Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp áno, clotrimazol je na mykózy, kvasinky, buď je originál clotrimazol značka, alebo canesten, jenamazol, to sú také najbežnejšie asi .. občas to mávam 🫤, niekedy rok nič a potom 2-3x za polrok
@majulka098 mne sa to objavilo teraz, takze budem musiet zbehnut do lekarne nieco vhodne aj ak sa zadarilo nahodou...mne sa to vzdy po atb objavi...
@ersp ja som čítala, že vagilact c ešte, že ten aj v tehu sa môže ... Ale inak v tehu je najlepšie to konzultovať s doktorom ... Prípadne pri braní atb je najlepšie probiotiká si dávať zároveň aj dole, odporúčané sú gynimum... A aj po preliečení clotrimazolom potom zavádzať probio dole
@majulka098 ako co som kukala nejake fora a clanky, nejak to tehotenstvu samotna mykoza nevadi, len je to diskomfort, u mna to neni nic neznesitelne, len citlive. Ak by sa mi potvrdilo tehotentvo hned by som to riesila 🙂
@ersp nevadí, ale že niekde píšu, že predčasné pôrody a podobne, ale ktovie, ja som tehotná nikdy nebola, ale v zdravotníctve sa pohybujem a nejaké info sa predsa na ženy nalepí a čo to aj vie 😅
@majulka098 tak predcastny porod to ano, ale to je daleko pre nas 😀
@majulka098 no ja mam asi chronicku mykozu kazdy mesiac sa mi objavi niekedy viac niekedy len slabucko....uz to nemam sily riesit ale porod som prenasala 9 dni a sla som na vyvolavacku :D takze nemala.som predcasny kvoli mykoze 🙂
@bejka90 tak ja netvrdím, že musí, ale je to vraj jedna z príčin... Mne bolo vyslovene povedané u doktorky asi v októbri, jak som to mala naposledy, a fakt som necítila nič, že je tam nejaký nábeh na to, že mám minimalizovať sladké, bazény atď, no niekomu biele pečivo to robí tiež vraj ... Ja som si teraz skúsila objednať, že prípadne skúsim doliečiť, keď tak s niečím z tohoto: vitagyn c, globule natrium tretraboricum, gynella silver caps ... Čítala som recenzie a že skúsenosti dobré... Mňa už to štve ako dosť ... A samozrejme v takom prípade aj chlapa treba preliečiť aspoň krémom na týždeň
Dievčence, myslíte, že sa mi posunula ovu zo 16 DC na 13? Ako mala som už predtým ovu testy aj o trošku tmavšie (stále som ich robila po práci okolo 16-17tej a stále krásne počkal na moje meranie, nikdy som neprešvihla), ale vážne neviem 😱 a včera som mala nonstop pocit mokra, aj dnes ráno a teraz poobede akoby biely výtok ... V tých výtokoch sa nevyznám, neznášam ich celoživotne 🫣 či je možné, že zajtra bude ešte tmavší? Nemám inak žiadne bolesti, možno čosi som trošilinku cítila, ale nič extra, skôr iba črevá
@majulka098 skus zajtra, ja som mala slabsiu a vyzera ze 2 dni po najsilnejsom som citila pichanie (vcera) a dnes hore teplota vystupila, uvidim o par dni ci prebehla 🙂
@ersp tak asi pred pol hoďkou začali ovu bolesti, takže neviem vôbec ... 🙄
@majulka098 ja hrozne nemam rada testy, lebo pre mna 2 hodiny nepit je hroza, ked malo pijem mam migrenu, potom hladat 50 odtienov ruzovej a aj tak je s toho debil 😀 pri synovi som mala dva dni mega silne ovu testy, teraz max den aj to musim vystihnut...
@marinecka95 držím palce 🥰🙏
@ersp tak ja som nejak tie odtiene hľadať nikdy nemusela, keď bol pozitívny, tak vážne mi vyskočila testovacia hneď tmavá ... No som zvedavá, urobím ešte dnes jeden test a uvidím, či vyjde tmavšia, aj keď pochybujem nejak, ale ešte ma dnes pekne bolí to brucho ... Ja som si ten test zatiaľ do grafu nedala zapísať, počkám kedy mi vyznačí graf bez testu ovu .. a ja som sa na tento mesiac celkom tešila a verila som, že to teraz vyjde a úplne ma prekvapila pozitívny test o 3 dni skôr 🙄 tak neviem, či sme to vôbec s manželom vystihli .. dnes mi hneď stúpla teplota, uvidím zajtra ... Keby bola vážne ovu včera, tak dnešná snaha by už asi bola k ničomu, že?
@marinecka95 pridávam sa, držím prsty ... Ja som dostala tento mesiac šokovú terapiu s posunom ovu o 3 dni skôr asi 🙄 a tak som bola nastavená pozitívne, že tento mesiac to určite vyjde a neviem ani prečo a teraz neviem, či sme to stihli vôbec 🫤
@nikol114 dakujem
@majulka098 neboj tie potvorky sú životaschopné aj niekoľko dní, mohli počkať na ovu 😍
Ak styk predtým nebol je jasné, že šanca je nižšia ale ja som minulý rok otehotnela práve v cykle keď styk bol 6 dni pred ovuláciou a len jediný v mesiaci 😂 to ze to nedopadlo dobre už písať nejdem ale myslieť pozitívne 💋❤️🫶
@marinecka95 tak vzhľadom na to, že neviem aké životaschopné potvorky má manžel, lebo na ten spermiogram ešte nešiel, tak ťažko posúdiť 🫣 tak v sobotu bolo niečo a včera, kedy práve mi vyšiel aj ten ovu test poobede pekný a k večeru už aj brucho pobolievalo a dnes tiež nejak občas niečo zacítim, ale vzhľadom, že teplota vyskočila, tak ovu asi včera... No možno ešte dnes skúsime niečo a uvidíme 🙄 ale ja sa tešila, že ovu bude až tak v stredu, vo štvrtok, keďže som mazala clotrimazol ešte v piatok na noc 🫤 a fakt som bola nastavená, že to tento mesiac vyjde a bum, ovu ma prekvapila skôr 😀 ... Tak uvidíme ... Pozitívne treba myslieť určite ❤️ a raz to vyjde
@majulka098 tie spermie mozu kludne si pockat na vajicko, ja ked som to citala ani odbornici sa nevedia zhodnut, jedny odporucaju ak vyde test sa snazit, dalsi kludne skor ze spermie si na vajicko pockaju, ze to je lepsie aby vajicko stihli 😀 ja pre zmenu som kusok padla tak som zvedava ci zajtra potvrdi ovulaciu alebo zas ideme dalej, vsetko ovu nasvedcovalo, v nedelu dost velke pichnutie na pravej strane, pred tym 2 dni bolesti jak na kramy, uvidime 😀

@sonya6 staci tam nastavit spravne hodinu merania a nebude ukazovat 🙂 v tom pripade urcite testik 🙂