icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
20. feb 2023

@ersp ja nejak si už dnes nemyslím snáď vôbec, že by z toho niečo bolo 🫣 tak snáď aspoň u teba to bude inak 😑

patkajj
20. feb 2023

Dievčatá ďakujem, že ste to týchto pár dni prežívali so mnou a s napätím čakali ako to dopadne🙃 ja sa dufam že len na par dni (dufam že to zas nebude 40 dni🫣🫣🫣) trošku odmlčim a budem vás potichu pozorovať. Testovala som ale po druhej čiarke ani náznak. Zajtra čakám MS, vcelia materská kasicka, maca, zinok objednané a budúci cyklus to musí vyjsť. ♥️ ešte raz ďakujem. 🤫

ersp
20. feb 2023

@majulka098 ako skor to ja vidim nadejne u teba ako u mna 🙂 no nic pockame par dni 🙂

domi27domi
20. feb 2023

@majulka098 prišli mi práve výsledky z piatkového odberu krvi a sú takéto : *S-PROG 92,50nmol/l *S-E2 840,00pmol/l. Len neviem či sú to dobré hodnoty lebo referenčné hodnoty mi neposlali 😅 Nemáš náhodou skúsenosť?

majulka098
20. feb 2023

@domi27domi nemám skúsenosti, ale dá sa nájsť na nete všetko ... A záleží, kedy robili odber, v ktorej fáze cyklu, či vo folikulárnej, luteálnej, tam sú rôzne hodnoty potom, preto sa robí odber na začiatku cyklu a po ovu

majulka098
20. feb 2023
majulka098
20. feb 2023

@ersp buď budeme milo prekvapené, alebo sa ide ďalej 🫣

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 pozri, mám to vyznačené v grafe

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 pozerá pozerám, 7dpo ip a 10dpo test, ak teda pozerám dobre 🙂

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 ano, 9DPO teda 2 dni po IP už bol 👻

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 jaaaj, tam je duch na tom nakreslený, slepá som 🤣🤣🤣 takže keď som tak slepá, tak neviem, či by som videla ducha na teste 🤣

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 nie, nie, zlá kvalita foto 😆
Každopádne budem držať palce, graf vyzerá skvele.
Ja sa zatiaľ len plazím 😂

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 dobré plazenie 😅 ... Ja zatiaľ si nič nenahováram, ale určite, ak bude niečo, tak dám vedieť .. neviem ale, či by sa mi to zajtra vôbec vyplatilo, ja o tom aj tam pochybujem ... Dievčatá tu mali aj krajšie grafy a nakoniec nič 🫣

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 no uvidíš, ak by to malo byť tehu tak o pár dní už bude určite krásna čiarka, ktorú nemusíš na teste hľadať.
Budem držať palce.
Mne už začína plodný hlien, no uvažujem, že so snažením “sekneme” do vkladu.
Posledný polrok takmer každý mesiac slabá čiarka na teste a bez liečby žiaľ donosiť bábätko u mňa nejde. Rozmýšľam, či má zmysel telo takto oslabovať každý mesiac možným tehotenstvom a následne to všetko skončí.
Liečbu mi nasadia pred vkladom, budem sledovaná, tak pôjdeme na istotou.
Ale ako sa poznám, neodoláme a pôjdeme naplno 😂

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 ďakujem, sama som zvedavá, u nás sa to nepodarilo ani raz ešte ... Až na jedného falošného ducha ... Dám vedieť určite a uvidím podľa rannej teploty ešte, či sa dostanem nad magickú hranicu 36,8 vôbec 🤣 ... Takže čochvíľa bude ovu 🙂 ale ktovie človek nikdy nevie, čo si pre neho život pripraví ☺️

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 no nezostáva nám obom nič, len vyčkať 🙃

saxano2222
20. feb 2023

@marinecka95 nechodis nahodou aj na tie intralipidove infuzie, pred/ po vklade?
slebo vseobecne na posilnenie organizmu?
To je skora mat kazdy mesiac nadej a nevyjde to, verim ze je to unavuju e :( ale drzim velmi palce 🙏🏻

marinecka95
20. feb 2023

@saxano2222 ahoj, áno fľaštičiek - výbavu intralipidov mám už doma ale čakám na verdikt z hematológie, tam je trošku komplikovanejšie …

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 fuuu, to vyzerá komplikovane už 🙄

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 mám aj iné zbierky 😂 a je toho ešte viac 😄
Máme už za sebou naozaj dosť, bez liečby je žiaľ veľmi málo pravedpodobné, že tehotenstvo dotiahneme ďaleko.
Preto verím, že s nasadenou liečbou a s najbližším vkladom sa budeme tešiť z prosperujúceho tehotenstva. Ešte máme 3 zamrazené embryjká 🥰

majulka098
20. feb 2023

@marinecka95 tak to hlavne držím pršteky, aby sa to už podarilo a všetko dobre dopadlo 🫶 nech už žiadna zbierka nová nevznikne

marinecka95
20. feb 2023

@majulka098 ďakujem, budem zvedavá na tvoj test 🤩

marinecka95
21. feb 2023

Myslím, že ovulácia je za dverami 😂

majulka098
21. feb 2023

Tak prvýkrát vyššie, aj to si normálne nie som istá, či som videla dobre tie čísla 😅

@marinecka95 tak pre teba som urobila ráno testík, ale snehobiely 🙂

marinecka95
21. feb 2023

@majulka098 no vidíš, vyzerá to skvele 🥳😁💋
To, že je negatívny nevadí, možno tebe ukáže neskôr.

marinecka95
21. feb 2023

@majulka098 teraz pozeram na ten tvoj graf, nemala si ovu o deň neskôr ?

majulka098
21. feb 2023

@marinecka95 prečo si to myslíš? 🙄
Vyznačené od FF mám stále takto, jedine, pred tým skokom dolu po ovu to bolo plnou čiarou, potom už iba prerušovane ... A ovu testy som si robila práve 13teho a ten bol výrazný a 14teho tiež, ale už o čosi menej, asi bola ovu priamo v noci... pridávala som aj sem foto testov z oboch dní

nikol114
21. feb 2023

Dobre ranecko , tak včera 3x ovu pozitívne testy a dnes taká teplota 😀

nikol114
21. feb 2023
ersp
21. feb 2023

@majulka098 u teba to vyzera super, tiez som mala nudkanie ci nepravim test ale bola som na wcku o 2:30 takze sa to vyriesilo za mna 😀😀😀 ja som stupla na 37 (je tam trokuholnik, merala som 35min skor lebo maly sa skor zobudil)... kedze som nachcipana (sopel, hrdlo) merala som aj telesnu teplotu pod pazuchov 36,5, ani vcera nebola zvysena...u mna su pondelky zabijak a vzdy mam v praci migrenu tak som si musela daj rano a poobede paralen inak by som tam neprezila tak hadam som pripadnemu potomstvu neublizila..neviem do akej miery sa bazalka moze chorobov ovplyvnit, viem ze aj pri prvom som pocas cakania bola nachcipana, a ked som bola na zaciatku cyklu chora bazalka bola 37 ale teplota tela 37,8...