Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 ja som sa akurat pozrela do zrkadla a vyzeram napodobne 😀 a k tomu este nedycham 😀 ale toto skor vyzera na prechladnutie, v piatok v praci bolo v kancli teplo (openoffice) a otvorili okno a tie mrazy pustili dnu a asi 30minut riaden prievan bol, aj ked som sa obliekla nejak to asi zanechalo stopy 😀 ja skusim zajtra test, mame s muzom vyrocie zasnub mozno motyka vystreli 🙂
Dievcence a dnes takto test pridávam foto , moje telo si tento cyklus robí čo chce 😀
A ešte sa mi zdá že he silnejší ako včera tie 3 testy ale ta teplota 36.89 🫣🤦♀️
Tu mám ovu testy čo som si robila každý deň aj 2x áno začalo to pekne že som si aj písala do zošita ale rýchlo sa stavam lenivejsou😀
@ersp tak to držím pršteky 🤞 snáď to vyjde, ja počkám na piatok, možno štvrtok ... Uvidím, ale nejak tomu neverím 🙂 ja som ale inak zdravá, len som to, že sa budím posledné dni medzi pol 4 a 4tou a dnes som ani nezaspala po prebudení 🫤 plus asi zlá poloha, tak ma celá ľavá strana bolí
@nikol114 tak to máš zaujímavé vážne, možno zájsť na gyn na folikulometriu ešte, lebo toto je zvláštne 😅
@majulka098 však , ja som cela divná ako snažíme sa druhý mesiac aj MS som mala a predtým som si teju test robila bol negatívny a teraz takéto astronomické hodnoty 😂 a pozitívne ovu testy 😂
@nikol114 možno vážne skúsiť aj ten TT prípadne 😅 inak neviem
@majulka098 ale myslíš že by to mohlo byt tehotenstvo ? Nemali by byt stále // silne ?
@nikol114 na ovu testoch? To nie je pravidlo si myslím, ovu sú na ovu a tt na tehotenstvo ... Nemajú to všetky takto, tiež čo som videla, tak silneli postupne, ale ako píšem, nie každej 🙂
@majulka098 tak proste mám ovu vo vysokých teplotách 😀
@majulka098 dakujem no uvidime jak to cele sa vyvinie 🙂
@marinecka95 tak vyzera ze mate vsetko pod palcom a ked vhupnete do toho tak to vyjde. drzim palce na hemato, hlavne nech je liecba dobre nastavena. Ja mam zatial len clexan 0.4 a od bud tyzdna intralipidy, tak uvidime 🥺
ale uz je koniec februara, to uz mate vklad za rohom ❤️
velmi drzim palce 💪🏻🙏🏻
@nikol114 ešte mi napadlo, nemôžeš mať cystu?
@saxano2222 ja mám aj trombofilné mutácie, lepivé doštičky a ešte aj deficit faktora VII čo sa navzájom bežne vylučuje ale u mňa sa tieto poruchy stretli všetky 😟 preto lekári váhajú, ktorú poruchu liečiť. Kedysi som si pichala clexan ale to zas kvôli tej krvácavej poruche nesmiem. Potom mi chceli nasadiť anopyrin skrz lepivé doštičky ale zas sa mi potvrdil ten deficit .. no veselo.
V piatok idem na hemato tak verím, že dajú záver a ideme do vkladu.
Teraz ma testujú ako myš, kopec odberov aby porovnali hodnoty viacerých odberov a dali záver, ktorá porucha je najzavážnejsia a dali finálnu liečbu.
@saxano2222 ideš tiež na vklad? Či v prirodzenom cykle ??
@majulka098 bola som ani nie pred mesiacom u gyn a nič nebolo
@majulka098 ja som bola pre chvilou na wc a v priesvotnejsom hliene bol kde tu ruzovy hlien/krv, tak neviem co si mam o tom mysliet, teploty zeby bolo uhniezdenie mi nesedia kedze su uz vysoke. .tak neviem, bolest podbruska je ako pred ms +/- dnes
@ersp Ahoj, ja som toto mala včera večer. Ktorý DPO máš?
@domi27domi dnes 9 DPO
@ersp ja tiež a ráno test negatívny 🥲 možno ešte skoro ale strašne dúfam že z toho nebude menzes 🙏🏻
@domi27domi ja som chcela zajtra test, ale asi nebude mat vyznam, google pise bud o normalnej reakcii na hormonalne zmeny, uhniezdenie vajicka alebo potrat, tak si vyberme ...

@ersp tiež to vyzerá pekne, ja ale dnes nič moc pocitovo, aj kolegyňa mi už stihla povedať, že vyzerám jak 5 minút pred smrťou 😅 ja bola hore 3:30, som si iba tak zo srandy zmerala teplotu, lebo som nemohla vôbec zaspať, tak to bola 36,69, to bolo cez 2h predtým ako meriam bežne, ale z postele som ani nevstala, aj keď som na wc potrebovala ... Takže po asi hodine som zaspala a potom na budík o 5:40 som merala a robila test pre @marinecka95 😅 ... No a dolámaná som dosť dnes, lopatka moja trpí 😅 a dnes aj ja mám nejaký viac biely výtok, aj keď aj včera nakoniec trochu bol