výsledok ☺️ ty výsledok a ja ešte len ovu 😅

majulka098
10. feb 2023

@ersp tak to vitaj, aj keď ja meriam ešte len pár dní 😅 zatiaľ som ovu vystihla testami, keďže mám teraz o čosi kratšie cykly ako ty ... posledné 2 mesiace aj ovu bolesťami 😅 a pozerám, že berieš gynex, mne ten asi aj upravil cyklus celkom po HAK, alebo HAK mi upravil cyklus? Neviem, ale predtým som ho mala oveľa viac rozhádzaný

ersp
10. feb 2023

@majulka098 mne gynex upravi ale tak max na 40 dni..ale minuly cyklus som este nebrala, ale mala som na zaciatku cyklu atb cize mi to natiahlo na 90 dni... teraz dva tyzdne dozadu atb, ale vyzera ze moc nenatiahlo...od zaciatku cyklu uzivam gynex, inofolic a mimistar vitaminy, toto trio mi pomohlo aj pri prvom otehotneni 🙂

ladysmurf
10. feb 2023

Baby pomozte 🙏, vy ste tu take skusene. Co si myslite? Kedy bola ovulka? 16dc alebo az 19dc. 16dc som mala pozitivny ovulacny test. 19dc uz negativny test. Dakujeeeem 😘

cukrik93
11. feb 2023

Dievčatá hlasim 1dc ..pokracujeme v snazeni 🤷😁

cukrik93
11. feb 2023

@ladysmurf ahoj,ja to vidim podla teploty skor na 19dc..uvidis zajtra by ti ju malo vyznacit

ladysmurf
11. feb 2023

@cukrik93 no ked tam ponecham ten pozitivny ovulacny test tak to urci na 16dc ale ked ho zrusim tak prerusovanou ciarou na 19dc. Nuz kedy naozaj bola ovulka zistim az ked pride (co dufam ze nepride) menzes. Mne sa len zda pozde prist ovulacia na 3 den od pozitivneho ovulacneho testu. Vacsinou mam ovulaciu do 12 hodin.

bejka90
11. feb 2023

@ladysmurf ahoj, podla mna jednoznacne na 19dc... po 16tom dni ti nerastu teploty.musis mat po ovu 3 dni vyssie teploty ako 6 dni predtym

silviaeli
11. feb 2023

@cukrik93 chapem, ale je rozdiel medzi telesnou a bazalnou teplotou 😊
Ja som dnes 29DC teplota 37,16
Cyklus mávam 27-29dni
Čo znamena ta teplota, nemala by pred MS klesať??

bejka90
11. feb 2023

@cukrik93 skoda :(

sonya6
11. feb 2023

Ja už čakám príchod MS, ale podľa grafu - môjho prvého v živote 😁 môžem povedať že OVU bola 17dc tak???

majulka098
11. feb 2023

@ersp tak môj najdlhší cyklus bol tuším 68 dní, celé leto 😅 .. a to sa asi tak 2x stalo .. inak býval 33 - 40 dní ... Teraz po vysadení HAK, čo je polrok, tak 29-32 a aj ovu mávam podľa testov každý mesiac s LF 14 dní (13,15 som mala iba raz) ... Takže som celkom rada, že mne sa vyhli problémy s cyklom ako takým po vysadení HAK

majulka098
11. feb 2023

@ladysmurf záleží, či bol test v ten deň vážne pozitívny, či na druhý deň by nebol ešte viac tmavší , ak si ho teda nerobila aj ten druhý deň

cukrik93
11. feb 2023

@silviaeli ano ja viem,ze je medzi tym rozdiel,ale prislo mi zaujmave ze som mala aj cez den teplotu vyssiu...ale sak to je jedno uz..mne sa uz stalo ze v den ms som mala najvyssiu teplotu doposial nameranu a to 36,8 a ms prisla potom v priebehu dna..u kazdeho je to rozne,este ti moze klesnut,alebo sa bude drzat,ak sa udrzi tak skus testik ☺️

ersp
11. feb 2023

@majulka098 ja som HAK neuzivala nikdy, ale ja mam od zaciatku take sialene cykly, asi v 18stich to gynekolog riesil tabletkami hormonalnymi, pokial som ich brala bolo ok, ked sa znizilidavky a vysadili som bola nazad...ale kedze som sice po 2 rokoch otehotnela nejak to neriesil, ale teraz sme rozhodnuty ak sa polroka nebude darit zmenim lekara nech sa to riesi (stitnu som mala pred 5 rokmi vysetrovanu a hornony boli OK)...