Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp tak ja som tiež mala zvláštne cykly, doktorka to riešila tiež nejakými tabletkami, bolo to dávno, nepamätám ani akými, ale viem, že mi z nich bolo zle, tak som to neriešila potom ani ja už... Každý mi vravel, že sa to po tehotenstve upraví, ale ja som tehotná ešte nebola, takže som potom 3 roky brala HAK a s manželom už teraz sme sa po svadbe rozhodli, že ideme do toho, ja na to vek mám už dlho 🤣 ale nikdy som nemala pocit, že vyslovene musím mať dieťa a to mám deti naozaj rada ... No a teraz by som bola aj rada, keby to vyšlo
@majulka098 no mne ani porod nepomohol, 2 roky som kojila, prve kramy po roku, to som myslela ze umrem, 3x v noci mi pretiekla najvacsia vlozka...potom rok nic a od kojenia ako sa im chce...ako na mna vsetci doktory kukali ze som otehotnela v tak dlhom cykle ze to vacsinou su anovulaky 😀🙂
@cukrik93 jaaj ty si to tak myslela..och ja som to ináč pochopila😅nevadi no..🤦🏻♀️
A…tak to som veľmi zvedava, aká bude rano..no inak tiež zatiaľ najvyššia bola dnes..test?🫢dnes som nad tým rozmýšľala, ale bojím sa urobit..🫣
Zajtra to bude 30DC to mam raz za rok..dlhsi ešte nebol tak som veľmi zvedava čo sa deje..
@ersp tak tiež kolegyňa otehotnela s cyklom asi okolo 50 dní .. a mala problém s dátumom pôrodu, lebo jej ho vypočítavali na 2 týždne skôr, no ona sa s nimi hádala, že neprenáša, že otehotnela neskôr 🤣 ... A bola si tým istá úplne, lebo mali len jednu príležitosť v tom mesiaci s manželom 🤣 ... Tak to telo naše niekedy nám dáva zabrať .. ja som sa tiež včera divila, prečo má bolí brucho ako pri ovu, pritom do ovu mám ešte 5 dní asi 😅
@majoralka ja dúfam že mne iba telo haprovalo a bolesti brucha nebola ovu 😅 na 11ty deň ... Lebo inak mávam okolo 15-16 DC ... Keďže z piatka na sobotu som ešte použila clotrimazol 🫤
Ale podľa teploty a testu by to ovu byť nemala 😅
@majulka098 noo u mna tiez bolo celkom komicke, kedze na vsetkych vysetreniach chceli termin poslednej MS 😀 ale ja som vedela kedy sa nam zadarilo tak podla toho sa riesil termin porodu a maly sa vypital 4 dni pred terminom 🙂
Ahojte žienky , čo myslite prebehla už ovulka ?
@sonya6 urobiť testík, na 14DPO by už malo ukázať ☺️ ak tam teda bola snaha o to
Pozerám, že bol robený, hm ... Tak možno iba zblblý cyklus, alebo ešte ukáže 🫣
@majulka098 ak som dobre pochopila sa vajicko uvolnije prave pri nizkych teplotach 🙂
@ersp tiež som to tak pochopila od dievčat, čo tu skedujem, plus som si jeden, dva články prečítala, ale celkom zaujímavé, čo sa všetko deje v tele ... Tak ešte by som asi klesať mala 2-3 dni ... 😅 Ale som zvedavá, či sa môže podariť aj pri tom, keď som mala clotrimazol, od dnes už nemažem, včera už som sa cítila dobre, tak iba pred spaním som si namazala iba von
@majulka098 práveže dúfam že test neukáže nič ale robila som pre istotu, máme dve deti tak tretie neplánujem 😁 BT meriam aby som poznala cyklus 🙏
@majulka098 ten gel je na mykozy? Mne akurat v sobotu zacala mykoza jak vzdy 2-3 tyzdne po atb...posledne snazenie bolo v piatok este 😀 a vyzera ze vcera ovulka 🙂 mozno dnes poistime ale asi nema vyznam 😀

@bejka90 skoda 😔, pekne sme sa snazili a zbytocne 😕. Nevadi, mam nakusene testy, vyskusame na buduci mesiac.