icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cukrik93
21. feb 2023

@nikol114 testy nie su predpovedou ze ovu prebehne ale iba informuju ze moze prebehnut..tak mi to vysvetlil aj dr,ze nech testy neriesim ako smerodajne..

majulka098
21. feb 2023

@ersp ja dnes nejak nevnímam/ nemám ani bolesti podbruška, večer som cítila, občas aj bodnutie niekde, dnes nič také, skôr únavu, v práci je toho veľa 🫤 ... Tak ani na psychike to nepridá ...

@nikol114 tak neviem ako dlho sa nejaké cysty tvoria, ja som ich našťastie nikdy nemala ... Ale teploty máš také chaotické, tak neviem no

ersp
21. feb 2023

@majulka098 ja tiez by som najradsej spala 😀 no uvidim jak sa to cele vyvinie...ja dnes asi hodinku som mala brucho ako na MS a aj vytok co som nizsie pisala taky priesvitny s priznakom kde tu ruzova a od vtedy nic...

majulka098
21. feb 2023

@ersp tak možno si hľadalo miesto, aj keď si sama hovorila, že máš teplotu vysokú na to.. no neviem, nemá predsa každá pokles pri IP ... Tak ale test si môžeš zajtra urobiť aj tak 🙂

ersp
21. feb 2023

@majulka098 ako google povedal ze to moze byt aj hormalne zmeny za zaciatku tehotenstva...uvidim, ak sa dostanem do lekarne dnes tak mozem zajtra spravit, mam doma len pepino a mamtest 😀😀😀

majulka098
21. feb 2023

@ersp no ja mám hormonálne zmeny asi také, že behám na záchod a bolí ma brucho už zase, ale asi z toho 😅 našťastie som mala teraz pacienta známeho, 3x za pol h som musela ísť

ersp
21. feb 2023

@majulka098 ja som behala vcera 😀😀😀

majulka098
21. feb 2023

@ersp ale od teba by som videla rada test 😅 a najlepšie pozitívny 🤞

ersp
21. feb 2023

@majulka098 dakujem, no uvidime 🙂

saxano2222
21. feb 2023

@marinecka95
tak toto je loteria ktoru nik nechce vyhrat, taketo kombo :/
verim ze sa najde ta spravna cesta.
mne vysli teraz (zaciatok tehotenstva) nejake zvysene hodnoty na reproimonologii+ stitna a clexan preventivne kvoli stratam v minulosti…tak dufam ze toto tehotenstvo zvladneme 🙏🏻

marinecka95
21. feb 2023

@saxano2222 no 🤕 na reprodukčnej imunologii zistili aj mne, navrhli clexan a intralipidy, ktoré mi budú tiecť 5 hodín 🫣 k tomu všetkému

Verím, že tento rok bude úspešný pre nás všetky snažilky ❤️💋

majulka098
21. feb 2023

@marinecka95 prečo si to myslíš, že o deň neskôr bola ovu? 🙂
Vyznačené od FF mám stále takto, jedine, pred tým skokom dolu po ovu to bolo plnou čiarou, potom už iba prerušovane ... A ovu testy som si robila práve 13teho a ten bol výrazný a 14teho tiež, ale už o čosi menej, asi bola ovu priamo v noci... pridávala som aj sem foto testov z oboch dní

marinecka95
21. feb 2023

@majulka098 neviem, zdalo sa mi, že pravidlo 3-6 bolo dodržané až o deň neskôr.

majulka098
21. feb 2023

@marinecka95 jaj, narážaš na toho 8meho? No ono to asi počítalo, že tam je rozdiel 0,02 ... A že je tam tá nízka teplota

marinecka95
21. feb 2023

@majulka098 aha no tak to je naozaj malinký rozdiel, môže byť preto.
Áno, presne o tom som písala.

marinecka95
22. feb 2023

Tak ja dúfam, že táto krivka znamenala ovuláciu 😂
Snáď som nezačala rysovať nejakú divočinu 😂😆

majulka098
22. feb 2023

To bude tvrdí pád 😅 ... No synchonizujem aj s ovuview a tá to vyznačila úplne (na 2 veci) 🤣

majulka098
22. feb 2023

@marinecka95 vyzerá to krásne na ovu ☺️🤞

marinecka95
22. feb 2023

@majulka098 snáď áno 😂 ale zas takto skoro som ovu nemala nikdy nikdy 😂

marinecka95
22. feb 2023

@majulka098 fúha 😂 tak to je riadny rozdiel grafov … a čo test? Netestovala si?

majulka098
22. feb 2023

@marinecka95 dnes nie 🙂 možno zajtra alebo v piatok ☺️ ale rozdiel je riadny teda, ale ovu musela byť 13teho (tiež skoro na mňa, ja asi kvôli fertiprone a ty kvôli tomu, čím si si prešla 🫣), aj test som mala pozitívny úplne 🤣

marinecka95
22. feb 2023

@majulka098 tak budem na teba silno myslieť 😁
Ja som včera urobila ovulačný test ale bol negatívny. Uvidime, na nič sa neupínam 🙂 bude tak ako má byť.
Teraz si dôležitá ty 😁😋

majulka098
22. feb 2023

@marinecka95 tak v tvojom grafe je možnosť ešte klesnutia a záleží aj asi v akých teplotách mávaš ovu bežne, to ja u seba neviem 🤣 ani ja sa neupínam na to, preto ani nečakám, že by z toho niečo bolo 🫣 ... Ja sa iba teším, že som sa na to meranie dala a zisťujem ako to funguje 😅

nikol114
22. feb 2023

Dobre ranecko tak dnes mi už graf spravil čiarku no uvidíme teda

nikol114
22. feb 2023
nikol114
22. feb 2023

Inak taká možno blbá otázka ale minuly cyklus som mala len prerusovanu čiaru a teraz takúto aký je rozdiel ? Jedine čo mám iné je že som si znacila aj hlien bude to preto ?

ersp
22. feb 2023

@majulka098 vsak super rasties, trosku optimizmu 🙂 no testovat u mna ci netestovat? 😀 kusok som klesla, ved aj tak nebudem do nekonecna stupat, ale stale je to 36,9..

marinecka95
22. feb 2023

@majulka098 áno, jasne, ešte sa to môže zvrtnúť 😂 ovu mávam pri teplotách 36,28 a menej. Uvidíme 🙂

bejka90
22. feb 2023

@marinecka95 ovu podla mna nebola :( lebo ta dnesna teplota je nizsia ako predvcerom

bejka90
22. feb 2023

No som zvedava ak odlho budem zas ja cakat na moju ovu ked vobec nejaka bude...vo stvrtok mi gyn povedal, ze budem mat ovu za 2-3 dni a dnes je uz 6y den a nic:(