icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
22. feb 2023

@majulka098 test biely ale ja uz ani tehotenstvo neocakavam, dnes rano pri utierani s hlienom jasna krv (ako ked sa spustaju kramy), teraz ruzovkasta ale len pri utreti, takze cakam ze pridu kramy (aj ked som ich cakala az v utorok)... jedine co by ma napadlo je uhniezdenie ale 24h vytok ruzovy/cerveny mi pride dlho, a druha moznost poranenie teplomerom, kedze mam pocit posledne 3 dni ze sa neviem trafit do dierky 😀 kazdopadne uz s tehotenstvom nepocitam, pockam ako sa to vyvinie

majulka098
22. feb 2023

@ersp ja by som na 10 dpo skúsila ☺️ ... Tak rásť môžem, aj tvrdý pád môže byť 🤣 ale nie, radšej takto premýšľať a byť potom milo prekvapená ☺️ ... Ja sa včera svojho pýtala, že či si myslí, či som tehotná 😅 a so smutným pohľadom na mňa, že asi nie, že si to nemyslí 🤣 tak mu vravím, že sa musí teda snažiť viac 🤣 musela som si rýpnuť do neho 😅

@nikol114 ja som mala tiež plnú čiaru prv a už ju mám prerušovanú 😅

@marinecka95 tak ďaleko si od toho nebola ☺️😅

ersp
22. feb 2023

@majulka098 test biely, akurat sa krvacia ie pridalo som pisala v dalsej sprave, cize myslim ze mozem uz pocitat zas dalsich 40 dni do dalsej ovu...

majulka098
22. feb 2023

@ersp tak s tým teplomerom sa mi tiež podarilo raz poraniť 🫣 tak a na ms ešte skoro predsa, to by sa ti musela LF skrátiť o dosť, a niekde som čítala, že pri IP mali aj 2-3 dni slabulinký ružovkastý výtok , ake ktovie, každá sme iná... Mne je nejak divne, v práci toho veľa, vkuse cítim nejaký výtok, mokro a na záchod ani nemám čas ísť

majulka098
22. feb 2023

@bejka90 tak to ja nerozumiem teda, že ako to tí doktori vidia, keď to nevychádza 🫤

ersp
22. feb 2023

@majulka098 ako jak som rano dlhsie tronila na wc bolo tej krvy kusok viac, ale ked som teplomer vybrala krv na nom nebola tak ja nwm...teraz ked si utriem mam ruzovkasty kusok vytok, ked pritlacim je ho viac...uvidim ci to bude pokracovat alebo nie..

bejka90
22. feb 2023

@majulka098 tak to ani ja netusim..akoze 1x som sa ho to len opytala kedze som bola na preventivke a 11dc tak som si povedala ze snad vie povedat cca...ale ze este stale nic tak neviem :( este ma napada ci nebudem mat prvy anovulak a nebude ani ovu...alebo by sa az tak "mylil?"

domi27domi
22. feb 2023

Ja dnes takýto pokles 😞 cyklus mám 28-32 dni - myslite že príde menzes skôr?

marinecka95
22. feb 2023

@bejka90 ja nepíšem, že ovu bola, len že dúfam, že sa jednalo o ovuláciu a nie nejaké divočenie teplôt 😂
Uvidíme čo bude

majulka098
22. feb 2023

@ersp tak to som zvedavá, čo sa z toho vykľuje 🙄 ja v práci ani nemám čas vnímať, či ma niečo niekde pichá, bolí 😅 sama som zvedavá, čo so mnou teda 🫣🤣 ja som v pomykove s tým grafom z ovuview 🤣

@bejka90 tak možno ešte príde, ak to teda nemohlo byť toho 14teho... Neviem, uvidíš ďalšie hodnoty ☺️

@domi27domi tak toto je divoký pokles 😳

@marinecka95 ďalšie dni to rozlúštia ☺️

ersp
22. feb 2023

@domi27domi tebe riadny strmhlav vysiel...mne pokracuje krvavy vytok cize u mna je to pase a budem cakat na MS

marinecka95
22. feb 2023

@bejka90 keď som hodila do grafu tri vysoké teploty hodilo mi ovu na dnes

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
22. feb 2023

@majulka098 ja uz necakam nic len MS, stale je tam krv, kde tu viac kde tu menej, zatial na vlozke nie je ale to otazka casu, ale kym ma nic neboli neriesim...trochu sa mi hlava toci asi telo nevie spracovat...

majulka098
22. feb 2023

@ersp žeby o toľko dní skôr? Ja teda skôr čakám ms, lebo som mala aj skôr ovu

ersp
22. feb 2023

@majulka098 pozit ovu test bol v piatok, ovu v grafe vyznacena na nedelu, cize tie 2 dni tam mozu haprovat, plus mozno gynex, inofolic, atb spravili si remix...

majulka098
22. feb 2023

@ersp jaj, ja že ovu test tiež v nedeľu, lebo máš v jeden deň vyznačené obe 🫣

ersp
22. feb 2023

@majulka098 to som ja zle zaznacila..

majulka098
Autor odpoveď zmazal
majulka098
Autor odpoveď zmazal
majulka098
22. feb 2023

Mne to neposiela správy, už píšem tretiu 🤣

@ersp jaj tak, ja neviem ako s tým testom, či zajtra alebo pozajtra, zajtra by som musela v práci, po meraní hneď vstávam a idem ... A pozajtra mám viac času ráno, o pár minút, ale to vychádza, aby som urobila test 😅

zojeva
22. feb 2023

Baby, výsledky repro imuno a čisto imuno sú podobne ? Pýtam sa lebo som bola na imuno testoch a vyšli mi nie bohvie aké výsledky, tak že či to spolu súvisí. Alebo je to mimo repro.

majoralka
Autor odpoveď zmazal
majoralka
22. feb 2023

Tak ja dnes takto 🥺 1dc

cukrik93
22. feb 2023

@bejka90 a nemohla si ju mat uz 12dc? kedze si nemerala predtym,tak ti ju nevyznacilo..no ved najblizsie dni ukazu

cukrik93
22. feb 2023

Tak ja zatial takto,vcera bolesti pomaly akoby mi mala ms prist..tak som zvedava na najbližšie teploty 😁

ersp
22. feb 2023

@majulka098 uz je krvi na vlozku, takze skor uvazujem ci nemala som ovu skor, nie nedelu ale utorok, to by vychadzalo presne na 16 dni LF jak mam, ono tie testy su u mna hroza na ovu ja mam s toho hokej furt 😀

majulka098
22. feb 2023

@majoralka z hadíka sa stali nakoniec kopčeky? S krvavým koncom 🫤

ersp
22. feb 2023

@majulka098 myslim ze u teba to bude vitazny graf 🙂 skus zajtra a uvidis, ja uz som zaznacila MS, aj ked sa uplne nespustila...dnes mi konci pauza gynexu tak idem nasadit zas a hadam pride ovu skor nie 40ty den..