Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Pozerám, že nie som jediná, komu graf dnes ukazuje zaujímavosť 🤔 tiež pád nižšie, ako aj moja nálada včera/dnes ... V podbrušku stále niečo pichá, bodá, akokeby páli, ale pochybujem, že to niečo znamená... Hlavne, nemám nijak extra tie teploty vysoké 🙄 meriam si v jednom čase, budík je nastavený každý deň na 5:40
Tak ja ku gyn ešte s tým nešla, iba mi zatiaľ na začiatku hovorila, že si to užívať a nechať to tak a potom sa uvidí... No keď sa asi nebude ešte chvíľu dariť, tak tam zájdem asi už 🙄
@ersp tak si to uži a dávaj pozor ☺️
@majulka098 heh ale mas vyssie teploty a ja meriam 7:10 😀 ale jak sa vravi kazde telo je ine, napr. Ja som cez tyzden skusala merat okolo 5tej a mala som 36,3 a o siedmej 36,7 😀 ja pri otehotneni som sa pocas tehotenstva hybala okolo 37 a meranie 8:30, takze to neni taky hrozny skok u mna 🙂 noo mna taktiez furt nieco boli, picha, sa citim uz ako nejaky hypochonder 😀 ono ak sa uhniezdi by mal byt este jeden skok vyssie v teplotach 🙂
@ersp teoreticky si môžem zmerať aj teraz, ležím v posteli, keďže som si vzala voľno dnes a jedine som na záchode bola, čo sú tak 4m od postele 😅 aj to niekedy pred 2h a potom som ešte spala... Ale to bude mať nulovú výpovednú hodnotu aj tak ... Uvidíme, tak ako som na začiatku cyklu dávala nádej, že tento mesiac bude víťazný, tak teraz mám pocitovo presný opak 🫣 mne prídu moje teploty nízke dosť oproti ostatným dievčatám 🙄... tak tiež sa cítim trochu ako hypochonder, že ma stále niečo pichá, bolí, ale už i chlap sa ma pýtal včera v obchode, že čo mi je, že sa tak krčím 😅
@majulka098 kazdu hodinu by mala stupnut twplota o cca 0,1 stupna 🙂 preto sa odporuca merat v jednom case inac by to bolo naprd 😀😀😀 a kazde telo je ine 😀 tym sa nejak utesujem 😀 ale mozno este motyky vystrelia 🙂
@majulka098 ja som napr mala dva teplomery uplne rovnaka znacka a typ, jeden kupovany o par mesiacov neskor...ver ci never kazdy meral inak 😀
@majulka098
@ersp tak v tom prípade dufam že to bude mať pravdivú výpovednú hodnotu 🥳👍🏻
@patkajj vyzerá to pekne ☺️ aj tak sa ešte uvidí v nasledujúcich dňoch, že ako to bude postupovať ... Tak ešte podľa toho, akú dlhú máš LF 🙂 ak by to šlo takto pekne, tak v nedeľu aj testík by šlo urobiť ☺️
@majulka098 ako je to riadna logistika s tymto meranim 😀😀😀
@saxano2222
@ersp
@adka3321 dakujem baby za rady 🙂 pockam este 3 cykly a potom to zacnem riesit...snazime sa 9.ty mesiac aktualne tak pockam ten rok a uvidime....snad nebduem musiet riesit :(
.
@majulka098 ja este 20 monut do merania 😀 ale, pokles moze znacit uhniezdenie to by som sa nebala 🙂 ak zajtra vystrelos hore so na dobrej ceste 🙂
Ahojte zienky,dlhsie som nepísala,ale pozorne vas vsetky sledujem a drzim palce,grafy vyzeraju super tak snad budu aj vitazne 🙏☺️ my sme uz po spermiograme a vysledky su v norme,takze len skusat,este cakame na moje endokrino vysetrenie no to bude az 21.3. Akurat ma trapy jedna vec,dnes som 8dc a stale mam pichanie v podbrusku vacsinou na pravej strane plus velmi jemne spinenie a posledne tri dni som mala bt az 36,6 a dnes konecne 36,3..len ma strasia ci nemozem mat mmt,kedze v nedelu a v pondelok mi nebolo dobre aj som zvracala..pockam do pondelka ako mi bude a mozno behnem ku gyn 😔 ale neviem co to moze byt,nikdy som to nemala ..
@majulka098 tak moj graf je mega divny, uz ani od neho neocakavam nic ako MS a ideme dalej, ale aj som to cakala mala som atb a tie vedia to rozhasit kvalitne 🙂 pozeram ze mas na vcera naznaceny v tabulke hlien, to si mozme ruky podat 😀😀😀 ja som vcera detto, plus pichanie na pravej strane podbruska, bolest prs, az som si test robila na ovu ale negat 😀 ako tebto mesiac si zo mna robi moje telo 1.April
@patkajj som veľmi zvedavá na TT zajtra a držím prsty, nech ukáže // ☺️ ale hlavne, aby sa to dotiahlo až do konca 🫶
@cukrik93 ak máš podozrenie na MM, test by mal niečo ukázať, nejakého pidi ducha aspoň po ms 🤔 prípadne zájsť naozaj ku gyn, ale ten asi tiež neuvidí veľa, jedine krv asi vezme ... Ja iba čo som tak načítala kade tade 🙄 ale super, že spermiogram je dobrý ☺️
@ersp áno, mala som viac mokro, nijak extrémne (ovu test som ani nerobila), ale cítila som to aj napriek tomu, že používam intimky denne od tiande s fytomembránou, pomáhajú mi, aby som tie mykózy hneď nemala... A čo som tak čítala, tak veľa ženám pomáhajú, aj vložky od nich mám, zmiernili mi ms a skrátili na 2 dni silnejšej, zvyšné 3-4 dni sú už len také lážo plážo, ako keby nič už (ale to pozorujem až teraz 2 cykly cca) ☺️ inak som mala 7-8 dní peklo 😱 .. ja keď som dnes videla 36,44 na teplomery, tak som sa až prebrala a smiala sa a musela som ešte raz zmerať a to isté mi ukázalo aj pri druhom meraní 🤣🤣🤣 neviem, čo si mám myslieť, že som až pod tou cover line, teda pod 36,48 🤣🤣🤣 uvidíme teda, ale brucho ma páli a bolí a na chrbte, keď ležím, tak sa to nedá ani vydržať 🫣 jak keby som brušakovala celú noc 🤣 ... No ty to máš tiež zaujímavé 🤔 no veru, atb sú sviňa, tomu sa už posledné roky vyhýbam (za cca 10 rokov som mala atb iba raz, predtým každý rok 2x do roka angíny, teraz prinajhoršom nejakú nádchu dostanem, našťastie, brala som pred 10 rokmi ribomunyl a odvtedy jak keby sa telo zresetovalo) ... Necháme sa prekvapiť, čo zajtra 🤣
@majulka098 ja som musela sa dat na atb, kedze robota nepocka a drobec nam doniesol taky fajny bacil ze sme vsetci skoncili na atb a totalne KO, uz nam to sadlo na priedusky a nebolo navyber...ako ja uz cakam na ms ze dalsi pokus o dva mesiace bude..
@ersp a nemáš náhodou ešte iný teplomer? Aby si si to odmerala iným, či ten čo používaš, meria správne? 🤔😅

@sonya6 zmen temperaruje time 🙂